VMNB - Ondernemen vanuit je Zielsmissie

Wil jij een dijk van een bedrijf met goed betalende klanten?

Met mijn 6 maanden
kennis & implementatieprogramma

VAN MISSIE NAAR BUSINESS

VMNB - Sylvia Bouwer

Herken jij jezelf hier in?

Er lijkt maar geen einde te komen aan de opstartfase van je bedrijf

Van die paar klanten die je nu hebt, kan jij absoluut niet leven

Je wilt meer klanten, maar mist de juiste aanpak om zichtbaar te zijn

Je verdient te weinig geld om  op eigen benen te staan

Je bent bereid om alles te doen wat nodig is en toch wil het maar niet lukken

Je raakt je zelfvertrouwen kwijt en twijfelt of je wel goed genoeg bent

Hoe zou het voor je zijn als: 

 • je geholpen wordt met de snelste en beste route naar meer succes, meer klanten en meer omzet? 
 • je veel meer klanten aantrekt die écht bij jou passen?
 • je goed verdient, waardoor je financieel onafhankelijk bent en jij het leven kunt leven waar jij van droomt?
 • je op de juiste manier zichtbaar bent, zodat potentiële klanten heel makkelijk met jou in zee gaan?
 • je zelfvertrouwen groeit, omdat iedereen jou echt als dé expert ziet en jouw trajecten en workshops helemaal vol zitten?

Wat houdt 'van Missie naar Business' in?

Als je mij kent dan weet je dat ik wars ben van een kille manier van marketing en dat ik een groot voorstander ben van op een ongedwongen, warme en liefdevolle manier je klanten ECHT te helpen en je omzet naar een hoger niveau te brengen. 

Ik help je een bedrijf te bouwen vanuit jouw eigen authenticiteit. We zetten jouw expertise om in een concreet aanbod zodat je een winstgevend bedrijf neer gaat zetten. We gaan er samen voor zorgen dat je wél afspraken in je agenda krijgt en wél die workshop vol krijgt.

Het grote verschil met andere businessprogramma's is dat je niet alleen alle kennis krijgt die je nodig hebt, maar dat ik je ook help met het implementeren van die kennis.

In de praktijk blijkt dat het veel tijd kost om dit allemaal in je eentje te ontdekken. Weet je hoe lang het duurt om je bedrijf in je uppie te laten groeien? Dat is nou precies waar dit programma over gaat, want ik weet dat als jij in je uppie blijft worstelen, je over een half jaar nog op dezelfde plek staat als nu en dus niks opgeschoten bent. Zeg nou zelf, als jij het zelf allemaal wist dan had je succesvolle bedrijf er allang gestaan. En daar valt jou ook helemaal niks te verwijten, want je hebt gewoonweg de kennis niet in huis. Laten we het samen doen, dan ga je het zeker redden en binnen de kortste keren geld verdienen

"Het resultaat was in het eerste jaar al 40% meer omzet"

"Ik heb al heel wat jaren een praktijk, maar ik wilde meer plezier in mijn werk, meer klanten en meer omzet. Sylvia heeft mij geholpen om mijn bedrijf te laten groeien. Dat heeft zelfs geresulteerd in 40% meer omzet al in het eerste jaar."

Wilma Aanstoot

Holistisch Huid- specialist

Van Missie naar Business

Ilse Vanesch

Feel Good Coach

Van Missie naar Business

"Toen ik begon in dit programma zat ik in een hele moeilijke fase. Ik had direct het gevoel dat ik Sylvia kon vertrouwen en dat is ook het hele programma door gebleken. Ik heb al verschillende coaches gehad, maar zij heeft me echt zoveel bijgebracht. Ik weet nog het moment dat een uurtje met Sylvia bij mij een volledige transformatie ingezet heeft. Dat heeft nog nooit iemand in heel mijn leven voor elkaar gekregen. Ze heeft echt een ontzettende grote gave. Ik heb heel veel respect voor haar. Ik zou het traject echt onmiddellijk opnieuw doen."

