Bouw een praktijk vol klanten

Samen met een business coach die ontzorgt

Een succesvolle praktijk opbouwen hoef je niet alleen te doen. Ik help je in 5 maanden om van een lege agenda naar een bloeiende praktijk vol klanten te gaan. 

Je kunt nu direct starten

De (digitale) deuren van je praktijk zijn geopend, maar waar blijven die klanten?

Je hebt nauwelijks afspraken staan in je agenda

Je hebt jaren geïnvesteerd in je opleiding(en) en hebt nu zó veel expertise en mooie tools in handen om mensen te helpen. Maar met zo weinig afspraken in je agenda, kun je jouw ei niet kwijt. Dat je concurrenten wél moeiteloos vol lijken te zitten, is al helemaal niet goed voor je zelfvertrouwen...

Er komt te weinig omzet binnen

In je droomscenario maakt je praktijk je onafhankelijk en geeft het je de financiële mogelijkheden een leuk leven te leiden, maar in werkelijkheid komt er nog weinig van terecht. Aan het einde van de maand heb je net genoeg verdient om wat zakelijke kosten te kunnen dekken. Je wil het zo graag en werkt er keihard voor, maar lijkt gewoon geen grip op je inkomsten te kunnen krijgen. Wat gaat er toch mis?

Je hebt al zoveel geprobeerd, maar niets heeft het juiste effect

Je hebt veel gratis webinars, podcasts en challenges gevolgd. Elke keer denk je de sleutel nu écht in handen te hebben en elke keer stop je er weer tijd en energie in om het zo goed mogelijk toe te passen. Des te meer frustreert het je ontzettend dat je er nog geen klant extra door gekregen hebt.

die droom opgeven? nooit.

Het is tijd om het anders aan te gaan pakken.

  • Mensen helpen én doen wat je leuk vindt? Dat is hoe je het voor je ziet, en voor minder settle je niet. Je handen jeuken om klanten te ontvangen en de groei van je praktijk kan je niet snel genoeg gaan.
  • Je wilt goed verdienen, zodat je jezelf kunt uitbetalen, je baan kunt loslaten en kunt investeren in je praktijk en gave vakinhoudelijke trainingen. En dat betekent: niet de ene maand een goed salaris en dan weer 3 maanden niets, maar een consistent inkomen dat je verder kan groeien.
  • Online zie je overal kansen voor groei. Je kijkt wel eens hoe die andere coach/therapeut dat doet en weet "dit kan ik ook!". Je bent  nieuwsgierig hoe ze voor jouw praktijk kunnen werken. 
  • Je wil doelgericht stappen maken. Niet eindeloos zelf Googlen, onnodig fouten maken of er veel langer over doen dan nodig. Je wil een doelgericht actieplan van iemand met ervaring, dat bewezen werkt en jij alleen nog voor jezelf hoeft te volgen. 
  • Je wilt vol zelfvertrouwen zichtbaar zijn als dé expert voor je potentiële klanten, zodat de plekken in jouw agenda zich aan de lopende band vullen. 

Ik ga je helpen bij elke stap. Het enige wat jij nodig hebt, is de drive om er 110% voor te gaan.

34 jaar geleden had ik zó graag gewild dat iemand me dit eerder had verteld over mijn eerste praktijk...

Hi, ik ben Sylvia en ik heb gestaan waar jij nu staat. Opgeleid als expert in mijn vakgebied, jeukende handen om aan de slag te gaan, maar totaal geen kaas gegeten van ondernemen. Jarenlang heb ik gestruggled en geprobeerd te doen wat ik anderen zag doen... maar toch werkte het niet voor mij. 


Was ik gewoon niet geschikt om een eigen praktijk te hebben? Nee - integendeel, zelfs. Eindelijk werd ik verteld (door degene die daarna snel mijn eerste business coach werd): ondernemen moet je - net als je vakgebied - leren. De stappen die ik daarna zette veranderde vrijwel direct de koers van mijn hele leven. 


