Waarom ik mezelf een ander verhaal heb verteld

door Sylvia Bouwer  - mei 15, 2017

Waarom ik mezelf een ander verhaal heb verteld

 

Vorige week maandagavond heb ik een online workshop gegeven op het ‘Gelukkig van binnenuit’ E-festival georganiseerd door Luz van de Schoot. Naar Amerikaans model zet zij dit event op dit moment neer in Nederland. Een aantal weken geleden benaderde Luz mij met de vraag of ik er wat voor voelde om ook mee te doen. Nadat ze mij uit had gelegd wat het precies inhield heb ik volmondig ‘JA’ gezegd. En ik kan je vertellen dat ik daar nog geen moment spijt van heb gehad.

 

En eindelijk was het zover…

En vorige week maandag was het dan eindelijk zover. Ik begon de zenuwen sinds zondag wel degelijk te voelen. Zeker nadat ik had gehoord dat er zich al 2500 mensen in hadden geschreven. Ik had nog nooit iets gedaan voor zo’n grote groep. Af en toe schoten gedachten door mijn hoofd als: kan ik dat wel? Zal het wel goed gaan? Ben ik wel verstaanbaar met mijn Twentse accent? Is het wel interessant genoeg wat ik te bieden heb? En zo waren er nog tig gedachten die mijn hoofd bezig hielden. Maar telkens weer hernam ik mij en stemde ik mij af op een hele waardevolle workshop waar de deelnemers heel veel aan zouden hebben.

 

Vanaf een half uur voor de uitzending kwam er totale rust over mij heen en was ik er helemaal klaar voor. En gelukkig ging ook alles heel goed. De workshop is door meer dan 300 mensen live bijgewoond en de rest kan het op een tijdstip terugkijken wanneer het uitkomt. Na de workshop ontplofte mijn mailbox en ondertussen werden mijn gratis videolessen en het E-boek massaal aangevraagd.

 

Het raakte mij

Wat mij ontzettend raakte waren de vele lieve mails van mensen die mij bedankten voor mijn inspiratie en mijn enthousiasme. Het maakt mij heel dankbaar dat ik iets heb kunnen betekenen voor deze mensen. Ik voelde me echt gezien. Helemaal omdat ik mezelf vroeger vaak minder voelde dan anderen. Ik keek vaak tegen anderen op, omdat ik altijd dacht dat ik weinig zinnigs te melden had. Ik voelde me vaak kleiner dan anderen (en mijn lichaamslengte hielp daarin ook niet echt mee 😉 )

 

Maar ik ben ermee gestopt om mezelf dat verhaal te blijven vertellen, want wat won ik ermee als ik mezelf niet goed genoeg vond? Helemaal niks. Dus ik ben mezelf een ander verhaal gaan vertellen. Een verhaal dat ik wel goed genoeg ben en dat ik wel iets kan betekenen voor anderen en dat ik net zoveel waard ben als ieder ander, enzovoort, enzovoort.
En ik kan je vertellen dat heeft mij geen windeieren gelegd…

 

Er komen nu zulke gave kansen voorbij. Het is aan mij of ik die pak of niet. Tot nu toe heb ik ze allemaal gepakt en het voelt dan ook alsof ik in een trein ben gesprongen die nog lang niet stopt. En ik vind het GEWELDIG!!!

 

Ik was er klaar mee

Ik begin steeds meer mijn eigen waarde te zien. Mijn missie begint steeds meer vorm aan te nemen. Het grappige is dat ik in mijn vorige bedrijf een heel ander aspect van diezelfde missie heb uitgewerkt. En zo zie ik het ook. Ik heb van dat deel van mijn missie alle ‘ins and outs’ beleefd, alles gedaan en ervaren. Ik was er klaar mee en er ook aan toe om een nieuw deel van mijn missie eens onder de loep te nemen.

 

Dat is precies wat ik gedaan heb en nu ook doe. Kennis doorgeven en vrouwen helpen en begeleiden naar een bloeiende praktijk, waarin zij ook hun eigen missie helemaal kunnen neerzetten en vanuit bezieling kunnen ondernemen. Want:

 

JIJ bent hier voor de mensen die JOU nodig hebben!

 

En om jou ook echt met jouw missie en jouw innerlijke drive contact te laten maken geef ik 1 juni aanstaande een inspirerende en boeiende (bijna gratis) workshop: Vind jouw POW als vrouw. In deze workshop ga ik mijn kennis met je delen, jou inspireren en je gaat beleven en voelen wat jouw hogere doel hier is op aarde, zodat je jouw droombedrijf (sneller) kunt creëren.

 

Klik hier voor meer informatie over de ‘Vind jouw POW als vrouw’ workshop>>

 

Velen zijn je al voorgegaan en hier kun je lezen hoe zij deze workshop hebben ervaren.

 

Door deze workshop kom je echt in verbinding met jezelf en kom je erachter hoe je mensen kunt helpen door helemaal jezelf te zijn. Want dat is toch wat je het allerliefste wilt? Jij wilt toch ook het liefste zonder masker door het leven gaan? Jij gunt jezelf toch ook het allerbeste?

 

Voel je ook: JA, ik wilde altijd al meer over mijn missie weten en wil graag weten hoe ik mensen nog meer kan helpen door helemaal mezelf te zijn, meld je dan NU aan voor deze workshop en dan zien we elkaar snel.

 

Aanmelden voor de workshop ‘Vind jouw POW als vrouw’ kan hier>>

 

Herken jij ook die verandering als je jezelf een ander verhaal gaat vertellen? Ik ben heel benieuwd. Wil je me het hieronder in een reactie laten weten?

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

7 Vragen om nog meer in je missie te stappen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je