Bouw een bedrijf dat ervoor zorgt dat je elke maand in klanten & omzet kunt groeien

Samen met een business coach die ontzorgt

Een succesvol bedrijf opbouwen hoef je niet alleen te doen Suzan. Ik help je in 4 maanden om van lege agenda naar een bloeiend bedrijf te gaan. 

Je kunt nu direct starten

De (digitale) deuren van je bedrijf zijn open, maar waar blijven die klanten?

Je trekt te weinig bedrijven aan

Je hebt veel mooie methodieken in handen, maar toch kun je jouw ei niet kwijt, want je trekt te weinig bedrijven aan

Je verdient te weinig omzet

Van die paar klanten die je nu hebt, kan je jezelf niet het salaris uitbetalen dat je waard bent

Je hebt al zoveel geprobeerd, maar niets heeft het juiste effect

Je hebt veel gratis webinars gevolgd. Elke keer denk je de sleutel nu echt in handen te hebben, maar je hebt er nog geen klant extra door gekregen

die droom opgeven? nooit.

Het is tijd om het anders aan te gaan pakken.

Geef je nu op om van een lege agenda naar een bloeiende praktijk te gaan!

 • Mensen helpen én doen wat je leuk vindt? Dat is hoe je het voor je ziet, en voor minder settle je niet. Je handen jeuken om klanten te ontvangen en de groei van je praktijk kan je niet snel genoeg gaan.
 • Je wilt goed verdienen, zodat je jezelf kunt uitbetalen, kunt investeren in je praktijk en gave vakinhoudelijke trainingen. En dat betekent: niet de ene maand een goed salaris en dan weer 3 maanden niets, maar een consistent inkomen dat je verder kan groeien.
 • Online zie je overal kansen voor groei. Je kijkt wel eens hoe die andere coach/therapeut dat doet en weet "dit kan ik ook!". Je bent  nieuwsgierig hoe ze voor jouw praktijk kunnen werken. 
 • Je wil doelgericht stappen maken. Niet eindeloos zelf Googlen, onnodig fouten maken of er veel langer over doen dan nodig. Je wil een doelgericht actieplan van iemand met ervaring, dat bewezen werkt en jij alleen nog voor jezelf hoeft te volgen. 
 • Je wilt vol zelfvertrouwen zichtbaar zijn als dé expert voor je potentiële klanten, zodat de plekken in jouw agenda zich aan de lopende band vullen. 

Ik ga je helpen bij elke stap. Het enige wat jij nodig hebt, is de drive om er 110% voor te gaan.

34 jaar geleden had ik zó graag gewild dat iemand me dit eerder had verteld over mijn eerste praktijk...

Hi, ik ben Sylvia en ik heb gestaan waar jij nu staat. Opgeleid als expert in mijn vakgebied, jeukende handen om aan de slag te gaan, maar totaal geen kaas gegeten van ondernemen. Jarenlang heb ik gestruggled en geprobeerd te doen wat ik anderen zag doen... maar toch werkte het niet voor mij. 


Was ik gewoon niet geschikt om een eigen praktijk te hebben? Nee - integendeel, zelfs. Eindelijk werd ik verteld (door degene die daarna snel mijn eerste business coach werd): ondernemen moet je - net als je vakgebied - leren. De stappen die ik daarna zette veranderde vrijwel direct de koers van mijn hele leven. 


Nu, bijna 34 jaar en 4 succesvolle praktijken later, ben ik door de wol geverfd, ken ik de hoed en de rand en heb ik honderden coaches en therapeuten geholpen om ook hun business succesvol te maken. 


Vanuit mijn kennis, expertise en ervaring durf ik te zeggen ik dat er nog nooit een praktijk is geweest die niet succesvol kon worden. Het enige wat je nodig hebt is een gezonde dosis ambitie (wat jij, als je deze pagina leest, ongetwijfeld hebt) en iemand om je dat zetje te geven naar je eerste succes. 


Al die ervaring, kennis en expertise heb ik in één programma gegoten, om jou te helpen van je missie je business te maken

Mijn doel? Een 'Hell yes!'-programma maken dat alles aanpakt wat je als ambitieuze coach/therapeut nodig hebt voor een succesvolle praktijk .. voor een 'No way!'-prijs die voor ondernemers ook daadwerkelijk te betalen is.

