Waarmaak Traject -

Wil jij écht die doorbraak in jouw business succes?

Met mijn 6 maanden individuele

WAARMAAK TRAJECT

ga jij dit bereiken!


Herken jij jezelf hierin?

 • Je verdient niet genoeg geld en je weet niet waar je de volgende klant vandaan moet halen.
 • Je bent versnipperd bezig en doet maar wat. (Je to-do lijstje blijft alleen maar groeien, i.p.v. dat het korter wordt.)
 • Je loopt vast in al je marketingacties en social media. (Die Facebook live heb je nu al 20 keer uitgesteld.)
 • Je wilt focussen, maar hoe dan? (Er zit totaal geen strategie in je acties.)
 • Je voelt je overspoeld door alles wat er bij het ondernemen komt kijken. (Je dagen zijn overvol, maar je doelen bereik je niet.)

Hoe zou het voor je zijn als:

Je precies weet hoe jouw succesroute eruit

ziet en je de stappen met gemak zet?

Je ondersteuning krijgt bij alles waar

je tegenaan loopt als ondernemer?

Iemand je scherp houdt en je blinde ondernemersvlekken ziet?

Er iemand is waar je op terug kunt vallen,

zodat je niet meer vast hoeft te lopen?

Jouw business soepel loopt

en jij rust in je hoofd hebt?

Wat je ooit hoopte voor je bedrijf nu daadwerkelijk aan het gebeuren is?

Het zou gaaf zijn als je aan het einde van je leven kunt zeggen: 

"Ik heb mijn droom waargemaakt!"

In dit persoonlijke, intensieve 1:1 all inclusive Business traject help ik je om door te breken en next level te gaan met jouw bedrijf. Ik help je met het zetten van specifieke, behapbare en uitvoerbare stappen om meer klanten en meer omzet te krijgen. Alle noodzakelijke onderwerpen en relevante (technische) tools komen aan bod.


Ik laat je jouw blinde vlekken én jouw kracht zien en geef je af en toe een liefdevolle schop onder je kont. Ook leer ik je omgaan met jouw mogelijkheden en beperkingen en gids je langs alle ravijnen en valkuilen. Zodat je op de voor jou juiste en snelste manier wél je doelen bereikt en ervaart dat ontspannen ondernemen en jouw droom waarmaken werkelijk mogelijk is.


Het is een echt hands-on traject en daardoor super praktisch.

Wat houdt het Waarmaak Traject in?

Dit 6 maanden durende 1-op-1 traject is de verbindende factor tussen jouw plan en jouw succes. Daartussen moet je het gaan doen en precies daar gaat het vaak mis. Maar vanaf nu niet meer, want als je mij jouw laat helpen, dan ben ik er meteen bij als je vastloopt en leid ik je terug naar de voor jou juiste weg.


Er zit een schat in jou en ik zie die heel snel. Ik ga je helpen om jouw schatkaart te maken. Dit zal herkenning en erkenning opleveren en ook zul je heel veel zelfinzicht krijgen. Jouw bedrijf begint bij jou en daarom is het zo belangrijk om jouw eigen 'algoritme' te ontdekken. Zodra dit ritme en jouw route bekend zijn, gaan we samen stap voor stap actie nemen, terwijl ik de vinger aan de pols houd. 

Reken maar dat je jouw omzetdoel behaalt. En snel ook!

Door dit Traject zet ik nu echt stappen


Een drukke praktijk runnen en dan ook nog de omslag maken naar een online business, dat is best veel! Er lag zoveel op mijn bordje dat ik de bomen door het bos niet meer zag. Tussen weten dat je iets moet doen en er ook daadwerkelijk tijd voor vinden zat voor mij een wereld van verschil. Sylvia neemt mij bij de hand en ik ga stap voor stap door het hele lanceringsproces heen. Ik ben megablij!


Judith Bussink

Overgangsexpert, Natuurgeneeskundig Therapeut, Hypnose Therapeut

Mijn workshop was direct helemaal uitverkocht


Er komen zoveel verschillende dingen bij het ondernemen kijken waar je zo in eerste instantie niet aan denkt. Het overweldigde mij. Ik had hulp nodig met het plannen en structureren. Sylvia begeleidt mij in mijn groeiproces als zelfstandig ondernemer en hakt als het ware alles in hapklare brokken, zodat het overzichtelijk wordt wat me te doen staat. Ook geeft ze mij het vertrouwen dat ik het kan. 


Nathalie Visser

Spiritueel Verbinder

Waarom ben ik de mentor voor jou?


Het frustreert mij keer op keer dat coaches & therapeuten die ontzettend veel potentie in zich hebben het niet voor elkaar krijgen om een succesvolle business op te zetten. Vaak hebben ze al van alles geleerd over het ondernemen, maar lopen ze vast in het implementeren. Je hebt dan ook niks aan al die methodes als je ze niet uitvoert. Helaas haken velen dan af en gaan weer in loondienst. Jammer, echt een gemiste kans! 


