Wil je jouw zielsmissie ontdekken in 4 dagen?

Doe nu mee met deze gratis challenge om je zielsmissie en jouw ondernemerskleur helder te krijgen in 5 concrete stappen, zonder ingewikkeld gedoe.

Manon Buwalda

Manon Buwalda

Bewustzijnscoach, 
Transpersoonlijk counselor

"Ik wilde heel graag mijn eigen visie in de wereld zetten. We willen allemaal dat wij, als bezielde ondernemers doorgroeien en ons licht in de wereld laten schijnen. En Sylvia helpt daar fantastisch bij."

Marjolein Willemsen

Marketing content

specialist

"Zo bijzonder om zoveel moois over jezelf te ontdekken. Ik heb vertrouwen gekregen dat ik op de juiste weg ben. Ik heb een glimp gekregen van mijn eigen kracht en waar ik toe in staat ben. Ik voel en weet dat dit waarheid is." 

Nathalie Visser

Spiritueel

verbinder

"Ik heb nog meer inzicht gekregen in wie ik ben en wat ik wil. Bovendien sta ik nu nog meer in mijn kracht en ben ik nog dichter bij mezelf gekomen. Hierdoor voel ik de behoefte om nog meer vanuit mijn authentieke zelf te leven en te manifesteren."

Margit Ceska

Margit Ceska

Shiatsu &

Orthomoleculair therapeut

"Ik wilde zo graag mijn missie volgen, maar was onzeker en wist niet of het verstandig was om te switchen. Sylvia's hulp heeft mij een geweldig inzicht gegeven in mijn missie en talenten."

Deze gratis challenge is van 15 t/m 18 maart 2021

Doe mee met de challenge:

Jouw zielsmissie helder in 5 concrete stappen!

Ik geef Sylvia Bouwer toestemming om mijn e-mail adres te gebruiken voor het toesturen van de challenge informatie, werkboek en haar BusinessTips-mails. Je kunt je altijd makkelijk uitschrijven. Voor informatie zie privacy verklaring.

Hi, Ik ben Sylvia Bouwer

Ik ga je helpen als Businesscoach, Zielsmissie Expert, Numerologie Expert en als doorgewinterde no nonsense ondernemer met meer dan 30 jaar ervaring om jouw zielsmissie helder te krijgen, waardoor je praktijk versneld zal groeien.

Dit is geen challenge waarin ik laat zien hoe je snel rijk kunt worden, het is veel meer dan dat.

Aan het eind van deze 4 daagse challenge weet je:


  • Waarom het belangrijk is dat je marketing doet volgens jouw ondernemers(ziel)kleur (en wat jouw kleur is) zodat je voorkomt dat je 80% van de tijd dingen aan het doen bent die niet werken voor jouw zielsmissie
  • Hoe je jouw zielsmissie om zet in woorden, daden én in geld
  • Wat jouw grootste talent is waarmee jij moeiteloos de klanten aantrekt die jouw willen betalen wat jij waard bent (hint, hint: het is niet wat jij denkt dat jouw grootste talent is)
  • Hoe je echt moeiteloos gaat ondernemen, zonder dat je de hele tijd de moeilijkste weg naar succes neemt. (Want sta je nu al precies waar je wilt staan?)
  • Hoe je echt een verschil maakt in de wereld, zonder dat je hetzelfde roept als iedere andere coach of therapeut

Jouw missie draagt bij aan een mooiere en betere wereld

Wat kun je verwachten tijdens deze challenge?


  • De challenge wordt gehouden in 4 verschillende masterclasses. Deze zullen als video's tot een paar dagen na het einde van de challenge nog te bekijken zijn
  • Na de livestreams ontvang je een werkboek in je mailbox
  • Op dag 4 is er een afsluitende masterclass
  • Direct na inschrijving ontvang je al een kleine opdracht waarbij je de eerste winnaar kunt zijn van een Numerologische Rode Draad Sessie (t.w.v. €125)
  • Daarna wordt er elke challengedag ook nog een Numerologische Rode Draad Sessie verloot

Annelies Ludwig-Kaan Ik vond dit echt een heel waardevol cadeau! In drie kwartier tijd heel veel inzichten én bevestiging gekregen, echt enorm fijn!

5

Like  Reply  10h

Doe mee met de challenge:

Jouw zielsmissie helder in 5 concrete stappen!

Ik geef Sylvia Bouwer toestemming om mijn e-mail adres te gebruiken voor het toesturen van de challenge informatie, werkboek en haar BusinessTips-mails. Je kunt je altijd makkelijk uitschrijven. Voor informatie zie privacy verklaring.

Challenge Zielsmissie
Challenge Zielsmissie

Copyright Sylvia Bouwer 2021 | disclaimer | privacy verklaring