Witte veertjes op je pad

door Sylvia Bouwer  - juli 13, 2021

Mijn BusinessTip-mails zijn niet altijd even leuk, maar wel bloedeerlijk. En dit is er zo eentje. Kort maar krachtig.

Witte veertjes op je pad

Echt, ik kan er helemáál niets mee. Met ondernemers die witte veertjes op hun pad laten bepalen hoe ze hun business succesvol gaan maken.

Ze willen ‘oh zo graag’ een volle praktijk, maar grijpen zichzelf vervolgens niet bij de kladden om er echt voor te gaan. Ze voelen het even niet, zitten even niet in de flow en wachten op een teken, op witte veertjes die hun de weg gaan wijzen.

Nou, dan kun je lang wachten. Dat kan ik je wel vertellen. Met zo’n instelling ga je simpelweg nooit een succesvolle praktijk krijgen. Ik zeg maar even eerlijk waar het op staat… En misschien vind je dat niet leuk om te horen, maar dat is dan jammer. Ik ben hier niet om vrienden met je te worden, wel om je wat te leren.

En ik zal je vertellen met welke instelling je er wél gaat komen:

Met de ‘niet miepen, maar doen instelling’. Met niet alleen maar praten over wat je eigenlijk zou willen, maar met stappen zetten in de richting van wat je wilt. Met gewoon doen dus.

Met gewoon doen bedoel ik niet gewoon maar wát doen. Met gewoon doen bedoel ik dat je concrete acties uitzet en concrete stappen zet richting je dromen, wensen en doelen. Dát is de instelling die werkt.

In de gratis masterclass 'Plan je succes!' die ik 19 juli geef ga ik je daarbij helpen. Kun je wel wat hulp daarin gebruiken? Schrijf je dan snel hieronder in en dan zie ik je snel.

Zeg eens eerlijk, laat jij witte veertjes bepalen welke richting je op gaat? Of durf je dat nou niet meer te zeggen…? 😉 

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Ontneem jij mensen de kans om JA te zeggen?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je