Met de ontzettend fijne hulp, tips en opbouwende kritische noot waar nodig heb ik een vliegende start gemaakt. Zonder Sylvia had ik dit nooit gekund. Ik weet nog dat ik twijfelde over de investering, maar had ik toen geweten wat ik nu weet dan was geen enkele twijfel nodig geweest.

Marlies Aarnink

Soulcoach & Fotograaf

De samenwerking met Sylvia vond ik positief, opbouwend en heel fijn. Nog voordat ik een website had waren mijn eerste trajecten al verkocht. Alle stappen die ik heb gezet hebben ervoor gezorgd dat mijn bedrijf is gegroeid.

Carina Lucassen

Coach voor moeders met een kind met autisme

5 maanden samen groeien = eindeloos je praktijk verder groeien

En met samen groeien, bedoel ik ook écht samen groeien. Dit programma geeft je de kennis die je nodig hebt, een actieplan met stappen om direct te zetten én neemt voor je uit handen waar je zelf geen aanleg voor hebt. Zodat jij nooit meer stil komt te staan, maar grote stappen blijft zetten om elke maand verder te groeien.


Meer klanten aantrekken & helpen waar jij gelukkig van wordt

Als het mij vraagt, waar het in elke praktijk bij moet beginnen: alles bouwen op waar jij gelukkig van wordt. Ik help je om te weten welke klanten in de praktijk goed bij je passen én hoe je hem of haar zo aanspreekt dat diegene klant bij jou wil worden

Een woest aantrekkelijk aanbod waar je klant direct 'JA' op zegt

Kun je gedachten lezen? ;) Je hebt een dienstenaanbod dat naadloos aansluit bij de wensen van jouw droomklanten, waardoor ze staan te popelen om jouw hulp in te roepen.

Een doelgroep die jou weet te vinden

Je weet hoe je jezelf sterk en professioneel online en offline neerzet en bent goed zichtbaar. Jouw boodschap verspreidt zich als een lopend vuurtje en je publiek ziet en begrijp precies waar jij hen mee kunt helpen.

Een concreet plan om je doelen te bereiken

Je hebt een super eenvoudig dagelijks stappenplan. Hierdoor heb je de juiste focus, waardoor je tijd, energie en geld overhoudt. Op deze manier hoef je jezelf nooit meer af te vragen waar je de komende maand je klanten vandaan haalt.

Een website waarbij bezoekers alleen maar kunnen denken: Yes, dit wil ik!

Je hebt van je website een effectieve klantenmagneet gemaakt. Je hebt website-teksten die jouw droomklanten direct aanspreken, zodat ze niet kunnen wachten om met jou in zee te gaan.

Een winstgevende strategie om klanten aan te trekken

Je zet nu de juiste stappen om klanten aan te trekken, vol vertrouwen je aanbod te doen en je omzetdoelen te behalen. Zo wordt verkopen super leuk!

We kunnen direct samen starten om van jouw lege agenda een bloeiende klantenbasis te maken

Ik ben niet de enige die 4 maanden lang voor je klaarstaat. Maak kennis met het team dat je helpt groeien:

 • Websitebouwer Wendy Versluis - we gaan zorgen dat je website een klantenmagneet is, of je het zelf nu leuk vindt om te doen of elke technische instelling je hoofdpijn bezorgt. Het inhoudelijke deel cover je samen met mij, voor het technische gedeelte is Wendy je redder in nood.
 • Brandcoach Angelique Jansen - opvallen tussen je collega's en concurrenten gaat van je grootste zorg naar je favoriete bezigheid! Angelique helpt je je positionering ijzersterk neer te zetten, zodat je droomklanten weten dat jij dé keuze bent voor hen.
 • Financieel adviseur Miranda van Huis - je wil een praktijk die niet alleen omzet oplevert, maar ook daadwerkelijk winstgevend is. Waar je samen met mij je omzetplan maakt, helpt Miranda je verder met het maken van een winst-plan én het bepalen van de juiste tarieven.
 • Technisch assistent Miranda van Houwelingen - ben je super creatief en vol ideeën, maar zorgen de woorden 'funnel' of 'Mailblue' al dat je hoofd vastloopt? Miranda to the rescue! Krijg hulp bij het bouwen van je mailfunnel, en focus je met mij volledig op de strategie en inhoud.
 • Copywriter & storyteller Anouk Plantinga - schrijven niet je favoriete hobby, maar wil je toch als expert zichtbaar zijn online? Naast dat je met mij je contentplan en -kalender hebt gemaakt en hulp krijgt met je social media posts, helpt Anouk je met liefde om inhoudelijke blogs te publiceren. 
 • Astroloog Simone Groenendijk - mentale hobbels, heuvels en blokkades horen bij het ondernemerschap (welkom bij de club! ;)) Loop je ergens op vast? Simone kan je helpen met het helder krijgen van je zielsmissie en je doelen - zodat wij samen vervolgens kunnen knallen om ze te behalen.