"In een sessie was er een volledige transformatie ingezet"

"Als ik terugkijk op hoe ik was en waar ik nu sta, dan zie ik een enorme groei"

"Er is bij mij een enorme flow in gang gezet, het stroomde zo erg dat ik af en toe teruggeroepen moest worden. Dit programma is voor mij een hele goede keuze geweest. Helemaal vanaf nul, vanuit mijn missie, terug bij mezelf zonder alle ruis erom heen, ben ik mijn bedrijf opnieuw gaan opbouwen. Het is zo fijn dat je bij de hand genomen wordt en stap voor stap alle facetten van een onderneming langs gaat, zodat je echt vanuit je missie je geld kunt gaan verdienen. Het allerbelangrijkste en meest waardevolle wat Sylvia mij gegeven heeft is zelfvertrouwen, want dat wankelde bij mij. Ik weet nu wat ik moet doen om mijn bedrijf nog meer te laten groeien. Ik ben Sylvia dankbaar voor voor al haar uitleg, geduld, wijze lessen en motiverende woorden."

Wendy Versluis

Webdesigner

Van Missie naar Business

Van Missie naar Business is een businessprogramma, met een gezond vleugje spiritualiteit, dat jou leert om een goede ondernemer te worden. Het is een compleet stappenplan waarin alle aspecten die ervoor nodig zijn om van jouw missie een winstgevende business te maken worden behandelt, zodat je al vanaf dag 1 omzet kunt draaien. Na dit programma ben je een echte ondernemer met heel veel ondernemerskennis, maar daar blijft het niet bij, want het is ook een implementatieprogramma. Dit betekent dat als je serieus en actief alle stappen hebt gezet je een volle agenda hebt met goed betalende klanten, zodat je jouw loondienstbaan kunt loslaten.

Let op:

Van Missie naar Business is NIET een standaard businessprogramma over 'zo verdien je meer geld'. (Dat is gewoon een hele fijne bijwerking die je krijgt als je spiritualiteit en businesstraining samenvoegt.)

Dit is een uniek programma in z'n soort, want je krijgt niet alleen de kennis, maar ik help je ook met het implementeren van die kennis.

Wie ben ik om je daarmee te helpen?

VMNB - Sylvia Bouwer

Sylvia Bouwer

Hoe ik als kind ook mijn best deed, ik had altijd het gevoel dat anderen ergens beter in waren dan dat ik was. Hierdoor ontwikkelde ik pleasegedrag, gebrek aan zelfvertrouwen en weinig eigenwaarde.


Dit veranderde voor mij toen ik leerde, door met name verschillende opleidingen, hoe ik echt voor mijn eigen waarde moest gaan staan voor hetgeen ik hier te doen heb op aarde, zonder me druk te maken over wat iedereen van me vond.

Hierdoor begonnen dingen te veranderen. Ik ging doen waar mijn hart echt lag. Inmiddels heb ik 2 succesvolle bedrijven gehad en doe ik alleen nog dat waar mijn bloed sneller van gaat stromen. 


Al mijn kennis en ervaring - door mijn 30 jaar ondernemerschap en als sales assistent bij een internationaal bedrijf - heb ik nu in mijn trainingen gestopt, waarin ik je precies leer wat ik heb gedaan en wat ik al honderden klanten heb helpen doen om van je missie je business te maken. Ik weet hoe je super commercieel kunt zijn en hoe je geld kunt verdienen, zonder dat je jezelf verliest en dat ook nog eens met een vleugje spiritualiteit, dus echt authentiek.

Je kunt nog zo'n goede coach of therapeut zijn,
maar als je geen ondernemerskennis hebt en niet weet hoe je dit implementeert in je bedrijf, dan gaat het niet lukken

"Doelen die ik mezelf gesteld had, heb ik behaald"

"Wat heb ik een mooie tijd bij Sylvia gehad! Veel van haar geleerd, meer structuur in mijn werkzaamheden, maar ook bewuster over dingen nagedacht. Mijn doel was om meer klanten te krijgen en keuzes te maken in de zaken die ik echt leuk vind. Dat is gelukt! Heel erg bedankt Sylvia voor je leerschool, gastvrijheid en de goede zorgen. Je stond altijd met een antwoord klaar."

