Sylvia Bouwer

Wil jij het dit jaar echt gaan (waar)maken?

Met mijn 6 maanden individuele

WAARMAAK TRAJECT

ga jij doorbreken met jouw bedrijf
en jouw doelen behalen!


Herken jij jezelf hierin?

 • Voel jij je overspoeld door alles wat bij het ondernemen komt kijken?
 • Loop je vast in al je marketingacties en social media?
 • Ben je versnipperd bezig en doe je maar wat?
 • Ben je de draad kwijt en laat je daardoor belangrijke dingen liggen?
 • Zit er geen strategie in je acties en ga je iedere keer op impulsen af?
 • Je wilt focussen, maar hoe dan?
 • Ben je in je eentje aan het worstelen?

Zou het niet fijn zijn als:

Je precies weet hoe jouw succesroute eruit

ziet en je de stappen met gemak zet?

Je ondersteuning krijgt bij alles waar

je tegenaan loopt als ondernemer?

Iemand je scherp houdt en je blinde ondernemersvlekken ziet?

Er iemand is waar je op terug kunt vallen,

zodat je niet meer vast hoeft te lopen?

Jouw business soepel loopt

en jij rust in je hoofd hebt?

Wat je ooit hoopte voor je bedrijf nu daadwerkelijk aan het gebeuren is?

Hoe gaaf zou het zijn als je jouw droom waarmaakt?

In dit persoonlijke, uitgebreide en intensieve 1-op-1 traject help ik je om door te breken met jouw bedrijf. Ik help je met het zetten van specifieke, behapbare en uitvoerbare stappen om meer klanten en meer omzet te krijgen. Alle noodzakelijke onderwerpen en relevante (technische) tools komen aan bod.


Ik laat je jouw blinde vlekken én jouw kracht zien en geef je af en toe een liefdevolle schop onder je kont. Zodat je op de voor jou juiste en snelste manier wél je doelen bereikt en ervaart dat ontspannen ondernemen en jouw droom waarmaken werkelijk mogelijk is. Het is een echt hands-on traject en daardoor super praktisch.

Wat houdt dit traject in?

Dit 6 maanden durende 1-op-1 traject is de verbindende factor tussen jouw plan en jouw succes. Daartussen moet je het gaan doen en precies daar gaat het vaak mis. Maar vanaf nu niet meer, want als je mij jouw laat helpen, dan ben ik er meteen bij als je vastloopt en leid ik je terug naar de voor jou juiste weg.


Er zit een schat in jou en ik zie die heel snel. Ik ga je helpen om jouw schatkaart te maken. Dit zal herkenning en erkenning opleveren en ook zul je heel veel zelfinzicht krijgen. Jouw bedrijf begint bij jou en daarom is het zo belangrijk om jouw eigen 'algoritme' te ontdekken. Zodra dit ritme en jouw route bekend zijn, gaan we samen stap voor stap actie nemen, terwijl ik de vinger aan de pols houd. Reken maar dat je dan je omzetdoel behaalt. En snel ook!

Een drukke praktijk runnen en dan ook nog de omslag maken naar een online business, dat is best veel! Er lag zoveel op mijn bordje dat ik de bomen door het bos niet meer zag. Tussen weten dat je iets moet doen en er ook daadwerkelijk tijd voor vinden zat voor mij een wereld van verschil. Door het Waarmaak Traject maak ik nu echt stappen. Sylvia neemt mij bij de hand en ik ga stap voor stap door het hele lanceringsproces heen. Ik ben megablij!


Judith Bussink

Overgangsexpert, Natuurgeneeskundig Therapeut, Hypnose Therapeut

Er komen zoveel verschillende dingen bij het ondernemen kijken waar je zo in eerste instantie niet aan denkt. Het overweldigde mij. Ik had hulp nodig met het plannen en structureren. Sylvia begeleidt mij in mijn groeiproces als zelfstandig ondernemer en hakt als het ware alles in hapklare brokken, zodat het overzichtelijk wordt wat me te doen staat. Ook geeft ze mij het vertrouwen dat ik het kan. Het resultaat was al direct merkbaar, doordat mijn eerstvolgende workshop direct helemaal uitverkocht was.

Nathalie Visser

Spiritueel Verbindend Ondernemer

Ik heb al heel wat jaren een praktijk, maar wilde meer plezier in mijn werk, meer klanten en meer omzet.

Sylvia heeft mij geholpen om mijn bedrijf te laten groeien. Dat heeft zelfs geresulteerd in 40% meer omzet.