Nu, bijna 34 jaar en 4 succesvolle praktijken later, ben ik door de wol geverfd, ken ik de hoed en de rand en heb ik honderden coaches en therapeuten geholpen om ook hun business succesvol te maken. 


Vanuit mijn kennis, expertise en ervaring durf ik te zeggen ik dat er nog nooit een praktijk is geweest die niet succesvol kon worden. Het enige wat je nodig hebt is een gezonde dosis ambitie (wat jij, als je deze pagina leest, ongetwijfeld hebt) en iemand om je dat zetje te geven naar je eerste succes. 


Al die ervaring, kennis en expertise heb ik in één programma gegoten, om jou te helpen een praktijk vol klanten te krijgen

Mijn doel? Een 'Hell yes!'-programma maken dat alles aanpakt wat je als ambitieuze coach/therapeut nodig hebt voor een succesvolle praktijk .. voor een 'No way!'-prijs die voor startende ondernemers ook daadwerkelijk te betalen is."Ik heb een vliegende start gemaakt door de ontzettend fijne hulp, tips en opbouwende kritische noot waar nodig"


"Zonder Sylvia had ik dit nooit gekund. Ik weet nog dat ik twijfelde over de investering, maar had ik toen geweten wat ik nu weet dan was geen enkele twijfel nodig geweest."

Marlies Aarnink

Soulcoach & Fotograaf"Nog voordat ik een website had waren mijn eerste trajecten al verkocht"


"De samenwerking met Sylvia vond ik positief, opbouwend en heel fijn. Alle stappen die ik heb gezet hebben ervoor gezorgd dat mijn bedrijf is gegroeid."

Carina Lucassen

Coach voor moeders met een kind met autisme

5 maanden samen groeien = eindeloos je praktijk verder groeien

En met samen groeien, bedoel ik ook écht samen groeien. Dit programma geeft je de kennis die je nodig hebt, een actieplan met stappen om direct te zetten én neemt voor je uit handen waar je zelf geen aanleg voor hebt. Zodat jij nooit meer stil komt te staan, maar grote stappen blijft zetten om elke maand verder te groeien.


#1 Meer klanten aantrekken & helpen waar jij gelukkig van wordt

Als het mij vraagt, waar het in elke praktijk bij moet beginnen: alles bouwen op waar jij gelukkig van wordt. Ik help je om te weten welke klanten in de praktijk goed bij je passen én hoe je hem of haar zo aanspreekt dat diegene klant bij jou wil worden.

#2 Een woest aantrekkelijk aanbod waar je klant direct 'JA' op zegt

Kun je gedachten lezen? ;) Je hebt een dienstenaanbod dat naadloos aansluit bij de wensen van jouw droomklanten, waardoor ze staan te popelen om jouw hulp in te roepen.

#3 Een doelgroep die jou weet te vinden online

Ik leer je om een website en social media teksten te maken waardoor jouw doelgroep meteen denkt "dat wil ik!"

(Net zoals jij bij mij dacht - want daarom lees je deze pagina! ;))


#4 Een concreet plan om je doelen te bereiken

Jouw stip op de horizon zetten we om in hele concrete stappen. Jij weet per dag precies wat je kan doen om je droompraktijk te realiseren. Je hebt een super eenvoudig dagelijks stappenplan en hoeft jezelf nooit meer af te vragen waar je de komende maand je klanten vandaan haalt.

#5 Een tool waardoor website bezoekers alleen maar kunnen denken: Yes, dit wil ik!

Ik leer je gebruik te maken van dé onmisbare tool die ervoor zorgt dat de mensen die op je website komen, ook daadwerkelijk een kennismaking met je inplannen


#6 Verbindend je aanbod verkopen

Niemand heeft zin in allerlei gladjanus trucjes, toch? Ik leer je hoe je op een authentieke en menselijke manier je diensten kunt verkopen (zodat het zelfs leuk wordt!).