Janique Schildkamp

Personal Styling & Imagocoach

Van Missie naar Business

Wendy Mosselman

Psychomotorisch Therapeut

Van Missie naar Business

"Het heeft me veel gebracht. Ik durf nu te staan voor wat ik te bieden heb. Het is gaan stromen. Het voelt erg goed. Het leuke vind ik ook dat mijn ideale klant zich begon te melden en mijn agenda nu steeds voller loopt.

Sylvia denkt met je mee, confronteert, maar geeft ook hele praktische handvaten voor een goede bedrijfsvoering. Ze is warm en hartelijk, maar ook concreet en praktisch, een fijne combinatie! Ook de spirituele aspecten binnen het programma zijn erg waardevol. Ik kon en kan het voelen en voor me zien, en dat is precies de reden waarom ‘gewoon doorgaan’ me lukt."

"De investering in dit programma is het waard geweest!!"

"De combi van het zakelijke en het spirituele maakte het voor mij zachter"

"De reden dat ik juist dit businessprogramma ben gaan doen was omdat het spirituele stuk mij echt aansprak. Sylvia combineert dat heel mooi met het praktische. Ze is daar zo sterk en zuiver in. Het gaf voor mij echt meerwaarde. Het gaf mij heel veel vertrouwen en daardoor kon ik ook meer mezelf zijn. Juist de combinatie met het zakelijke maakte het voor mij zachter. Ik vind Sylvia's gevoel voor humor erg leuk. Als zij lacht dan word ik helemaal blij. Dat maakt zo'n businesstraining ook luchtig. Ik ben ook helemaal gevallen voor haar accent. Ze is een heel fijn en warm persoon.

Lydia Spriensma

Mindfullness Coach

Van Missie naar Business

wat is het resultaat?

naamloos-2841 kopie

Je hebt de juiste uitstraling

Je gaat het beste in jezelf naar boven halen en je eigen onderscheidend vermogen ontdekken, zodat:

- je jezelf als een unieke expert kunt neerzetten

- je jouw persoonlijke marketingboodschap in de wereld
  zet

- je een sterke missie & visie op je website hebt staan

- je een duidelijk ideale klantprofiel hebt en klanten
   aantrekt die bij jou passen

VMNB - Sylvia Bouwer
VMNB - Sylvia Bouwer
naamloos-2958 kopie

Een woest aantrekkelijk aanbod

Je hebt een aanbod waar jouw ideale klant naar snakt.  Je weet hoe je ervoor kunt zorgen dat je elke maand een goede omzet draait, doordat:

- je een duidelijke opbouw in je diensten hebt

- je een verdienmodel hebt dat makkelijk verkoopbaar is

- je een omzetplan hanteert, waardoor je weet waar je op
  moet focussen 

- je een gratis weggever hebt die ervoor zorgt dat je
  meer bekendheid krijgt 

naamloos-3162 kopie

Een klantmagnetische website

Je hebt een website die voor jou verkoopt, doordat:

- je website ervoor zorgt dat je van een eenmalige bezoeker een trouwe fan maakt

- er teksten op staan waarin jouw ideale klant zich direct herkent en waardoor ze makkelijker klant van je zal worden

VMNB - Sylvia Bouwer
VMNB - Sylvia Bouwer
naamloos-2973 kopie

Zichtbaarheid

Je weet hoe je van je volgers, fans en belangstellenden klanten kunt maken, omdat je:

- online & Offline op de juiste manier zichtbaar bent 

- warme marketing toepast

- goede relaties met potentiële klanten opbouwt


naamloos-2740 kopie

Krachtige communicatie

Je spreekt de 'taal' van jouw ideale klant, zodat: 

- je eenvoudig van een belangstellende een klant maakt

- pitchen op je website en voor een netwerkgroep een
  makkie voor jou is

- er op jouw website, in je social media posts, en in je flyers 
   teksten staan waardoor jouw potentiële klant zich
   gezien en gehoord voelt door jou

- je een hele heldere een krachtige boodschap uitdraagt

VMNB - Sylvia Bouwer
naamloos-3861 kopie
Startversneller

Authentiek & succesvol verkopen

Je leert alles wat je nodig hebt om vol vertrouwen iemand een aanbod te kunnen doen, zodat:

- je op een zuivere en ethische manier kunt verkopen

- je warme en verbindende verkoopgesprekken voert

- je een verkooppagina op je website hebt staan die voor
  heel veel klanten zorgt

- je op dagelijkse basis weet wat je kunt doen om klanten
  te krijgen


Jouw missie is onmisbaar

Wat krijg je?

