Wat is voor jou belangrijk?

door Sylvia Bouwer  - juli 7, 2022

Je helpt jouw klanten om hun probleem op te lossen, zodat ze hun droomleven kunnen leven toch?

Maar hoe zit het met jou? Wat is jouw droomleven? Wat is jouw droombusiness?

Droom je van een succesvolle praktijk?
Droom je van het maken van meer impact?
Droom je ervan om meer klanten te krijgen?
Droom je ervan om met het door jouw verdiende geld vakanties te boeken naar verre oorden, terwijl ondertussen je business gewoon doorloopt?
Droom jij ervan om je baan die je er nog steeds naast hebt - omdat je jezelf nog niet financieel kunt bedruipen - los te laten?

Ik geloof er heilig in dat je deze dromen kunt waarmaken. Want in de energie bestaat alles al. Ook jouw droomleven en jouw droombusiness. Je zou het niet verlangen als je het niet waar zou kunnen maken. Zo werkt dat nu eenmaal.

Jij bent de beslissende schakel in dit geheel of het zich ook daadwerkelijk kan manifesteren. Als je jouw droom goed voor je ziet dan heb je jouw stip op de horizon waar je naar toe wilt. Dat is gaaf, maar dat brengt je helemaal niks totdat je in actie komt.

En dat zullen waarschijnlijk andere acties moeten zijn dan die je tot nu toe hebt gedaan, want anders had je al lang dat geweldige droombedrijf gehad toch?

Maar het kan zijn dat je dit spannend vind, of gewoonweg niet weet hoe je het moet aanpakken of geen idee hebben wat het dan is wat je zou moeten doen.

En precies op dat moment kom ik om de hoek heen kijken. Ik begrijp dat dit spannend is, want ik ken dit gevoel als geen ander. Ik vind het nog steeds spannend om nieuwe stappen te zetten. En ik denk dat dit in de toekomst ook niet zal veranderen. Zo ben ik. En misschien herken jij jezelf hier ook in.

Juist met deze spannende stappen help ik mijn klanten, want het is fijn dat iemand je die stappen goed uitlegt. Ik heb deze stappen zelf gezet en al honderden klanten geholpen om ook met deze stappen een gezonde business op te bouwen.

Je hoeft als starter niet eerst vele maanden te steken in je marketing. Wat wel belangrijk is is dat je weet wat je wel en wat je niet moet doen. Dankzij mijn hulp bespaar je juist tijd, doordat je veel gestructureerder te werk gaat, meer focus hebt en sneller je doelen bereikt. Dit zal ervoor zorgen dat je met minder moeite, meer klanten en meer omzet zult krijgen.

Kortom; droom je van meer klanten en meer inkomsten? Blijf niet alleen maar dromen, maar ga ook DOEN. Laat mij je daarbij helpen.

Deze online workshop is voor jou als je behoefte hebt aan praktische en direct toepasbare tips van een zeer ervaren ondernemer. Als dat zo is dan ben je van harte welkom in mijn workshop, waarin ik adviezen, inzichten en mijn 5 stappenplan - dat mij zo heeft laten groeien met mijn bedrijf - met je deel. Voel je dat je meer wilt dan die paar klanten die je tot nu toe hebt gehad? Schrijf je dan hier in voor deze 3 uur durende online toptraining voor slechts 17 euro excl. btw.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Wil jij goed leren verkopen?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je