Deze coaches en therapeuten gingen je voor:

"Mijn ideale klant begon zich te melden en mijn agenda loopt steeds voller. De investering in dit programma is het dubbel en dwars waard geweest."

Wendy Mosselman

Psychomotorisch Therapeut

"Mijn praktijk STAAT nu! Sylvia's werkwijze is modulair, helder, no nonsense (heerlijk!), daadkrachtig en praktisch. Met aandacht voor intuïtie en gevoel."

Catelijne Gerlag

Coach voor multipotentials

"Met de spiegel die Sylvia mij voorhield en haar liefdevolle schop onder mijn reet is het me gelukt! Ik had de investering al snel terug verdiend."

Veronika Osinga

Stylecoach & Personal Shopper

"Dit programma heeft me veel inzichten gegeven en me in de actiestand gezet. Hierdoor kon ik mijn andere verplichtingen loslaten en mijn praktijk openen."

Judith Maurits

Leefstijl - en Vitaliteitsexpert

Ik snap het...

Je hebt al jaren een opleiding gedaan - dat mag nu wel eens wat op gaan leveren! Daarom gaan we samen doelgericht een praktijk vol klanten bouwen.

Wat kun je praktisch verwachten?

Een jaar lang toegang tot 0nline video trainingen

In video's, audio's, werkboeken en formats leer ik je alle kennis & skills die nodig zijn om je praktijk vol klanten te krijgen. Je houdt een jaar toegang tot de online academie, zodat je voldoende tijd hebt om alles te bekijken en te implementeren.

3 Persoonlijke 1-op-1 sessies

We passen mijn jarenlange ervaring betreffende strategie, richting en focus toe op jouw bedrijf! In deze praktische sessies gaan we samen aan de slag en leer ik je skills die je voor de rest van je ondernemerscarrière maandelijks nodig hebt. 


Krijg persoonlijke formats & feedback van mij

Voor je website teksten, social media teksten, marketing materiaal en nog veel meer. Niet alleen geef ik je makkelijk invulbare formats om je op weg te helpen, je krijgt ook feedback op alles wat je maakt. Zo weet je zeker dat je de juiste stappen zet.

Hulp van mijn team & favoriete experts

Voor website aanpassingen, technische ondersteuning, bloggen, financiën, blokkades doorbreken en meer. Woon interessante masterclasses bij en krijg persoonlijke 1-op-1 ondersteuning op gebieden waar jij die hulp het beste kunt gebruiken. 

Wekelijks antwoord op al je vragen

2 Keer per week kun je bij mij terecht voor vragen en tussentijds advies. Door dit korte lijntje met mij kun je grote stappen zetten richting jouw volle praktijk.

Aangepast op jouw persoonlijkheid

Alles in dit programma is gemaakt om jouw praktijk te groeien op jouw manier. Ontdek welke marketing jouw op het lijf geschreven staat, duik samen met mij en het team dieper in op onderwerpen waar jij verdieping zoekt en volg alles op je eigen tempo.

als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

"Al mijn doelen heb ik behaald"

"Mijn doel om met dit programma mee te doen was om meer klanten te krijgen en keuzes te maken in de zaken die ik echt leuk vind. Dat is gelukt!" 

- Janique Schildkamp

Personal Styling & Imagocoach

"Dit programma heeft bij mij een enorme flow in gang gezet. Het stroomde zo erg dat ik af en toe terug geroepen moest worden. Ik heb er ook heel veel zelfvertrouwen door gekregen. Dit programma is voor mij een hele goede keuze geweest."

Wendy Versluis

Webdesigner

"Dit programma heeft mij echt een boost gegeven. Sylvia is een oprechte businesscoach, zonder schreeuwerig gedoe. Ik zie het aantal klanten groeien en ben nu veel gestructureerder en doelgerichter aan het werk."

Marlene van der Poort

Communicatie met dierencoach

"In het begin dacht ik dat het mij nooit zou lukken, maar met de hulp van Sylvia, de spiegel die ze me voorhield en haar liefdevolle schop onder mijn reet is het me zeker gelukt. Ik heb meer focus, communiceer beter met mijn doelgroep en dat zorgde al snel voor meer klanten. Ik had mijn investering al snel terug verdiend."

