Zo bouw je een bedrijf rondom je zielsmissie

door Sylvia Bouwer  - september 21, 2016

Zo bouw je een bedrijf rondom je zielsmissie.

 

Achter de schermen ben ik al ruim anderhalf jaar bezig om vrouwelijke ondernemers in de dienstverlenende sector te helpen hoe ze vanuit bezieling kunnen ondernemen en zo een bedrijf krijgen dat bij hun past, zodat ze in overvloed en vrijheid kunnen leven.

 

Ik help ze als het ware met het bouwen van een bedrijf rondom hun zielsmissie. Een bedrijf met een stevige fundering van waaruit deze bezielde missie ondernemers hun eigen ding kunnen gaan doen, datgene waarvoor ze bedoeld zijn.

 

Ik ben dan ook super trots op de nieuwe informatiepagina waarin ik nu eens eindelijk naar buiten breng wat deze dienst inhoudt, voor wie het is en wat het deze ondernemers brengt.

 

Na gisteren tot diep in de nacht doorgewerkt te hebben en vandaag de laatste puntjes op de ‘i’ gezet te hebben is het dan nu eindelijk zover: de pagina van mijn nieuwe coachingstraject ‘Van Bezieling naar Business’ is in de lucht’!

 

Ik denk, weet en voel dat de tijd rijp is voor een nieuw soort ondernemerschap.

 

Ondernemen vanuit bezieling,
ondernemen vanuit je hart,
ondernemen vanuit liefde voor je klanten.

 

Je klanten dan ook ECHT willen helpen en niet (alleen) voor het geld, maar omdat je die klant naar een hoger niveau wil brengen. En dat je ook alleen nog maar acties doet waar je ziel achter zit.

 

Op die manier krijg je een bedrijf dat helemaal jouw energie uitstraalt. Mensen zullen als vanzelf op jouw energie af komen. Mensen kopen jouw energie. Je zou haast kunnen zeggen dat mensen verslaafd raken aan jouw energie. 😉

 

Buiten dat zul je zelf ook veel meer lol hebben in datgene wat jij aan het neerzetten bent hier op aarde. Jij zult daardoor zelf ook veel gelukkiger worden. Dat is ook de bedoeling, want als jij niet gelukkig bent dan kun je ook niks betekenen voor andere mensen. Dat voelen mensen en ze willen ook niet iets kopen van iemand die aan het worstelen is in zijn bedrijf.

 

Zie je hoe het allemaal in elkaar past?

 

Als jij echt gaat doen waar je voor bedoeld bent, zul je zelf zielsgelukkig worden en zul je andere mensen kunnen helpen om ook echt te genieten van hun leven. En of je nou coach, therapeut, fotograaf, schoonheidsspecialiste, pedicure of een andere dienstverlener bent, dat maakt helemaal niets uit.

 

We maken allemaal op onze EIGEN manier de wereld een beetje mooier!

 

Dus ben jij er klaar voor om jouw missie te gaan volgen?

 

Wil jij echt een verschil kunnen maken?

 

Resoneert dit met je?

 

Dan nodig ik je uit voor een mini-Bezielingssessie, zodat we kennis kunnen maken, kijken wat je zielsopdracht is en of ik je kan helpen. Klik HIER om een afspraak te maken.

 

Ik ben heel benieuwd wat je van mijn blog vindt en of het iets in jou raakt. Je kunt hieronder je reactie zetten. Ik lees het graag!

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Ik wil nooit, maar dan ook echt nooit een eigen bedrijf!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je