Deze coaches en therapeuten gingen je voor:

Mijn ideale klant begon zich te melden en mijn agenda loopt steeds voller. De investering in dit programma is het dubbel en dwars waard geweest

Wendy Mosselman

Psychomotorisch Therapeut

Mijn praktijk STAAT nu! Sylvia's werkwijze is modulair, helder, no nonsense (heerlijk!), daadkrachtig en praktisch. Met aandacht voor intuïtie en gevoel.

Catelijne Gerlag

Coach voor multipotentials

Met de spiegel die Sylvia mij voorhield en haar liefdevolle schop onder mijn reet is het me gelukt! Ik had de investering al snel terug verdiend.

Veronika Osinga

Stylecoach & Personal Shopper

Dit programma heeft me veel inzichten gegeven en me in de actiestand gezet. Hierdoor kon ik mijn andere verplichtingen loslaten en mijn praktijk openen.

Judith Maurits

Leefstijl - en Vitaliteitsexpert

Ik snap het...

Je hebt al jaren een opleiding gedaan - dat mag nu wel eens wat op gaan leveren! Daarom gaan we samen doelgericht zorgen dat je praktijk nu écht van de grond komt.

Wat kun je praktisch verwachten?

Direct starten

Na aanmelding kun je direct starten met de 5 maanden hands on begeleiding

Online academie

Video's, audio's, werkboeken en formats om je marketing & sales te optimaliseren

4 Sessies met Sylvia

Toegang tot mijn brein en jarenlange ervaring betreffende strategie, richting en focus

5 Uur hulp van een team expert

Voor website aanpassingen, technische ondersteuning, bloggen, financiën, motivatie, etc.

5 Expert masterclasses

Deep dive workshops voor transformatie gegeven door experts in mijn team

4 x Ondernemersprofiel

Numerologische readingen om te ontdekken welke marketing je op het lijf geschreven staat

Tussentijds hulp vragen

2 Keer per week kun je bij mij terecht voor advies, vragen en feedback via een persoonlijk Trellobord

Engagement groep

Exclusieve groep waar we elkaar helpen aan meer bereik en engagement op Social Media

Jaar lang toegang

Tot de online academie, zodat je voldoende tijd hebt om alles te bekijken en te implementeren

Geef je vandaag nog op om van een lege agenda naar een bloeiende praktijk te gaan!

Janique Schildkamp

Mijn doel om met dit programma mee te doen was om meer klanten te krijgen en keuzes te maken in de zaken die ik echt leuk vind. Dat is gelukt! Alle doelen die ik me had gesteld heb ik behaald.

Janique Schildkamp

Personal Styling & Imagocoach

Dit programma heeft mij echt een boost gegeven. Sylvia is een oprechte businesscoach, zonder schreeuwerig gedoe. Ik zie het aantal klanten groeien en ben nu veel gestructureerder en doelgerichter aan het werk.

