Wil jij een dijk van een bedrijf met goed betalende klanten?

Met mijn individuele 5 maanden traject

VAN MISSIE NAAR BUSINESS

VMNB - Sylvia Bouwer

Herken jij jezelf hier in?

Er lijkt maar geen einde te komen aan de opstartfase van je bedrijf

Van die paar klanten die je nu hebt, kan jij absoluut niet leven

Je wilt meer klanten, maar mist de juiste aanpak om zichtbaar te zijn

Je verdient te weinig geld om  op eigen benen te staan

Je bent bereid om alles te doen wat nodig is en toch wil het maar niet lukken

Je raakt je zelfvertrouwen kwijt en twijfelt of je wel goed genoeg bent

Hoe zou het voor je zijn als: 

 • je geholpen wordt met de snelste en beste route naar meer succes, meer klanten en meer omzet? 
 • je veel meer klanten aantrekt die écht bij jou passen?
 • je goed verdient, waardoor je financieel onafhankelijk bent en jij het leven kunt leven waar jij van droomt?
 • je op de juiste manier zichtbaar bent, zodat potentiële klanten heel makkelijk met jou in zee gaan?
 • je zelfvertrouwen groeit, omdat iedereen jou echt als dé expert ziet en jouw trajecten en workshops helemaal vol zitten?

Wat houdt 'van Missie naar Business' in?

Als je mij kent dan weet je dat ik wars ben van een kille manier van marketing en dat ik een groot voorstander ben van op een ongedwongen, warme en liefdevolle manier je klanten ECHT te helpen en je omzet naar een hoger niveau te brengen. 

Ik help je een bedrijf te bouwen vanuit jouw eigen authenticiteit. We zetten jouw expertise om in een concreet aanbod zodat je een winstgevend bedrijf neer gaat zetten. We gaan er samen voor zorgen dat je wél afspraken in je agenda krijgt en wél die workshop vol krijgt.

In de praktijk blijkt dat het veel tijd kost om dit allemaal in je eentje te ontdekken. Weet je hoe lang het duurt om je bedrijf in je uppie te laten groeien? Dat is nou precies waar dit traject over gaat, want ik weet dat als jij in je uppie blijft worstelen, je over een half jaar nog op dezelfde plek staat als nu en dus niks opgeschoten bent. Zeg nou zelf, als jij het zelf allemaal wist dan had je succesvolle bedrijf er allang gestaan. En daar valt jou ook helemaal niks te verwijten, want je hebt gewoonweg de kennis niet in huis. Laten we het samen doen, dan ga je het zeker redden en binnen de kortste keren geld verdienen

Jouw missie is onmisbaar

"Het resultaat was in het eerste jaar al 40% meer omzet"

"Ik heb al heel wat jaren een praktijk, maar ik wilde meer plezier in mijn werk, meer klanten en meer omzet. Sylvia heeft mij geholpen om mijn bedrijf te laten groeien. Dat heeft zelfs geresulteerd in 40% meer omzet al in het eerste jaar."

Wilma Aanstoot

Holistisch Huid- specialist

Van Missie naar Business

Ilse Vanesch

Feel Good Coach

Van Missie naar Business

"Toen ik begon in dit programma zat ik in een hele moeilijke fase. Ik had direct het gevoel dat ik Sylvia kon vertrouwen en dat is ook het hele programma door gebleken. Ik heb al verschillende coaches gehad, maar zij heeft me echt zoveel bijgebracht. Ik weet nog het moment dat een uurtje met Sylvia bij mij een volledige transformatie ingezet heeft. Dat heeft nog nooit iemand in heel mijn leven voor elkaar gekregen. Ze heeft echt een ontzettende grote gave. Ik heb heel veel respect voor haar. Ik zou het traject echt onmiddellijk opnieuw doen."

