Witte veertjes op je pad

Witte veertjes op je pad

juli 13, 2021

Mijn BusinessTip-mails zijn niet altijd even leuk, maar wel bloedeerlijk. En dit is er zo eentje. Kort maar krachtig.

Witte veertjes op je pad

Echt, ik kan er helemáál niets mee. Met ondernemers die witte veertjes op hun pad laten bepalen hoe ze hun business succesvol gaan maken.

Ze willen ‘oh zo graag’ een volle praktijk, maar grijpen zichzelf vervolgens niet bij de kladden om er echt voor te gaan. Ze voelen het even niet, zitten even niet in de flow en wachten op een teken, op witte veertjes die hun de weg gaan wijzen.

Nou, dan kun je lang wachten. Dat kan ik je wel vertellen. Met zo’n instelling ga je simpelweg nooit een succesvolle praktijk krijgen. Ik zeg maar even eerlijk waar het op staat… En misschien vind je dat niet leuk om te horen, maar dat is dan jammer. Ik ben hier niet om vrienden met je te worden, wel om je wat te leren.

En ik zal je vertellen met welke instelling je er wél gaat komen:

Met de ‘niet miepen, maar doen instelling’. Met niet alleen maar praten over wat je eigenlijk zou willen, maar met stappen zetten in de richting van wat je wilt. Met gewoon doen dus.

Met gewoon doen bedoel ik niet gewoon maar wát doen. Met gewoon doen bedoel ik dat je concrete acties uitzet en concrete stappen zet richting je dromen, wensen en doelen. Dát is de instelling die werkt.

In de gratis masterclass 'Plan je succes!' die ik 19 juli geef ga ik je daarbij helpen. Kun je wel wat hulp daarin gebruiken? Schrijf je dan snel hieronder in en dan zie ik je snel.

Zeg eens eerlijk, laat jij witte veertjes bepalen welke richting je op gaat? Of durf je dat nou niet meer te zeggen…? 😉 

Gratis e-book: In 4 stappen
ondernemen vanuit je zielsmissie.
Vraag hier aan


Gratis masterclass
Volop zichtbaar voor je ideale klant.

Meer info: klik hier

fbgroep-sylvia


Als je met je hele ziel en zaligheid voelt dat je echt je missie neer wilt zetten; klik
hier en word lid van mijn gratis Facebookgroep


Wil jij weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt?
Klik
hier en vraag een gratis Doorbraaksessie aan

over sylvia Bouwer 

Hi, als businesscoach voor ambitieuze coaches & therapeuten help ik jou de praktijk te krijgen die je wilt. Ik weet nog PRECIES hoe geweldig het is om voor jezelf te beginnen met een briljant idee, een sterke drive en een hoofd vol dromen. Ik begrijp dat jij je overspoeld voelt door alles wat er bij het ondernemen komt kijken en dat marketing niet zo jouw ding is, omdat je geen idee hebt hoe je dat precies aan moet pakken. Daarom ben ik hier om jou te helpen, zodat je meer impact, meer klanten en meer omzet maakt, zonder gladde marketingtrucjes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}