Gabry de Veld

Coach met inzet van paarden

Er is een simpele reden waarom veel coaches/therapeuten uiteindelijk hun praktijk moeten opgeven 

elk detail van dit programma is erop ingericht om dat te voorkomen

Net als jij zijn ze een expert in hun vakgebied, klaar om de handen uit de mouwen te steken en zoveel mogelijk mensen te helpen in hun eigen praktijk. Ze zien het helemaal voor zich. Maar in hun uppie alles ontdekken en uitvogelen wat bij ondernemen hoort, is een lange worsteling. Ze zuigen als een spons alle gratis tips en kennis op die je op social media kunt vinden, wonen de ene na de andere masterclass bij en investeren zelfs in een training of business coach. Maar toch komen ze al snel onvermijdelijke obstakels tegen waar ze niet overheen, onderdoor of omheen kunnen.


Die ooit-zo-ambitieuze aanpakker komt ongewild tot stilstand en gaat (weer) werken in de praktijk van een ander.


De reden is simpel. Al die kennis is leuk, maar het toepassen in de praktijk is een ander verhaal. De struggle van een website bouwen, de technische instellingen van mailprogramma's, de mentale hobbels waar je af en toe overheen moet... ondernemen is een rocky road waar je van veel verschillende markten thuis moet zijn waar je niet voor opgeleid bent.


Daarom is het mijn missie om business coaching anders in te richten. 1-op-1 begeleiding van mij? Check. Maar ook: doorlopend support, terugkoppeling op je vooruitgang en hulp van experts naar keuze om je te helpen bij jouw unieke ondernemersreis. Zodat elke hobbel of obstakel direct aangepakt wordt en je blijft groeien. 

Wil je een groot succes van je praktijk maken? Laten we het samen doen.

De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer en krijg je dus terug. Maak hieronder je keuze.

Eenmalig

€ 2497 (excl. btw)

In 5 termijnen

€ 565 (excl. btw)

30-Dagen garantie

Tevredenheidsgarantie

Ik ben er zo van overtuigd van dit programma en daarom wil ik je volledig beschermen door de niet goed geld terug garantie. Als je binnen 30 dagen na aankoop niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van dit programma, dan krijg je het geld retour minus €150 excl. btw administratiekosten. Ik neem je hiermee elk risico uit handen.


Annulering kan alleen per email (contact@sylviabouwer.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud niet aansluit op je persoonlijke behoeften, aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Indien niet aan bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren direct je geld terug. 

Je bent het waard om te investeren in je toekomst!

Wees je ervan bewust dat je een belastingvoordeel kunt behalen met deze studiekosten en de uiteindelijke studiekosten dus flink lager kunnen uitvallen dan ze in eerste instantie zijn. Dus de belastingdienst betaald mee!

  • Deze investering kun je voor 100% boeken als bedrijfskosten
  • De btw krijg je terug van de belastingdienst
  • Ben je nog geen ondernemer? Dan kun je de investering met terugwerkende kracht van 5 jaar onder bedrijfskosten boeken

Ondernemen is een vak dat je moet leren"Ik heb al verschillende coaches gehad, maar nog nooit heeft iemand me zoveel bijgebracht als Sylvia."


"Ik had direct het gevoel dat ik Sylvia kon vertrouwen en dat is ook gebleken. Ze heeft bij mij een volledige transformatie ingezet. Ik zou het traject echt onmiddellijk opnieuw doen."

Ilse Vanesch

Feel Good Coach"Het resulteerde direct al in 40% meer omzet."


"Ik had al heel wat jaren een praktijk, maar wilde meer plezier, meer klanten en meer omzet. Sylvia heeft mij geholpen om mijn praktijk te laten groeien. "

Wilma Aanstoot

Holistisch Huidcoach

Eenmalig

€ 2497 (excl. btw)

In 5 termijnen

€ 565 (excl. btw)

Meest gestelde vragen

Ik ben nog maar net gestart met mijn praktijk, heeft het dan zin om mee te doen?