"In een sessie was er een volledige transformatie ingezet"

"Als ik terugkijk op hoe ik was en waar ik nu sta, dan zie ik een enorme groei"

"Er is bij mij een enorme flow in gang gezet, het stroomde zo erg dat ik af en toe teruggeroepen moest worden. Dit programma is voor mij een hele goede keuze geweest. Helemaal vanaf nul, vanuit mijn missie, terug bij mezelf zonder alle ruis erom heen, ben ik mijn bedrijf opnieuw gaan opbouwen. Het is zo fijn dat je bij de hand genomen wordt en stap voor stap alle facetten van een onderneming langs gaat, zodat je echt vanuit je missie je geld kunt gaan verdienen. Het allerbelangrijkste en meest waardevolle wat Sylvia mij gegeven heeft is zelfvertrouwen, want dat wankelde bij mij. Ik weet nu wat ik moet doen om mijn bedrijf nog meer te laten groeien. Ik ben Sylvia dankbaar voor voor al haar uitleg, geduld, wijze lessen en motiverende woorden."

Wendy Versluis

Webdesigner

Van Missie naar Business

Het van Missie naar Business traject leert jou om een goede ondernemer te worden. Een compleet stappenplan waarin alle aspecten die ervoor nodig zijn om van jouw missie een winstgevende business te maken worden behandelt, zodat je al vanaf dag 1 omzet kunt draaien.  Je wordt 1 op 1 door mij gecoacht. Dit betekent dat als je serieus en actief alle stappen hebt gezet je een volle agenda hebt met goed betalende klanten, zodat je jouw loondienstbaan binnenkort kunt loslaten.

Let op:

Van Missie naar Business is NIET alleen maar een online traject. Het is veel meer dan dat! Naast de online modules zijn er 6 online sessies waarin je individueel gecoacht wordt.  

Dit is een uniek traject in z'n soort, want je kunt bijna bij geen enkele businesscoach nog 1 op 1 gecoacht worden.

Dit traject is een praktisch gerichte opleiding met heel veel doen en ervaren. Je gaat ervaren en voelen wat het met je doet. We gaan heel, veel in de praktijk werken. Je krijgt heel veel leermateriaal in de academie, waarin je alles een jaar lang nog eens kunt terugkijken (video's) en kunt luisteren (audio's). De worksheets kun je downloaden en printen.

Wie ben ik om je daarmee te helpen?

VMNB - Sylvia Bouwer

Sylvia Bouwer

Hoe ik als kind ook mijn best deed, ik had altijd het gevoel dat anderen ergens beter in waren dan dat ik was. Hierdoor ontwikkelde ik pleasegedrag, gebrek aan zelfvertrouwen en weinig eigenwaarde.


Dit veranderde voor mij toen ik leerde, door met name verschillende opleidingen, hoe ik echt voor mijn eigen waarde moest gaan staan voor hetgeen ik hier te doen heb op aarde, zonder me druk te maken over wat iedereen van me vond.

Hierdoor begonnen dingen te veranderen. Ik ging doen waar mijn hart echt lag. Inmiddels heb ik 2 succesvolle bedrijven gehad en doe ik alleen nog dat waar mijn bloed sneller van gaat stromen. 


Al mijn kennis en ervaring - door mijn 30 jaar ondernemerschap en als sales assistent bij een internationaal bedrijf - heb ik nu in mijn trainingen gestopt, waarin ik je precies leer wat ik heb gedaan en wat ik al honderden klanten heb helpen doen om van je missie je business te maken. Ik weet hoe je super commercieel kunt zijn en hoe je geld kunt verdienen, zonder dat je jezelf verliest en dat ook nog eens met een vleugje spiritualiteit, dus echt authentiek.

Je kunt nog zo'n goede coach of therapeut zijn,
maar als je geen ondernemerskennis hebt dan gaat het niet lukken

"Doelen die ik mezelf gesteld had, heb ik behaald"

"Wat heb ik een mooie tijd bij Sylvia gehad! Veel van haar geleerd, meer structuur in mijn werkzaamheden, maar ook bewuster over dingen nagedacht. Mijn doel was om meer klanten te krijgen en keuzes te maken in de zaken die ik echt leuk vind. Dat is gelukt! Heel erg bedankt Sylvia voor je leerschool, gastvrijheid en de goede zorgen. Je stond altijd met een antwoord klaar."