Door mijn jaren lange ervaring in mijn twee eigen dienstverlenende bedrijven en mijn 6 jaar sales ervaring bij een groot internationaal bedrijf weet ik als geen ander hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien. 


Andere mensen omschrijven mij als: betrouwbaar, gedreven, integer, behulpzaam, enthousiast, doorzetter, gevoelig, leergierig en een positieve spirituele alleskunner.


Ik vind ondernemen supergaaf en ik weet hoeveel vrijheid, voldoening en mogelijkheden het ondernemerschap te bieden heeft. Daarom help ik jou ook graag om genoeg geld te verdienen met je bedrijf, zodat jij je droomleven kunt  verwezenlijken.


Wat krijg je allemaal?

 • We brengen samen structuur en strategie aan in je bedrijf, waar jij je goed bij voelt.
 • Alle Informatie, tips en adviezen die precies afgestemd zijn op wat jij nodig hebt.
 •  Ik help je met alle te zetten stappen, zodat je sneller een winstgevend bedrijf hebt.
 • 6 x Online 1 op 1 coachingsessies.
 • 6 x Online 1 op 1 VIP-middagen om snelle doorbraken te realiseren.
 • 6 x ​Actieplan om elke maand opnieuw je omzetdoelen te behalen.
 • 6 x Online Waarmaak middag in kleine groep om samen te werken AAN je bedrijf. Tijdens deze middag kun je bij een hulpvraag apart gaan zitten met mij in een andere online ruimte waar ik ook met je mee kan kijken op jouw beeldscherm.
 • 6 maanden lang toegang per mail tot mij voor alles waar je tegenaan loopt of feedback op wilt.

Kortom; alles wat je nodig hebt stap voor stap in hapklare brokjes,

zodat je niet overweldigd raakt en lekker echt in de actie gaat

Let op:

Dit Waarmaak Traject is NIET een standaard businesstraject om meer geld te verdienen. (Dit is wel een hele fijne bijwerking die je krijgt als je samen met mij jouw doorbraak gaat creëren.) 

Je zult heel veel verschil zien in je bedrijf, want je gaat nu eindelijk je plannen doorvoeren.
We gaan het écht samen doen! 

Met een bewezen plan van aanpak ga ik je helpen om écht stappen te zetten, waardoor je nu eindelijk die doorbraak krijgt en je moeiteloos een stroom aan klanten krijgt. Je zult meer omzet draaien en eindelijk die loondienstbaan, die je er nog steeds naast hebt, vaarwel kunnen zeggen. 

Het goede nieuws is: je kunt direct starten!

Je ontvang direct een allereerste opdracht. 


Kies je voor mij dan krijg je mij ook echt als coach, mentor en navigator om jouw bedrijfsdroom te realiseren. Uit ervaring weet ik dat het Waarmaak Traject de manier is waarop het je wél lukt om grote groeistappen te maken. Ik houd de vinger aan de pols en als je dreigt vast te lopen dan ben ik er meteen bij om je weer op het juiste pad te zetten.

Daar waar ik eerst maar aanmodderde, zet ik nu concrete stappen

Ik wilde van alles en nog veel meer, maar het resultaat was dat ik alles een beetje deed en in feite dus niks.

Toen kwam Sylvia op mijn pad en ben ik een traject bij haar gaan volgen. Ze leerde me de juiste stappen in de juiste volgorde te zetten en gaf me daar waar nodig de spreekwoordelijke schop onder mijn kont. Daar waar ik eerst aanmodderde, zet ik nu concrete stappen.


Linda van Leeuwenberg

Organisator, Coördinator & host op evenementen, feesten en bijeenkomsten

Als jij geen andere beslissingen neemt,

dan krijg je dezelfde resultaten die je in het verleden ook behaalt hebt

Waarmaak Traject

Wat moet er veranderen voordat jij écht je eigen succes gaat claimen? 

Durf te investeren in jezelf, in je bedrijf en in je toekomst. (En vergeet niet dat je zo'n investering kunt opvoeren als bedrijfskosten, dus de belastingdienst betaalt mee!)

Als je 'ja' zegt tegen dit Waarmaak Traject,

zeg je niet alleen 'ja' tegen mij, maar ook tegen jezelf.

Wil je weten of dit Waarmaak Traject iets voor jou is?
Boek dan nu hieronder je gratis informatiegesprek

Het resultaat is nu al 40% meer omzet


Ik heb al heel wat jaren een praktijk, maar ik wilde meer plezier in mijn werk, meer klanten en meer omzet. Sylvia heeft mij geholpen om mijn bedrijf te laten groeien. Dat heeft zelfs geresulteerd in 40% meer omzet.

Waarmaak Traject

Wilma Aanstoot

Holistisch Huidverzorgingsspecialist

Ik had mijn lesgeld al snel terugverdiend


Ik liep vast in het opstarten van mijn praktijk.  Sylvia heb ik als heel prettig ervaren. Open, duidelijk, liefdevol en met zoveel passie dat het erg aanstekelijk werkt. Het is de investering meer dan waard geweest.

Leonie Roering

Leonie Roering

Coach, Sensi Therapeut

>