In welk soepje zit jij?

door Sylvia Bouwer  - april 3, 2017

In welk soepje zit jij?

We hebben een tijd in de pan met soep gezeten met de energie van 2016 en met die van 2017. Op dit moment is de energie van 2016 bijna vertrokken en binnen niet al te lange tijd zitten we alleen nog maar in de energie van 2017. Wereldwijd staat de energie van dit jaar voor een nieuwe start, maar voor jou persoonlijk betekent dit jaar ook iets en die essentie is meestal iets heel anders dan hoe het wereldwijd zit. Wellicht merk je al iets van een verandering en als je nu nog niks merkt, dan ga je dat bijna zeker in de loop van april gaan merken.

 

Persoonlijke jaar energieën

Dit heeft namelijk alles te maken met jouw persoonlijke jaar energieën. Door middel van die persoonlijke jaar energieën helpt je ziel jou om je zielsmissie makkelijker en beter neer te zetten hier op aarde. Dus als jij inzicht heb in welke energie jij dit jaar zit, dan kun je daar op mee flowen en dan wordt dit een veel inzichtelijker jaar voor jou dan als je daar geen weet van hebt.

 

Elk jaar heeft een boodschap voor je.
Elk jaar heeft lessen voor je.
Elk jaar kan je inzichten geven.
Elk jaar kan je helpen om je business naar een hoger plan te brengen.

 

Maar ja, als je dan geen notie hebt in welke jaarenergie jij dan zit…
Lijkt me lastig als je niet weet of je in de groentesoep, tomatensoep of snert zit…

 

Hoe zou het voor je zijn als je wel dit inzicht hebt?
Hoe zou het voor je zijn als je weet op welke energie jij en je bedrijf mee kunnen flowen?
Hoe zou het voor je zijn als je weet wat je te doen staat?

 

Jaargids

Ineens vallen dan bepaalde kwartjes en daardoor begrijp je jezelf een stuk beter. Eigenlijk zou iedereen aan het begin van het jaar een soort van gids mee moeten krijgen om het vele geworstel wat we soms doen met ons bedrijf te voorkomen. Dit zou het voor ondernemers zoveel makkelijker maken om nog meer in hun missie te stappen. Om nog meer het bedrijf te creëren waar ze van dromen en daardoor nog meer het leven te manifesteren waar ze zo naar verlangen.

 

Jouw missie in beeld

Om hier meer helderheid in te krijgen ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met Anouk Plantinga. Zij is meester in het geven van een SoulCollage®.

 

Zij laat je in verbinding komen met je intuïtie en daardoor krijg je meer inzicht in jezelf. Ook krijg je toegang tot je innerlijke wijsheid. Anouk laat jou middels haar intuïtieve werkwijze jouw eigen zielsmissie in beeld brengen. We hebben dan ook de handen ineen geslagen en geven samen een workshop op donderdag 20 april bij mij in de cursusruimte in Goor.

 

Lees hier alles over de workshop ‘Jouw missie helder’>>

 

Dit is een workshop waar je niet alleen je missie helder krijgt, maar waar je ook met een eigengemaakt, tastbaar pronkstuk naar huis gaat. En dit pronkstuk zal je heel veel te vertellen hebben op deze dag. Het zal je heel veel leren over jou en je missie. Er gaat een wereld voor je open, je gaat met super veel inzichten aan het einde van de dag naar huis!

 

Nu geldt de vroegboekkorting nog. Dus doe er je voordeel mee.

 

Lees hier alles over de workshop ‘Jouw missie helder’>>

 

We hebben nog 3 plekken, dus reserveer nu!

 

Voel jij de verandering van de energie al in je lijf of in je systeem? Waardoor merk je het? Ik ben heel benieuwd. Laat het me hieronder weten.

 

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Geld verdienen met je missie is je goed recht

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je