Het is zeker zinvol als je jouw bedrijf wilt opbouwen. Doe dan juist mee! Met deze training doe je het in één keer goed.

Hoeveel tijd per week kost mij dit programma?

De wekelijkse modules bestaan uit een video van 30-60 minuten incl. werkboek. Het bekijken en uitwerken van de lesstof vergt minimaal een dagdeel per week.

Wat houdt 'ontzorgen' in?

Naast alle kennis die je nodig hebt om een succesvolle praktijk te bouwen, helpen ik en mijn team je ook om die kennis daadwerkelijk toe te passen. Als jouw sparring partner denk ik overal over mee. Daarnaast ontvang je feedback op al je websiteteksten, nieuwsbrieven, blog, social media posts etc. Mijn team is er o.a. voor nog meer praktische en technische ondersteuning. 

Let op: die technische ondersteuning houdt niet in dat we je hele website gaan bouwen, maar je kunt wel ondersteuning daarin krijgen.

Kortom; we nemen je veel uit handen, maar niet alles. Want het is belangrijk dat je marketing jouw eigen twist krijgt. En ook daarmee gaan wij jou helpen!

Welke hulp kan jouw team mij bieden?

Websitebouwer Wendy - we gaan zorgen dat je website een klantenmagneet is, of je het zelf nu leuk vindt om te doen of elke technische instelling je hoofdpijn bezorgt. Het inhoudelijke deel cover je samen met mij, voor het technische gedeelte is Wendy je redder in nood. 

Brandcoach Angelique - opvallen tussen je collega's en concurrenten gaat van je grootste zorg naar je favoriete bezigheid! Angelique helpt je je positionering ijzersterk neer te zetten, zodat je droomklanten weten dat jij dé keuze bent voor hen.

Financieel adviseur Miranda - je wil een praktijk die niet alleen omzet oplevert, maar ook daadwerkelijk winstgevend is. Waar je samen met mij je omzetplan maakt, helpt Miranda je verder met het maken van een winst-plan én het bepalen van de juiste tarieven.

Technisch assistent Miranda - ben je super creatief en vol ideeën, maar zorgen de woorden 'funnel' of 'Mailblue' al dat je hoofd vastloopt? Miranda to the rescue! Krijg hulp bij het bouwen van je mailfunnel, en focus je met mij volledig op de strategie en inhoud.

Schrijfcoach Anouk - schrijven niet je favoriete hobby, maar wil je toch als expert zichtbaar zijn online? Naast dat je met mij je contentplan en -kalender hebt gemaakt en hulp krijgt met je social media posts, helpt Anouk je met liefde om inhoudelijke blogs te publiceren. 

Astroloog Simone - mentale hobbels, heuvels en blokkades horen bij het ondernemerschap (welkom bij de club! ;)) Loop je ergens op vast? Simone kan je helpen met het helder krijgen van je zielsmissie en je doelen - zodat wij samen vervolgens kunnen knallen om ze te behalen.

Transformatiecoach Miriam - belemmerende en blokkerende gedachten die je klein houden, wie kent ze niet? Miriam helpt je om deze gedachten te transformeren, waarna ik je help om in je grootsheid te gaan staan als ondernemer.

Als ik klaar ben na het programma, waar sta ik dan?

Bij serieuze en actieve deelname heb je met alles wat je geleerd en geïmplementeerd hebt een dijk van een praktijk gecreëerd, waarin je goed geld kunt verdienen met dat wat jij het allerliefste doet. 

Wat als ik in deze 5 maanden met vakantie ga?

Dat is geen enkel probleem. Je hebt tot een jaar na aanvang toegang tot de online academie en met de sessies en de dagelijkse support kan eventueel geschoven worden. 

 
Voor wie is dit programma niet geschikt?