Kickstart Module

Na aanmelding ontvang je een extra module, zodat je direct een start kunt maken met jouw droombedrijf

Introductieweek

Structuur, focus en tips om  vanaf dag 1 van dit programma klanten en omzet te maken.
Incl. persoonlijke profielschets

12 Online modules

Video's met uitleg, werkboeken, waardevolle templates en tekstbestanden met uitleg

6 Vraag & Antwoordsessies

(Live online met groep)
voor alle vragen en dilemma's waar jij als ondernemer tegenaan loopt

6 Hot Seat Sessies

(Live online met groep)
Je wordt persoonlijk geholpen met een strategisch dienstenaanbod & omzetplan

6 Implementatiedagen !!!

(Live online met groep) Ik help je in een 1:1 ruimte met alles waar je tegenaan loopt, zodat je grote stappen kunt zetten

5 Gast Masterclasses

Fb/Insta adverteren - SEO - Werken met methodes + trajecten - Mailblue lijst opbouw - Train je brain voor succes

1 Individuele sessie

Voor feedback op je Facebook- en/of Instagram accounts en berichten

Bijbehorende Facebookgroep 

Zodat je 6 maanden lang al je vragen kunt stellen en feedback met je huiswerk. Je hebt lifetime toegang tot deze groep.

Je hoeft niks te missen, alle masterclasses staan in de online leeromgeving en zijn tot 1 jaar na aanvang van het programma beschikbaar. De live Vraag & Antwoordsessies worden opgenomen en na de tijd in de academie geplaatst. 

Ga van worstelen naar een moeiteloos goedlopend bedrijf 

"Ik weet nu hoe ik oprecht & authentiek kan werken aan mijn marketing"

"Ik was op zoek naar oprechte business coaching, zonder schreeuwerig gedoe. Maar ook een businesscoach die het aardse met het intuïtieve kan verbinden.

Van Sylvia heb ik geleerd hoe ik oprecht en authentiek kan werken aan mijn marketing. Stap voor stap ben ik het geleerde aan het implementeren en ik zie het aantal klanten groeien. Ik ben nu veel gestructureerder en doelgericht aan het werk. 

Wat ik heel erg fijn vond aan de samenwerking met Sylvia is dat ze open deelt hoe zij dingen doet. Hierdoor heb ik dit traject echt als samenwerken aan mijn bedrijf ervaren.

Dank je wel, Sylvia, voor de vele eye openers, stappenplannen, je daadkracht, ervaring en openheid. Jouw businesscoaching heeft mij echt een boost gegeven."

Marlene van der Poort

Communicatie met dieren Coach

Van Missie naar Business

Catelijne Gerlag

Coach voor multipotentials

"Wat voor mij de doorslag gaf om aan dit programma mee te doen was het gestructureerde stappenplan. Je gaat met recht van je missie, via alle nodige stappen, je bedrijf écht opstarten. Op dit moment STAAT mijn coachpraktijk. Je moet zelf het werk verzetten, keuzes maken en doen, maar met alle praktische tips en aansporingen, ben ik er gekomen. Als jij coach/therapeut bent of wilt zijn en er alsmaar niet toe komt om van je droom een bedrijf te maken, dan is Sylvia echt een aanrader. Haar werkwijze is modulair, helder, no-nonsense (heerlijk!), daadkrachtig en praktisch. Met aandacht voor intuïtie en gevoel; het complete plaatje."

"Op dit moment STAAT mijn coachpraktijk"

"Mijn bedrijf staat nu met alles erop en eraan"

"Ik had een coach nodig die mij leerde wat er allemaal mogelijk was met mijn bedrijf, die mij bij moeilijke tijden een schop onder mijn kont zou geven zodat ik in beweging zou blijven en mij zou helpen in de rollercoaster van emoties die het ondernemerschap soms met zich meebrengt.