Janique Schildkamp

Personal Styling & Imagocoach

Wendy Mosselman

Psychomotorisch Therapeut

Van Missie naar Business

"Het heeft me veel gebracht. Ik durf nu te staan voor wat ik te bieden heb. Het is gaan stromen. Het voelt erg goed. Het leuke vind ik ook dat mijn ideale klant zich begon te melden en mijn agenda nu steeds voller loopt.

Sylvia denkt met je mee, confronteert, maar geeft ook hele praktische handvaten voor een goede bedrijfsvoering. Ze is warm en hartelijk, maar ook concreet en praktisch, een fijne combinatie! Ook de spirituele aspecten binnen het programma zijn erg waardevol. Ik kon en kan het voelen en voor me zien, en dat is precies de reden waarom ‘gewoon doorgaan’ me lukt."

"De investering in dit programma is het dubbel en dwars waard geweest!!"

"Ik heb nu minstens 4 keer zoveel klanten als voor de tijd"

"Ik kan wel een goede coach zijn, maar dat maakt mij nog geen goede ondernemer. Die ondernemerskills kon ik ook niet uit mijn omgeving halen, dus ik daar echt iemand voor nodig. Dit programma sprak mij heel erg aan vanwege het stukje gevoel en het spirituele deel erin. De samenwerking met Sylvia vond ik positief, opbouwend en heel fijn.
Ik ben ontzettend uit mijn comfortzone gegaan door een stuk zichtbaarheid op social media, maar ook door alle andere stappen die ik gezet heb. De nieuwe opbouw van mijn aanbod werkt heel goed en mede daardoor is mijn bedrijf gegroeid."

Gabry de Veld

Coach met inzet van paarden

wat is het resultaat?

Het resultaat wat ik je beloof (als je doet wat ik je leer, serieus aan de slag gaat, alle modules doorwerkt, niet jezelf gaat saboteren in de keuzes die je moet maken en bereid bent om in actie te komen) is:

naamloos-2841 kopie

Een superstrak ideale klant profiel

Je hebt een superstrak ideale klant profiel die je 100% kent. Hierdoor zal al je marketingcommunicatie (social media, websiteteksten, ed.) altijd raak zijn en zul je veel makkelijker klanten krijgen. 

Wat onderscheidt jou?
VMNB - Sylvia Bouwer
naamloos-2958 kopie

Een woest aantrekkelijk aanbod

Je hebt een dienstenaanbod dat naadloos aansluit bij de 'pijn' en verlangens van jouw ideale klant, waardoor ze niet kunnen wachten om met jou in zee te gaan. 

naamloos-3162 kopie

Heldere doelen

Je stelt (omzet)doelen, waardoor het heel simpel is om beslissingen te nemen en om prioriteiten te stellen. Zo kun je heel snel je droompraktijk creëren. 

VMNB - Sylvia Bouwer
Van Kennis naar Doen
naamloos-2973 kopie

Een concreet stappenplan

Je hebt een super eenvoudige manier geleerd hoe je een dagelijks stappenplan kunt maken, waardoor je jouw doelen kunt bereiken. Je hebt de juiste focus, waardoor je op het voor jou rechte pad zult blijven. Je hoeft je nooit meer af te vragen wat je nu weer moet doen om aan klanten te komen.


naamloos-2740 kopie

Een klantmagnetische website

Je website is een effectieve klantenmagneet geworden, want ik heb je geleerd waarop je moet letten bij het bouwen (of laten bouwen) van een website.

Van kennis naar doen Sylvia Bouwer
naamloos-3861 kopie
Startversneller

Een winstgevende Marketing & Sales strategie

Je weet alles wat je kunt doen om klanten aan te trekken en vol vertrouwen iemand een aanbod te doen. Je kunt nu op een zuivere, voor jou authentieke en succesvolle manier verkopen.Bij actieve en serieuze deelname:

 • Krijg je meer klanten en omzet, zodat je 's nachts weer rustig kunt slapen en er een last van je schouders valt
 • Kun je elke maand lekker met je vriendin shoppen, omdat je een goed gevulde bankrekening hebt
 • