Wat is voor jou het gouden recept?

door Sylvia Bouwer  - juli 20, 2022

Ik spreek veel coaches en therapeuten die al heel veel geprobeerd hebben, maar die het niet gelukt is om een succesvolle business op te bouwen. Ze zijn op zoek naar het gouden recept om voldoende klanten en omzet te krijgen.

Dat gouden recept dat bestaat!

Maar is niet voor iedereen hetzelfde

En dat heeft er alles mee te maken dat je in eerste instantie moet doen wat bij jou past (en dat is voor iedereen verschillend). Dat is ondernemen vanuit je zielsmissie. En in tweede instantie moet je jouw marketing dusdanig aanpassen zodat het naadloos bij jou aansluit.

Laat ik mijzelf nemen om je een voorbeeld te geven. Ik ben businesscoach en ik doe ongeveer hetzelfde als elke andere businesscoach. Of toch niet?

Nee!

Ik doe het namelijk op mijn eigen manier

Zo leer ik mijn klanten niet alleen de stappen om succesvol te worden, maar ik kijk ook welk numerologisch ondernemersprofiel ze hebben. Dit geeft namelijk heel veel informatie welke marketingmanier het beste bij ze past. Zo kan mijn klant ondernemen op de weg van de minste weerstand.

In mijn programma maken we samen een plan bestaande uit een actieplan en een omzetplan. Samen kijken we welke marketingstrategie het beste bij het profiel van mijn klant past.

Iedere coach kan zo op zijn eigen unieke en integere manier marketing inzetten. Je kunt zo op je eigen voorwaarden en met heel veel passie een prachtig bedrijf opbouwen.

Alles valt en staat met het toepassen van jouw talenten en kwaliteiten

Die kun je niet alleen inzetten om je klanten te helpen, maar ook in je marketing. Jouw marketing mag echt jouw energie ademen. Klanten willen jou echt leren kennen voordat ze met jou in zee gaan. Ze willen jou voelen. Ze willen zich echt met jou kunnen verbinden.

Daarom is het belangrijk dat je weet wie je bent en wat je waard bent. Dat is precies de reden dat ik werk met dit numerologische ondernemersprofiel. Want dan sluit jouw marketing perfect aan bij jou en jouw publiek.

Het ondernemersprofiel zorgt ervoor dat je weet wie je bent, wat je kunt en wat je daarmee wilt. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen zul je meer momentum ervaren in het ondernemerschap. Dit straal je uit en daardoor zal je sneller en makkelijker klanten krijgen.

Je zult bereid moeten zijn om:

  • je volle waarde te claimen

  • ook stappen te zetten die je nu nog heel eng vindt

  • hulp in te schakelen als je niet weet hoe je dingen het beste kunt doen

Ik ben er voor je. Laat me weten als je het niet alleen wilt doen. Als je 3 jaar sneller wilt groeien als dat je in je uppie voor elkaar kunt krijgen. Als je met full focus aan de slag wilt om je droombedrijf te bouwen. Als je meer wilt durven, strategischer wilt ondernemen en meer impact wilt maken.

Succesvol ondernemen begint bij jezelf

Bij je zielsmissie. En van daaruit bouw je er een business omheen. Ondernemen vanuit je hart en je zielsmissie. Doen wat bij jou hoort en waar jij gelukkig van wordt.

Om je hierin op weg te helpen kun je bij mij een gratis Doorbraaksessie aanvragen.                In deze kosteloze en vrijblijvende sessie van 30 minuten kijk ik naar je ondernemersprofiel en geef ik je minimaal 2 tips waarmee je de volgende dag 2 nieuwe klanten kunt maken. Vraag deze sessie hier aan.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Als een gefrustreerde kip liep ik rond

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je