In Sylvia vond ik die coach. Ze is lekker praktisch met een 'direct aan de slag' mentaliteit. Ze wist precies wat ik nodig had en supporte op een hele fijne manier. Ze is een coach met een luisterend oor, die de juiste tools inzet op het juiste moment. De training heeft ervoor gezorgd dat ik nu veel meer zelfvertrouwen heb en mijn bedrijf staat nu gewoon met alles erop en eraan!"

Gerdien Hengeveld

Stijlcoach

Van Missie naar Business

Je bent het waard om te investeren in je toekomst! (Wees je ervan bewust dat je een belastingvoordeel kunt behalen met deze studiekosten en de uiteindelijke studiekosten dus flink lager kunnen uitvallen dan ze in eerste instantie zijn, dus: de belastingdienst betaalt mee!)

Praktische details

Start: 26 juli 2021   (Je kunt je inschrijven t/m 1 augustus 2021; de eerste week is een introductieweek)

Online modules: te bekijken in de online academie op elk gewenst tijdstip.

Vraag & Antwoordsessies: worden opgenomen en deze video's worden na de tijd in de academie geplaatst. Kun je er niet bij zijn? Je kunt je vragen aan mij doorgeven en in de replay mijn antwoorden beluisteren.

Dit programma is in een groep, omdat dit de absolute snelweg is naar succes, want:

 • Er ontstaat een versterkt energieveld en daardoor is de energie veel hoger en krijg je dingen veel sneller helder.
 • Je leert ontzettend veel door de feedback van de groep.
 • Door de groei van de ander zie je mogelijkheden die je voorheen nog nooit hebt gezien.
 • Je omringt je met passievolle ondernemende vrouwen. Brainstormen krijgt daardoor een hele nieuwe dimensie.
 • Door de groepsenergie zul je veel eerder uit je comfortzone komen (buiten je comfortzone ligt je groei).

Je hebt in totaal 12 maanden toegang tot de online academie

Je kunt ook investeren in dit programma incl. VIP-versneller

Als jij weet dat je iemand bent die zichzelf moeilijk in actie brengt, die het lastig vind om door te zetten als het tegenzit, als je van jezelf nu al weet dat je redelijk veel beren op je pad gaat vinden dan is het 1 op 1 VIP-versneller traject fantastisch. Want niet alleen ben ik diegene die zorgt dat je in actie komt en in in actie blijft, maar we gaan er ook nog eens samen voor zorgen dat we al die interne criticussen weghalen. Ook dat is een van mijn specialiteiten, waardoor je 28 keer effectiever bent in wat je doet, want je kunt je voorstellen dat je makkelijker klanten maakt zónder die kritische stemmetjes in je hoofd dan met. Het traject wordt bij de VIP-versneller uitgebreid met 6 sessies van 30 minuten.

De VIP-versneller is voor jou als je behoefte hebt aan:

1. Een stok achter de deur
2. Mijn onverdeelde persoonlijke aandacht
3. Je sneller je droombedrijf up and running wilt hebben

Ben je klaar voor meer betalende klanten? Doe dan mee!

Dit programma vraagt slechts een investering van 1497 euro (of 6 x 282 euro) excl. btw.

Wil je gebruik maken van de VIP-versie (incl. 6 sessies) dan is de investering 2097 euro (of 6 x 395 euro) excl. btw.

De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer en krijg je dus terug.

2 super bonussen als je inschrijft vóór zondag 1 augustus 18:00 uur

Ik heb ervaren dat degene die een aankoopbeslissing durft te nemen ook degene is die het maximale uit het programma zal halen en daardoor succesvol zal zijn in haar business. Daarom heb ik voor de snelle beslissers 2 extra bonussen:

 • Live trainingsdag op 6 januari 2022 (t.w.v. € 297,00) 
 • 7-delige videoserie 'Boost je zichtbaarheid' (t.w.v. € 95,00)
MONEY BACK GUARANTEE

Tevredenheidsgarantie!

Je bent volledig beschermd door de niet goed geld terug garantie. Als je binnen 30 dagen na het ontvangen van de Kickstart module niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van dit programma, dan krijg je het geld retour minus €150 excl. btw administratiekosten. Mijn voorwaarde is wel dat je de eerste 3 modules gezien hebt en actief geweest bent in de bijbehorende besloten Facebookgroep. Je hebt de tekst van de 'Over mij' en 'Home' pagina ter beoordeling in de Facebookgroep gezet en deel genomen aan de eerste Vraag & Antwoord sessie. Annulering kan alleen per email (contact@sylviabouwer.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud niet aansluit op je persoonlijke behoeften, aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Indien niet aan bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren direct je geld terug. Ik neem je hiermee elk risico uit handen.

