Wil jij jouw ideeën werkelijkheid laten worden?

door Sylvia Bouwer  - april 5, 2019

Wil jij jouw ideeën werkelijkheid laten worden?

Een aantal jaren geleden hielp ik vrouwen om hun missie te ontdekken. Vrouwen die vastliepen in hun baan en soms bijna tegen een burn out aan liepen. Na 3 maanden waren ze zover dat ze hun missie behoorlijk helder hadden en ook al wisten wat ze er mee wilden gaan doen. Regelmatig zei dan iemand dat ze er een eigen bedrijf mee wilde beginnen.

Achter de schermen hielp ik toen al een tijd mijn collega’s om meer klanten, meer omzet, dus meer overvloed te ervaren. Het was dan ook een logische stap om de vrouwen die deze wens hadden, verder te helpen om ook daadwerkelijk een bedrijf te creëren.

Het begint altijd met een missie

Want die hebben we allemaal. Ook jij hebt iets wonderlijk moois aan de wereld te bieden. Het Is jouw innerlijke schat. Het enige dat je hoeft te doen om mensen te laten weten dat je dit in huis hebt, is jouw ideeën en boodschap wereldkundig te maken.

Je bedrijf begint bij jou

Als we ons droomleven willen manifesteren dan zullen we die dingen moeten doen die daarvoor nodig zijn. Je zult stappen moet zetten. Stappen die alleen jij kunt zetten.

Het klinkt zo makkelijk, maar ik zie dat veel ondernemers hier toch echt behoorlijk mee worstelen. We kunnen onszelf daar enorm mee in de weg zitten. We vragen ons af of we wel genoeg kennis hebben, of het wel de juiste tijd ervoor is, of we wel genoeg geld hiervoor hebben, etc. En… het zijn allemaal excuses. Smoesjes om maar niet in ons licht te gaan staan, smoesjes om maar niet dat podium te hoeven pakken, smoesjes om maar niet in onze grootsheid te stappen. Want het is allemaal zoooooooo eng…

Ook ik heb die gevoelens nog regelmatig. Wat mij dan helpt is om weer op diep niveau verbinding te maken met mijn droom, mijn missie en mijn ideeën. Dit helpt zo goed dat ik daarna weer echt voel waarom ik ooit dit bedrijf begonnen ben. Het voelt dan voor mij als samenwerken met mijn droom (lees: met het universum) en dat ik doe waarvoor ik bedoeld ben. 

Probeer eens deze diepe connectie te maken. Duik eens helemaal in je missie. Voel wie je bent, wat je kunt en wat je nu ECHT wilt. Als je dit doet en je jouw innerlijk vuur weer voelt dan zul je alles doen om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden. Dan laat je jezelf niet meer tegenhouden. Door niets en niemand. Dan ontstaat er pure magie! 

We zijn geboren om groot te dromen

Het universum zal je blijven uitnodigen om je droom achterna te gaan, jouw boodschap te delen en jouw ideeën werkelijkheid te laten worden. 

Wijzelf zijn de enigen die dit waarheid kunnen laten worden! Maar meestal blijven dromen alleen maar in ons hoofd zitten. We zijn veel te druk om alle ballen hoog te houden en laten de mogelijkheden die zich aandienen voor wat ze zijn. Onze droom komt ‘on hold’ te staan en we gaan weer op in de waan van alledag.

Wij zijn zelf ons grootste probleem!

Dat doet mij denken aan dat prachtige gedicht van Marianne Williamson. Ik heb het hieronder nog even voor je neergezet.

Onze diepste angst is niet dat we onvolmaakt zijn.
Onze diepste angst is dat we immens krachtig zijn.

Het is ons licht, niet ons duister dat ons het meest beangstigt.
We vragen ons zelf af;
Wie ben ik, om briljant, slim, talentvol en prachtig te zijn?

Maar waarom niet?! Je bent een kind van God.
Je dient de wereld niet met valse bescheidenheid.

Er is niets verhevens in, jezelf klein te maken,
zodat andere mensen zich niet onzeker zullen voelen.

We zijn allemaal bedoeld om te stralen, zoals kinderen dat doen.
We zijn geboren om de glorie van God, die in ons is,
tot uitdrukking te brengen.
Dit is niet slechts weggelegd voor een enkeling van ons,
maar voor ons allen.

Als we ons eigen licht laten schijnen,
geven we onbewust anderen de vrijheid dit ook te doen.
Wanneer we bevrijd zijn van onze angst,
zal onze aanwezigheid automatisch anderen bevrijden

Ook jouw missie draagt bij aan een mooiere wereld!
Je kunt het!
Go for it!

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je