Wil jij volop zichtbaar worden voor jouw ideale klant in 4 dagen?

Doe nu mee met deze gratis challenge en dan gaan we er samen voor zorgen dat jij de stappen zet waardoor jouw potentiële klant jou moeiteloos kan vinden, zonder ingewikkeld gedoe.

Wendy Versluis

Webdesigner

"Sylvia heeft mij met deze challenge echt over de streep getrokken. Ik durfde zelfs mijn eigen foto niet te plaatsen. Op een zachte en liefdevolle manier heeft ze mij het duwtje in mijn rug gegeven om met mijn eigen gezicht zichtbaar te zijn. Aan het einde van de challenge had ik een filmpje van mezelf geplaatst, iets wat ik zelf niet had verwacht. Nu geef ik zelfs Facebooklives en ben het zelfs leuk gaan vinden. Ik merk dat er nu zoveel meer mensen op mijn Facebookpagina komen. Tijdens de training heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en nu kunnen meer ondernemers mij vinden. Dit had ik nooit durven dromen."

Veronique Bakker

Veronique Bakker

Nieuwetijds

Leerkrachtcoach

"Ik heb een heel inspirerende tijd gehad, die mij vele mooie wendingen heeft gebracht. De training heeft mij veel opgeleverd; meer zelfvertrouwen, ik durf me meer zichtbaar te maken en ben meer in verbinding met anderen." 

Annemieke Kwast

Annemieke Kwast

SOUL Coach

"Sylvia's hulp heeft ervoor gezorgd dat ik zichtbaarder ben geworden en meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ze is een geweldige motivator voor mij geweest. Doordat zij op het juiste moment op het juiste knopje drukte kon ik geïnspireerde actie nemen en gaaaaaaan."

Deze gratis challenge is van 25 t/m 28 mei

Hi, Ik ben Sylvia Bouwer

Oprichtster van de 'Van Missie naar Business Academie'. Vanuit mijn 30 jaar lange ondernemerservaring help ik je om nu eindelijk die stappen te zetten die je al veel te lang voor je uit hebt geschoven. Zoals het consistent posten op social media, het geven van een Facebook/Instagram live of jezelf laten zien op een netwerkbijeenkomst.

Aan het einde van deze 4-daagse challenge weet je:


  • Hoe je in minder dan 10 minuten die Facebookpost schrijft die je wél een nieuwe klant oplevert
  • Hoe je ervoor zorgt dat je altijd inspiratie hebt om te posten en jouw verhalen nooit opraken
  • Wat je moet doen om de valkuil te vermijden door zomaar zichtbaar te zijn (zonder concreet stappenplan)
  • Hoe je een groter bereik krijgt en je binnen 4 dagen meer volgers krijgt
  • Hoe je jouw angsten kunt overwinnen en vol zelfvertrouwen zichtbaar kunt zijn, zodat nieuwe klanten jou weten te vinden

Zichtbaarheid is een pittige training
om in je eigen licht & grootsheid te gaan staan

Wat kun je verwachten tijdens deze challenge?


  • 3 Dagen een korte video in de bijbehorende Facebookgroep, de 4e dag een afsluitende masterclass in Zoom 
  • 3 Dagen ontvang je na de video een werkboek in je mailbox, incl. duiding numerologisch zichtbaarheidstype & zichtbaarheidscheck
  • De challenge wordt gehouden in de bijbehorende Facebookgroep waar je de livestreams bij kunt wonen en/of waar je de livestreams tot een paar dagen na het einde van de challenge nog kunt bekijken
  • Elke dag wordt er een Numerologische Rode Draad Sessie verloot (t.w.v. €125)
  • Op dag 4 ontvang je bij deelname aan de afsluitende Masterclass (incl. mini-consulten) nog een extra bonus. Ik ga je in deze Masterclass helemaal niks verkopen!

Doe mee met de
Boost je zichtbaarheid in 4 dagen
challenge

Ik geef Sylvia Bouwer toestemming om mijn e-mail adres te gebruiken voor het toesturen van de challenge informatie, werkboek en haar BusinessTips. Je kunt je altijd makkelijk uitschrijven. Voor informatie zie privacy verklaring.

Let op: gebruik s.v.p. geen info@ mailadres!

www.sylviabouwer.nl

Copyright Sylvia Bouwer 2020 | disclaimer | privacy verklaring

Insert Content Template or Symbol