"Sylvia tilde mij naar het volgende level"

"Na 3 jaar een beetje klungelen, mijzelf regelmatig frustreren, omdat ik niet echt wist wat ik deed, kwam ik eindelijk bij Sylvia. Dat wil niet zeggen dat ik het niet naar mijn zin had met mijn onderneming en het betekende ook niet dat ik geen klanten ontving, maar ik was wel constant zoekende naar hoe je nieuwe klanten kon werven. Het was geweldig dat ik een klankbord had toen ik bij Sylvia in traject ging. Het voelde alsof ze een hand in mijn rug had gelegd. Ze ving me op als ik het gevoel had dat ik ging vallen. Als het even frustrerend werd, dan trok zij mij uit die frustratie-kuil. Ik heb zoveel geleerd over bedrijfsvoering. Het is absoluut een verrijking!"

Van Missie naar Business

Rebecca de Jong

Kindercoach, Kinder-Yogadocent

"Ik had al snel, mijn cursusgeld terugverdiend"

"Ik liep vast in het opstarten van mijn praktijk. Ik heb nu een prachtige website, een hele positieve mindset en veel vertrouwen in mijn bedrijf. Sylvia heb ik als heel prettig ervaren. Open, duidelijk, liefdevol en met zoveel passie dat het erg aanstekelijk werkt. Ik had dit programma absoluut niet willen missen. Het is de investering meer dan waard geweest!"

Van Missie naar Business

Leonie Roering

Coach/Sensi Therapeut

"Mijn bedrijf staat nu goed op de rit!"

"Wat heb ik veel geleerd de afgelopen maanden! Ze heeft me mooie tools gegeven die ik meteen kon toepassen en waar ik verder mee kan. Dankjewel Sylvia daarvoor en voor de manier waarop je alles doet; altijd enthousiast, altijd paraat, to the point, vanuit je hart, met een vleug spiritualiteit. Respect voor jou."

Van Missie naar Business

Jolanda de Kok

Kleur- en Kledingexpert

"Persoonlijke & praktische aanpak"

"Ik heb de training Van Missie Naar Business gevolgd. Ik weet nu mijn zielsmissie en ik heb mijn bedrijf een nieuwe vorm kunnen geven. Daar ben ik heel blij mee. Sylvia is een goede trainer/coach en heeft een persoonlijke & praktische aanpak."

Van Missie naar Business

Peggy Derrez

Loopbaancoach voor HSP


Ervaring leert mij dat je jouw investering snel ruimschoots terugverdient

Ik weet hoe lastig het is in je eentje en wat een goede coach kan betekenen

Het succes van deze training valt of staat helemaal met je serieuze en actieve inzet

Meestgestelde vragen

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Ik ben nog maar net gestart met mijn praktijk, heeft het dan zin om mee te doen?

Hoeveel tijd per week kost mij dit programma?

Tot wanneer kan ik de modules bekijken?

Is het een probleem als ik niet bij alle Vraag & Antwoordsessies aanwezig kan zijn?

Voor wie is dit programma wel geschikt?

Als ik verhinderd ben om een les bij te wonen, is er dan een mogelijkheid om het in te halen?

Als ik klaar ben na 6 maanden, waar sta ik dan?

Hoe kom ik in aanmerking voor de livedag?

Moet ik nog iets doen om me voor te bereiden?

Kan ik een factuur zonder btw krijgen, want ik woon in het buitenland?

Meer klanten binnen halen 
zonder gladde marketingtrucjes

"Nooit verwacht dat dit ook een verandering zou creëren in mijn money mindset."

"Ik heb een heel inspirerende tijd gehad, die mij vele mooie wendingen heeft gebracht. De training heeft mij veel opgeleverd; meer zelfvertrouwen, ik voel me meer een ondernemer, ik durf me meer zichtbaar te maken, ik voel beter wat ik wil en kan, veel inspiratie, meer in verbinding met anderen, ik durf meer geld voor mijn diensten te vragen en heel veel praktische tools. Sylvia je bent een schat!"

