Werd jij ook aangespoord om je kind zo vroeg mogelijk zindelijk te maken?

door Sylvia Bouwer  - december 6, 2016

Werd jij ook aangespoord om je kind zo vroeg mogelijk zindelijk te maken?

 

Werd jou ook verteld door je schoonmoeder of door je vriendinnen, of wie dan ook, dat je kind al lang zindelijk had moeten zijn? En dat het verstandig was om je kind zo vroeg mogelijk zindelijk te maken? Maar neem nou van mij aan, kinderen van anderhalf jaar worden niet zindelijk. Punt! En wellicht strijk ik nu een aantal moeders tegen de haren in (omdat het hun wel gelukt is, maar dat zijn volgens mij uitzonderingen). Want doorgaans lukt dat nog niet op die leeftijd. Het is gewoon nog niet de juiste tijd.

 

Maar goed je hebt achtentachtig weken lang met dat potje achter je kind aangelopen en was bijna de wanhoop nabij, toen van het ene op het andere moment bij je kind de knop om ging en je kind ineens in twee dagen zindelijk was. Dat is gebruik maken van de juiste dingen op de juiste tijd doen. Hoeveel tijd heb je verspild met dat achterna lopen van je kind met dat potje, terwijl het zijn tijd nog niet was?

 

En zo werkt het ook voor ondernemers.

 

Want wat zorgt er nu voor dat succesvolle ondernemers zo succesvol zijn en hun doelen zo snel behalen? Dat ligt aan twee factoren, ten eerste zetten zij de stappen die ervoor nodig zijn om die doelen te behalen en ten tweede zetten ze die stappen op de JUISTE TIJD!

 

Als jij nu de balans opmaakt van het afgelopen jaar heb je dan het gevoel dat je harder hebt gewerkt dan dat er geld bij is gekomen? En dan kan je wel je inzet verdubbelen, maar daar wordt het niet beter van.

 

Hoe zou het voor je zijn als het met dezelfde moeite makkelijker zou kunnen, of als het met dezelfde moeite meer zou kunnen worden? Omdat gewoon blijkt dat we soms wel de goede dingen doen, maar op het verkeerde tijdstip. Het is belangrijk dat je dus de juiste dingen doet op de juiste tijd.

 

Zo simpel is het dus!

 

Hoe zorg je er nu voor dat je de juiste dingen op de juiste tijd doet, zodat er moeiteloos positieve veranderingen in je leven optreden en dat rijkdom en overvloed hand in hand je leven binnenwandelen?
Door mee te doen met mijn Magisch Succes in 2017. Dat is een programma waarbij ik je een jaar lang aan de hand meeneem en in de flow houd en ervoor zorg dat jij precies weet wanneer jij de dingen moet doen die je moet doen.

 

Elke maand stuur ik je een uitgebreide, speciaal voor jou gemaakte audio, waarin ik je help om gebruik te maken van alle positieve energieën waarvan jij die bewuste maand gebruik kunt maken.

In de besloten Facebookgroep die hierbij hoort, ontvang jij video’s en livestreams, waarin ik je help om de flow vast te houden. Samen met de andere deelnemers gaan we elkaar inspireren, ondersteunen en motiveren.

We starten op 1 januari. En als je vóór 16 december aanmeldt dan kun je gebruik maken van de Vroegvogel-korting. Lees er hier alles over.

 

Ik geloof in jou en jouw succes. Jij ook?
Doe je mee?

 

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je