Marlene van der Poort

Communicatie met dierencoach

Leer in 5 maanden alle skills die je nodig hebt om je droompraktijk te groeien:

Module 1: Ondernemen vanuit je zielsmissie
zodat je een hele authentieke manier van marketing kunt toepassen
Module 2: Ideale klant
zodat je de leukste klanten aantrekt
Module 3: Social Media
zodat potentiële klanten jou online sneller kunnen vinden
Module 4: Omzetplan & Tarieven
zodat je weet wat je zakelijke doel is en vol vertrouwen je diensten kunt aanbieden
Module 5: Klantenmagneet 
zodat je van websitebezoekers trouwe fans en vervolgens betalende klanten maakt
Module 6: Actieplan
zodat je precies weet welke acties je kunt doen om klanten te krijgen. Vervolgens word je geholpen om de acties uit te voeren
Module 7: Aantrekkelijke website
zodat bezoekers zich direct aangetrokken voelen door jouw boodschap en contact met je opnemen
Module 8: Verbindende sales
zodat je op een authentieke en menselijke manier je diensten kunt verkopen, zonder allerlei gladjanus trucjes 
Module 9: Inkomens producerende activiteiten
waardoor je op dagelijkse basis nieuwe klanten kunt maken
Module 10: Regie over je cijfers 
zodat je omzet je niet overkomt, maar je deze kunt plannen

Er is een simpele reden waarom veel coaches/therapeuten uiteindelijk hun praktijk moeten opgeven 

elk detail van dit programma is erop ingericht om dat te voorkomen

Net als jij zijn ze een expert in hun vakgebied, klaar om de handen uit de mouwen te steken en zoveel mogelijk mensen te helpen in hun eigen praktijk. Ze zien het helemaal voor zich. Maar in hun uppie alles ontdekken en uitvogelen wat bij ondernemen hoort, is een lange worsteling. Ze zuigen als een spons alle gratis tips en kennis op die je op social media kunt vinden, wonen de ene na de andere masterclass bij en investeren zelfs in een training of business coach. Maar toch komen ze al snel onvermijdelijke obstakels tegen waar ze niet overheen, onderdoor of omheen kunnen.


Die ooit-zo-ambitieuze aanpakker komt ongewild tot stilstand en gaat (weer) werken in de praktijk van een ander.


De reden is simpel. Al die kennis is leuk, maar het toepassen in de praktijk is een ander verhaal. De struggle van een website bouwen, de technische instellingen van mailprogramma's, de mentale hobbels waar je af en toe overheen moet... ondernemen is een rocky road waar je van veel verschillende markten thuis moet zijn waar je niet voor opgeleid bent.


Daarom is het mijn missie om business coaching anders in te richten. 1-op-1 begeleiding van mij? Check. Maar ook: doorlopend support, terugkoppeling op je vooruitgang en hulp van experts naar keuze om je te helpen bij jouw unieke ondernemersreis. Zodat elke hobbel of obstakel direct aangepakt wordt en je blijft groeien. 

Wil je een groot succes van je praktijk maken? Laten we het samen doen.

De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer en krijg je dus terug. Maak hieronder je keuze.

Eenmalig

€ 2497

In 5 termijnen

€ 565

30-Dagen garantie

Tevredenheidsgarantie

Ik ben er zo van overtuigd van dit programma en daarom wil ik je volledig beschermen door de niet goed geld terug garantie. Als je binnen 30 dagen na aankoop niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van dit programma, dan krijg je het geld retour minus €150 excl. btw administratiekosten. Ik neem je hiermee elk risico uit handen.


Annulering kan alleen per email (contact@sylviabouwer.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud niet aansluit op je persoonlijke behoeften, aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Indien niet aan bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren direct je geld terug. 

Je bent het waard om te investeren in je toekomst!

Wees je ervan bewust dat je een belastingvoordeel kunt behalen met deze studiekosten en de uiteindelijke studiekosten dus flink lager kunnen uitvallen dan ze in eerste instantie zijn. Dus de belastingdienst betaald mee!

 • Deze investering kun je voor 100% boeken als bedrijfskosten
 • De btw krijg je terug van de belastingdienst
 • Ben je nog geen ondernemer? Dan kun je de investering met terugwerkende kracht van 5 jaar onder bedrijfskosten boeken

Ik had direct het gevoel dat ik Sylvia kon vertrouwen en dat is ook gebleken. Ik heb al verschillende coaches gehad, maar nog nooit heeft iemand me zoveel bijgebracht als Sylvia. Ze heeft bij mij een volledige transformatie ingezet. Ik zou het traject echt onmiddellijk opnieuw doen.

Ilse Vanesch

Feel Good Coach

Ik had al heel wat jaren een praktijk, maar wilde meer plezier, meer klanten en meer omzet. Sylvia heeft mij geholpen om mijn praktijk te laten groeien. Dat resulteerde direct al in 40% meer omzet.