Van Missie naar Business

Veronique Bakker

Nieuwetijds Leerkrachtcoach

"Ik ben veel zichtbaarder geworden"

"Ik werkte al 17 jaar uurtje factuurtje en ik hunkerde naar programma's en een meer professionele aanpak, maar wist niet hoe zoiets op te bouwen, laat staan te verkopen. Sylvia heeft mij laten voelen dat ik gewoon moet aanpakken, (ginne flauwekul, zeggen ze hier bij ons) ik durf meer, ik weet nu hoe mijn programma eruit ziet en binnenkort gaat mijn nieuwe website online. Dit programma biedt veel waarde, toewijding en als ik een vraag had stond Sylvia altijd direct paraat om te helpen. Haar spirituele randje vond ik heel fijn. Ik ken meerdere businesscoaches die voor veel meer geld minder of hetzelfde bieden dan dit programma. Sylvia is niet zomaar een businesscoach die maar wat doet, nee ze weet echt waar ze het over heeft!"

Van Missie naar Business

Anita van den Heuvel-Louwers

Bewustzijnscoach & Medium

PS: Als je er nu niet klaar voor bent, wanneer dan wel?

"Het voelde als een warm bad"

"In de heftige jaren die ik achter de rug heb kon ik niet echt voor mijn bedrijf gaan. Eenmaal in rustiger vaarwater terecht gekomen besloot ik het vanaf de basis weer goed aan te gaan pakken. Sylvia’s nuchterheid maar wel gecombineerd met het spirituele voelde als een warm bad voor mij. Door haar hulp heb ik meer inzicht gekregen in waar te beginnen en hoe het op te bouwen. Daardoor krijg ik absoluut meer respons op mijn dienstverlening dan voorheen. Ik vond het superfijn om met Sylvia te werken, omdat ze heel duidelijk is en goede feedback geeft. Ze weet heel goed waar ze het over heeft. Ik vind haar een fantastisch mens.

Heidi Middelburg

Ena-Forte Opleiding en Coaching

"Voor het eerst, na 10 jaar kan ik met trots zeggen dat ik ondernemer ben"

"Ik wilde meer structuur en meer tools in het ondernemerschap. Ik zag mezelf nog steeds niet als ondernemer en daardoor kwam ik niet verder en liep ik vast in mijn bedrijf. Mijn hele bewustzijn is veranderd. Ik ben ook trots op wat ik heb bewerkstelligt, ik heb mijn prijzen verhoogd en ben meer gaan verdienen. Ik voelde me altijd heel erg op mijn gemak bij Sylvia. Ze is liefdevol, maar wel scherp en daadkrachtig . Ze hielp me om focus te houden en bij de les blijven waar het in mijn bedrijf nu echt om draaide. Ik waardeer haar eerlijkheid en enthousiasme."

Van Missie naar Business

Fiona Weide

Docent Tekenen

"Sylvia heeft ons echt bij de hand genomen"

"Ik heb heel veel door dit programma geleerd. Het was fijn dat we meegenomen werden in het praktische gedeelte. Vaak willen we alles vanuit ons gevoel doen, maar het praktische is iets wat ook echt bij business hoort en dat hadden wij echt nodig. Anders doe je maar wat.

Van Missie naar Business

Saskia de Vet

Rouwverwerkingscoach

"Het geeft mij rust en ruimte"

"Ik heb bij Sylvia de waanzinnige training Van Missie Naar Business gedaan. Dit heeft mij alle tools, kennis en inspiratie gegeven die ik heb gebruikt om mijn bedrijf vanuit de basis prachtig neer te zetten. Ze geeft niet alleen theoretische kennis, praktische tips en structuur, ze geeft zoveel meer dan dat. Ze denkt mee, ze adviseert, ze kijkt en luistert. Ze is een heel bewogen, nuchtere, enthousiaste, spirituele vrouw met ontzettend veel praktijkervaring. Ze is open, direct, kritisch en oprecht.  Ze denkt met je mee en is betrokken bij wat je doet. Daar heb je wat aan!"

Van Missie naar Business

Miranda Konneman

Healer, Masseur, Coach

>