Wij vrouwen krijgen er allemaal mee te maken

door Sylvia Bouwer  - februari 12, 2017

Wij vrouwen krijgen er allemaal mee te maken

 

De overgang… Wij vrouwen krijgen er allemaal mee te maken. De één vroeger dan de ander. Ik heb mij door een deskundige laten vertellen dat de hormoonwerking al 9 jaar van tevoren langzaam in de verander-stand komt.

 

De verander-stand

Fysiek gezien verandert er natuurlijk van alles, maar ook op psychisch gebied veranderd er wat. Ik spreek uit eigen ervaring, maar ook doordat ik met honderden vrouwen heb gewerkt, weet ik dat je zo maar uitgekeken kunt zijn op een heleboel dingen. Zo ook op je werk dat je waarschijnlijk zoveel jaren met heel veel liefde en plezier hebt gedaan. In eerste instantie schept dat verwarring en begrijp je jezelf niet meer, maar op de langere termijn besef je uiteindelijk dat dit gevoel niet meer weg gaat. Hoe balen dat ook is… En dat is heel normaal, je zit namelijk in een groot innerlijk ontwikkelingsproces. Je komt weer in een nieuwe levensfase. Je zult op de één of andere manier iets moeten veranderen om weer voldoening uit je werk te halen en het weer leuk te vinden. De meeste vrouwen kennen dan ook dit gevoel wel: er moet NU iets gebeuren, want als ’t NU niet gebeurt, dan:

a. wordt het nooit meer wat met mijn werk/bedrijf OF
b. werk ik alleen nog maar met tegenzin en om brood op de plank te krijgen OF
c. krijg ik op de langere termijn vervelende lichamelijke of psychische klachten.

 

Doordat deze vrouwen geen duidelijkheid hebben over hun toekomst, worden ze steeds onzekerder. En als deze onzekere periode maar lang genoeg duurt en ze geen concrete stappen ondernemen richting hun droomwerk/bedrijf, zal de angst voor de toekomst alleen maar groter worden. Net zolang tot ze het bijltje erbij neergooien en ze zich schikken in hun lot…

 

Een betere toekomst

Maar daar is het leven helemaal niet voor bedoeld. Jij hoeft je niet te schikken in je lot. Je hoeft niet het slachtoffer te zijn van jouw situatie. Als je wilt, als je ECHT wilt dan kun je een andere en voor jou betere toekomst creëren. Een toekomst met werk of een eigen bedrijf waar je blij van wordt, waar je voldoening van krijgt, waar je trots op bent, waar je intens van geniet.

 

Maar dat gaat niet vanzelf. Je zult er wel wat voor moeten doen. Zoiets komt je hoogstwaarschijnlijk niet vanzelf aanwaaien. Geef jezelf daarom een lieflijke schop onder je achterste en ga stappen zetten. Kom in actie. Dat klinkt heel streng, maar dat heeft alles te maken met zelfliefde. Je houdt te weinig van jezelf als je jezelf schikt in je lot. Leer jezelf beter kennen, kom erachter waar jij goed in bent en wat je NU daadwerkelijk wilt met je leven. Leer jezelf op waarde schatten en geef jezelf alle ruimte om precies te zijn wie je zo graag wilt zijn en om te gaan doen waarvoor je geboren bent.

 

Vraag jezelf eens af:

Ben je bereid om jezelf een betere toekomst te gunnen?
Ben je bereid om naar je gevoel en je intuïtie te luisteren?
Ben je bereid om je eigen waarde te zien?
Ben je bereid om te gaan doen waarvoor je bedoeld bent?
Ben je bereid om zoveel van jezelf te houden dat je jezelf al het moois van de wereld gunt?
Ben je bereid om stappen te zetten en te doen wat daarvoor nodig is?

 

Als je antwoord op deze vragen JA is, dan wil ik je daar dolgraag mee helpen. Want ik vind het geweldig om je jouw volledig potentieel te laten ervaren. Je zult daardoor groeien en veel meer zelfvertrouwen krijgen. Je zult weer fluitend naar je werk gaan en de toekomst weer zonnig inzien. Je zult energie krijgen van je werk of je eigen bedrijf en weer helemaal in de flow zijn.

 

Valentijn

Als jij met mij het avontuur aan wilt gaan om jouw ideale toekomst te creëren, dan heb ik op dit moment speciaal voor jou een fantastische Valentijnsaanbieding voor mijn 3-daagse programma ‘Maak werk van je bezieling’. Deze cursus wordt gehouden in een klein groepje op 3 zaterdagen, verdeeld over 2 maanden. Tussentijds hebben we contact via 2 Vraag en antwoord webinars, die je fijn thuis op de bank kunt volgen en waar je met al je vragen die tijdens de cursus bij je naar boven komen, terecht kunt. Ook kun je deelnemen aan een exclusieve en geheime Facebookgroep met allemaal gelijkgestemde vrouwen die in precies hetzelfde proces zitten. In deze groep inspireren, stimuleren en ondersteunen we elkaar. En als klap op de vuurpijl heb je een zeer uitgebreide 1 op 1 Bezielingssessie met mij vooraf aan de cursus of in de eerste week. Deze sessie kan bij mij in de praktijk of via skype.

 

<<Hier kun je alle informatie vinden over deze 3-daagse Maak Werk van je Bezieling>>

 

Zoals gezegd heb ik voor jou NU een speciale Valentijnsaanbieding. Je krijgt op dit moment maar liefst 14% korting op de normale prijs. Deze actie is slechts geldig t/m 14 februari 23:59 uur. En… ik heb maar 6 plekken. Dus als dit resoneert met jou, dan nodig ik je met heel mijn hart uit. Wacht niet te lang, want OP=OP!

 

<<Lees hier alles over deze 3-daagse>>

 

Herken jij deze veranderstand? Hoe ben jij daar mee omgegaan? Daar ben ik heel benieuwd naar. Laat het me hieronder in een reactie weten.

 

(c)2017 Sylvia Bouwer/Leef met Passie, alle rechten voorbehouden.
Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan, zolang je deze informatie-“blurp”, met een werkende link naar genoemde website, opneemt: “Door Sylvia Bouwer van Leef met Passie. Ga naar www.sylviabouwer.nl voor het aanvragen van het gratis mini E-boek: ‘Ontdek je zielsmissie, zodat je jouw unieke talenten in cash kunt omzetten’ en de gratis videoserie ‘Van zielsmissie naar business’.”

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Geef jij jezelf wel toestemming om...

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je