Wilma Aanstoot

Holistisch Huidcoach

Ondernemen is een vak dat je moet leren

Eenmalig

€ 2497

In 5 termijnen

€ 565

Dit programma heeft bij mij een enorme flow in gang gezet. Het stroomde zo erg dat ik af en toe terug geroepen moest worden. Ik heb er ook heel veel zelfvertrouwen door gekregen. Dit programma is voor mij een hele goede keuze geweest.

Wendy Versluis

Webdesigner

In het begin dacht ik dat het mij nooit zou lukken, maar met de hulp van Sylvia, de spiegel die ze me voorhield en haar liefdevolle schop onder mijn reet is het me zeker gelukt. Ik heb meer focus, communiceer beter met mijn doelgroep en dat zorgde al snel voor meer klanten. Ik had mijn investering al snel terug verdiend.

Gabry de Veld

Coach met inzet van paarden

Meest gestelde vragen

Ik ben nog maar net gestart met mijn praktijk, heeft het dan zin om mee te doen?

Het is zeker zinvol als je jouw bedrijf wilt opbouwen. Doe dan juist mee! Met deze training doe je het in één keer goed.

Hoeveel tijd per week kost mij dit programma?

De wekelijkse modules bestaan uit een video van 30-60 minuten incl. werkboek. Het bekijken en uitwerken van de lesstof vergt minimaal een dagdeel per week.

Tot wanneer kan ik de modules bekijken?

Je hebt een jaar toegang tot de online academie waar alle modules in staan. Tot aan de laatste sessie heb je recht op feedback van Sylvia.

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Voor diegenen die geen energie willen steken in hun bedrijf en hun innerlijke groei. Die hun bedrijf in de hobbysfeer willen laten. Die eigenwijs zijn en geen feedback, inspiratie en ondersteuning willen krijgen bij het opzetten van hun bedrijf.

Voor wie is dit programma wel geschikt?

Voor jou als je een ambitieuze dienstverlenende ondernemer bent (zoals coach, therapeut, etc.) met te weinig klanten en erg gemotiveerd bent om veel meer klanten binnen te halen in 5 maanden, zonder gladde marketing-trucjes. Voor jou als je bereidt bent om je handen uit de mouwen te steken en tijd en energie in je bedrijf wilt investeren. Kortom; als je er serieus voor wilt gaan!

 
Als ik klaar ben na het programma, waar sta ik dan?

Bij serieuze en actieve deelname heb je met alles wat je geleerd en geïmplementeerd hebt een dijk van een praktijk gecreëerd, waarin je goed geld kunt verdienen met dat wat jij het allerliefste doet. 

Moet ik nog iets doen om me voor te bereiden?

Het zou fijn zijn als je alvast 5 maanden lang minimaal een dagdeel in de week reserveert voor dit programma.

Kan ik een factuur zonder btw krijgen, want ik woon in het buitenland?

Dat kan als je mij jouw btw nr. doorgeeft. Dit wordt dan getoetst aan de btw regelgeving en als je daaraan voldoet dan ontvang je een factuur zonder btw.

Wat als in deze 4 maanden met vakantie ga?

Dat is geen enkel probleem. Je hebt tot een jaar na aanvang toegang tot de online academie en met de sessies en de dagelijkse support kan eventueel geschoven worden. 

 
Ik heb nog een paar vragen, kunnen we even contact hebben?

Ja hoor dat kan! Als je mij mailt op contact@sylviabouwer.nl met jouw vraag dan beantwoord ik jouw vraag graag.

Sylvia had mij aan het begin van het programma al gezegd dat het zou gaan stromen. En inderdaad toen ik er in mijn hoofd klaar voor was begon het te lopen.

Monika Sluga

Loopbaanprofessional & Talentenexpert

Ik werkte al 17 jaar uurtje factuurtje en nu help ik mijn klanten met professionele trajecten. Ik ken meerdere businesscoaches die voor veel geld minder bieden dan dit programma. Sylvia is niet zomaar een businesscoach die maar wat doet, nee ze weet echt waar ze het over heeft.

Anita van den Heuvel

Bewustzijnscoach & Medium