Sylvia heeft mij geholpen om mijn bedrijf te laten groeien. Dat heeft zelfs geresulteerd in 40% meer om

Wilma Aanstoot

Holistisch Huidverzorgingsspecialist

Ik liep vast in het opstarten van mijn praktijk. In de tijd dat ik de training volgde had ik mijn lesgeld al terug verdiend. Sylvia heb ik als heel prettig ervaren. Open, duidelijk, liefdevol en met zoveel passie dat het erg aanstekelijk werkt. Het is de investering meer dan waard geweest.


Leonie Roering

Leonie Roering

Coach, Sensi Therapeut

Waarom kan ik je daar heel goed bij helpen?


Het frustreert mij keer op keer dat dienstverlenende ondernemers die ontzettend veel potentie in zich hebben het niet voor elkaar krijgen om een succesvolle business op te zetten. Vaak hebben ze al van alles geleerd over het ondernemen, maar lopen ze vast in het implementeren. Je hebt dan ook niks aan al die methodes als je ze niet uitvoert. Helaas haken velen dan af en gaan weer in loondienst. Jammer, echt een gemiste kans! 


Door mijn jaren lange ervaring in mijn twee eigen dienstverlenende bedrijven en mijn 6 jaar sales ervaring bij een groot internationaal bedrijf weet ik hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien. 


Ik vind ondernemen het mooiste dat er is en ik weet hoeveel vrijheid, voldoening en mogelijkheden het ondernemerschap te bieden heeft. Daarom wil ik deze ondernemers zo graag helpen.


Wat krijg je elke maand?

 • Een bij jou passende structuur en strategie aan te brengen in je bedrijf, Social Media marketing, E-mail marketing, creëren van gratis weggever, communicatie, zichtbaarheid, verkopen, verschillende verwerkingstools en met het opbouwen van een steengoede website.
 • Live 1 op 1 Waarmaak middag om je te helpen met allerlei mogelijke zaken.
 • Informatie die precies afgestemd is op wat jij nodig hebt.
 • Online coachingssessie.
 • Samen opzetten van actieplan om elke maand opnieuw je omzetdoel te behalen.
 • Live Waarmaak middag in kleine groep.
 • Lidmaatschap online Waarmaak Academie met veel belangrijke en relevante masterclasses.
 • Toegang per mail tot mij voor alles waar je tegenaan loopt of feedback op wilt.

Je zult ontzettend veel leren tijdens dit traject. We gaan het écht samen doen! 

Met een bewezen plan van aanpak ga ik je helpen om stappen te zetten, waardoor je gaat doorbreken en je kunt leven vanuit vrijheid en overvloed.

Je kunt direct beginnen!

Het traject start wanneer jij er klaar voor bent. Je ontvangt direct een allereerste opdracht.


In de eerste maand ontvang je tevens een uitgebreide online RODE DRAAD SESSIE!

Deze sessie zorgt ervoor dat je meer in jezelf gelooft, meer zelfvertrouwen krijgt en volledig geïnspireerd jouw doelen gaat waarmaken.


Niets houdt je dan nog tegen!


Kies je voor mij dan krijg je mij ook echt als coach, meedenker en navigator om jouw bedrijfsdroom te realiseren. Uit ervaring weet ik dat het Waarmaak Traject de manier is waarop het je wél lukt om grote groeistappen te maken. Ik houd de vinger aan de pols en als je dreigt vast te lopen dan ben ik er meteen bij om je weer op het juiste pad te zetten.

Enter your text here...

Enter your text here...

Je bent het waard om te investeren in je toekomst!

Waarmaak Traject

Durf te investeren in jezelf, in je bedrijf en in je toekomst. (En vergeet niet dat je zo'n investering kunt opvoeren als bedrijfskosten, dus de belastingdienst betaalt mee!)

Als je 'ja' zegt tegen dit VIP-aanbod, zeg je geen 'ja' tegen mij, maar tegen jezelf. En dat ben je waard!


Als ik iets zou kunnen veranderen aan mijn beslissing om de stap te zetten naar mijn droombedrijf, dan is er maar één ding dat ik anders zou doen: er veel eerder mee starten!

Interesse in dit Waarmaak Traject?

Wil je weten of dit 1 op 1 traject voor jou de juiste steun in de rug is, waarin we samen gaan werken aan de doorbraak van jouw business?

 Vraag dan vrijblijvend een gratis online Krijg-je-succesroute-helder-sessie aan! Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 48 uur contact met je op om een gesprek in te plannen.

>