Ik wist echt niet wat ik moest doen

door Sylvia Bouwer  - oktober 8, 2017

Ik wist echt niet wat ik moest doen

Vreselijk vond ik het. Ik voelde het niet meer. Ik, die zo’n vakidioot en vakvrouw was… Ik, die alles verslond over natuurgeneeskunde, holisme en regulatieve huidtherapie. Weg… het was ineens weg. Terwijl het zo goed ging met mijn praktijk. Ik draaide een goede omzet. Waarom was ik ontevreden? Ik was ontevreden omdat alleen een goede omzet voor mij onvoldoende was. Ik wilde weer dat vuur voelen dat ik altijd had gevoeld en er weer helemaal voor gaan.

Een tijdlang bevond ik me voor mijn gevoel in niemandsland. Kon mijn draai niet vinden. Snuffelde eens hier en snuffelde eens daar. Vond niks meer leuk. Zag totaal niet hoe ik ooit dat vuur weer zou kunnen aanwakkeren. Uiteindelijk zocht ik hulp en liet mij coachen en kwam er al snel achter dat ik het geweldig vind om vrouwen die ook dat gevoel kwijt zijn, weer op het juiste spoor te zetten. Om ze weer die passie te laten voelen en ze te begeleiden om van die passie een eigen bedrijf te maken.

Het voelde zo gaaf dat ik mijn eigen vuur weer had gevonden. Zoals jullie inmiddels dan ook waarschijnlijk wel weten voel ik het nu als mijn missie om dienstverlenende ondernemers te helpen om vanuit bezieling te ondernemen, zodat ze een bedrijf krijgen dat 100% bij ze past. Toen ik hier een paar jaar geleden mee begon had ik niet kunnen bedenken dat er zo ontzettend veel ondernemers zijn die dat gevoel van bezieling compleet kwijt zijn.

Want wist je dat…
Velen van ons een dikke muur om onze zielsmissie hebben gezet?
Complete volksstammen niet voelen wat ze hier te doen hebben op deze aarde?
De meeste ondernemers het doodeng vinden om hun eigen grootsheid te zien?

Er is dan ook werk aan de winkel.

Ik weet hoe het voelt om je bezieling kwijt te zijn.
Ik weet hoe onzeker je jezelf dan voelt.
Ik weet hoe het is als je geldstroom daardoor stagneert.

Bezieling is de brandstof om je dromen waar te maken. Het komt van binnenuit. Voor mij voelt het als een grenzeloos enthousiasme dat niet tegen te houden is. Bezieling geeft mij focus. Als je geen bezieling hebt zul je ook geen focus kunnen houden.

Zou je ook die bezieling weer willen voelen? Zou je veel meer willen doen wat je echt leuk vindt? Maar weet je niet goed wat en hoe? Vraag dan leiding aan het universum. Zeg dat je er klaar voor bent om je bezieling te ontdekken. Voel dat je het meent. Het is een proces. Jouw intuïtie laat je zien waar je heen wilt.

Als ondernemer is jouw bezieling niet zomaar een bedrijf, nee het is een manier waarop jij jezelf tot uitdrukking kunt brengen in de wereld. Waardoor je met jouw ZIJN een grote bijdrage kunt zijn voor anderen. Vraag jezelf eens af wat belangrijk is voor jou. Waar zou je veel meer tijd en energie aan besteden als je alles kunt doen in je leven wat je wilt doen? Je kunt je voorstellen dat als je veel dingen doet omdat jij je daartoe verplicht voelt, je daar niet gelukkiger van wordt. Wat voor verschil zou het maken als je die dingen gaat doen waar je wél gelukkig van wordt?

Het is magisch als je dan jouw licht kunt laten schijnen in de wereld en de energie helemaal verandert waardoor je gaat stralen. Je kunt weer genieten, vol bezieling ondernemen en het geld gaat weer stromen. Doordat jij jouw missie gaat leven en er vol voor gaat zullen er wonderen ontstaan. Je zult je eigen waarde gaan zien, de juiste prijzen vragen en je ideale klanten aantrekken. Dat gebeurt allemaal omdat jij doet waarvoor je bedoeld bent.

En weet je wat het gave is? Door in je licht te gaan staan en te gaan shinen zullen de mensen om je heen ook geïnspireerd worden. Je bent een voorbeeld voor anderen!

Wil jij ook weer meer in contact komen met jouw bezieling, jouw innerlijke drive en jouw ‘waarom’? Wil jij die dikke muur om jouw bezieling laten zakken en de in de weg zittende blokkades laten verdwijnen? Dan heb ik iets voor je dat perfect aansluit bij jouw wensen. Op 1 november organiseren Manon Buwalda en ik samen de live dag ‘What’s calling you?’. Een dag waarin we in een kleine groep op weg gaan naar wat ons roept in het leven. Dat waarvan we voelen dat dit is wat we te doen hebben in het leven. Zodat jij helemaal in die energie kunt stappen en alle keuzes kunt maken die bij jouw zielsmissie horen.

Klik hier voor alle informatie over de live dag ‘What’s calling you?’ >>

Kijk en voel maar of het bij jou past en als je er nog vragen over hebt, laat het me weten. Manon en ik hebben er ontzettend veel zin in om je te helpen. Wij vinden het super dat jij echt gaat doen waarvoor je bedoelt bent en waar jij super gelukkig van wordt, dat verdien je.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je