Voor diegenen die geen energie willen steken in hun bedrijf en hun innerlijke groei. Die hun bedrijf in de hobbysfeer willen laten. Die eigenwijs zijn en geen feedback, inspiratie en ondersteuning willen krijgen bij het opzetten van hun bedrijf.

Voor wie is dit programma wel geschikt?

Voor jou als je een ambitieuze dienstverlenende ondernemer bent (zoals coach, therapeut, etc.) met te weinig klanten en erg gemotiveerd bent om veel meer klanten binnen te halen in 5 maanden, zonder gladde marketing-trucjes. Voor jou als je bereidt bent om je handen uit de mouwen te steken en tijd en energie in je bedrijf wilt investeren. Kortom; als je er serieus voor wilt gaan!

 
Tot wanneer kan ik de modules bekijken?

Je hebt een jaar toegang tot de online academie waar alle modules in staan. Tot aan de laatste sessie heb je recht op feedback van Sylvia.

Moet ik nog iets doen om me voor te bereiden?

Het zou fijn zijn als je alvast 5 maanden lang minimaal een dagdeel in de week reserveert voor dit programma.

Kan ik een factuur zonder btw krijgen, want ik woon in het buitenland?

Dat kan als je mij jouw btw nr. doorgeeft. Dit wordt dan getoetst aan de btw regelgeving en als je daaraan voldoet dan ontvang je een factuur zonder btw.

Ik heb nog een paar vragen, kunnen we even contact hebben?

Ja hoor dat kan! Als je mij mailt op contact@sylviabouwer.nl met jouw vraag dan beantwoord ik jouw vraag graag.

"Sylvia had mij aan het begin van het programma al gezegd dat het zou gaan stromen. En inderdaad toen ik er in mijn hoofd klaar voor was begon het te lopen."

Monika Sluga

Loopbaanprofessional & Talentenexpert

"Ik werkte al 17 jaar uurtje factuurtje en nu help ik mijn klanten met professionele trajecten. Ik ken meerdere businesscoaches die voor veel geld minder bieden dan dit programma. Sylvia is niet zomaar een businesscoach die maar wat doet, nee ze weet echt waar ze het over heeft."

Anita van den Heuvel

Bewustzijnscoach & Medium

"Na mijn opleiding had ik geen idee hoe te beginnen.


De opbouw van dit programma is ingenieus, waardoor ik dichterbij mijn kern als ondernemer kwam. Ik ging me richten op mijn nichemarkt en had minder concurrentie.


Het was heerlijk om met Sylvia te werken. Ik voelde me altijd gehoord en gezien. Ze geeft zoveel waarde en steekt zoveel tijd in het proces, dat het moeilijk voor te stellen is dat ze voor al haar klanten op deze manier klaar staat. Ik heb nooit het idee gehad dat het Sylvia ging om de geldelijke beloning. Ze is eerlijk en oprecht. Alle op- en aanmerkingen waren respectvol en opbouwend.


Inmiddels heb ik in twee kranten gestaan met een redactioneel artikel en schrijf ik columns voor de krant. Ook dit heb ik mede aan haar te danken. Zij heeft mij zelfvertrouwen, veel eigenwaarde en lef gegeven."

Anja van Dijk

Vitaliteitscoach voor 65+ vrouwen

"Ik heb nu structuur in de aanpak van mijn missie.


Sylvia is een warme en liefdevolle vrouw, die scherpe vragen stelt die je aan het denken zetten, waardoor je in actie komt. Ik bewonder haar grote en vooral ook brede kennis. Ze heeft heel veel ideeën. Dat maakt het heel fijn om met haar te werken, ze weet overal een oplossing voor die je vervolgens op jouw manier kan toepassen.


Ik heb nu meer klanten en daardoor kan ik veel meer mensen helpen."

Esther van Doorn

Relatietherapeut

Twijfel je nog?

Je kunt bij mij een Matchcall aanvragen als je overweegt om dit programma aan te schaffen en/of er eventueel nog vragen over hebt.