Wat onderscheidt jou?

door Sylvia Bouwer  - oktober 6, 2021

De eerste keer dat mijn coach aan mij vroeg "Wat onderscheidt jou van mij?" stond ik met mijn mond vol tanden. Ik voelde me veel kleiner dan haar en zette haar onbewust op een voetstuk. Zij was al zoveel stappen verder dan dat ik was en daarom is ze nog steeds mijn grote voorbeeld.

Hoe kon ze dit nu vragen? Ik was toch nog helemaal nog niet waar zij was? Maar ze zei "Jij staat gelijk met mij, maar we doen niet helemaal hetzelfde." Ik kreeg van haar de opdracht om hier eens goed over na te denken. Na 2 dagen moest ik weer op het ‘matje’ komen en mijn bevindingen ten toon spreiden. 

In de tussentijd ging ik uitvissen wat mij onderscheidde. Niet alleen van haar maar van al mijn collega’s. En dat was meer dan ik had gedacht.

Ten eerste

In mijn ogen missen de programma’s van andere business coaches het aller aller allerbelangrijkste stuk van het krijgen van een succesvol bedrijf.

En dat is: 

  • Wie ben je in de kern?
  • Waar wordt je zielsgelukkig van?
  • Wat is jouw zielsmissie?

Als dat helder is dan gaan we samen van daaruit je bedrijf opbouwen. Alles wat je vanuit een zielsmissie opbouwt is veel sterker gefundeerd en is veel meer aligned. Daarom werkt dat vele malen beter. Op het moment dat je die fase overslaat leer je alleen trucjes, maar dan zijn die trucjes nooit verbonden met wie je zelf bent. 

Ten tweede

Ik neem mijn klanten echt mee aan de hand en leer ze niet alleen alles wat ze moeten weten als ondernemer, maar ik help ze ook om deze kennis te implementeren in hun bedrijf. Want juist bij het uitvoeren van de acties lopen de meeste ondernemers vast. Dat frustreerde mij zo dat ik ze daar nu ook mee help, zodat ze daardoor grote stappen zetten en die dijk van een bedrijf ook daadwerkelijk aan het einde van mijn programma staat.

Ten derde

Volgens mij werkt geen enkele businesscoach met ondernemersnumerologie. Hierdoor krijg ik in een eerste contact al gelijk naar boven 

  • waar het wringt
  • waarom het wringt
  • en hoe het beter kan 

waardoor ze moeitelozer klanten aan kunnen trekken. Niet vanuit een kunstje of vanuit een moeten, maar puur vanuit wie je bent en het compleet aligned zijn met jezelf. Ik ervaar keer op keer dat dit heel waardevol is voor de ondernemer waar ik mee in gesprek ben.

Nu genoeg over mij, want ik ben heel benieuwd naar jou. Wat onderscheid jou? Waarin ben jij anders dan jouw collega’s? Denk hier vandaag of de komende dagen eens over na. Want dit is belangrijk om jouw plek in te kunnen nemen tussen al die andere coaches en therapeuten. Zodat potentiële klanten heel bewust voor jou kunnen kiezen. Zorg ervoor dat je niet opgaat in de massa en eenheidsworst wordt. 

Elke coach of therapeut is uniek. Wat maakt jou uniek? Ik zou het super vinden als je mij dat hieronder in een reactie wilt laten weten.

NIEUW!

Als businesscoach en numeroloog neem ik je graag mee in de wereld van de ondernemersenergie. Daarom geef ik op 12 oktober om 13:00 uur een gratis Zoomsessie waarvoor ik je van harte wil uitnodigen. We gaan met een kleine groep onze geboortedatum onder de loep nemen, zodat je ontdekt op welke ondernemersenergie je de komende 1,5 jaar kunt mee-flowen.
Na deze sessie:
  • Heb je inzicht in welke stappen je juist wel of niet moet zetten om de komende tijd zo moeiteloos mogelijk te ondernemen
  • Weet je wat voor jou de grootste kans is op zakelijk succes
  • Weet je wat de beste en snelste route is naar meer klanten en meer omzet
Het is absoluut geen toekomstvoorspelling, maar je krijgt wel een inkijkje welke energie de komende tijd voor jou als ondernemer centraal staat.

Wil je meedoen? Mail me dat dan even op onderstaand mailadres, dan stuur ik je de inloglink.
contact@sylviabouwer.nl

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Waarom webinars & challenges jou niet helpen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je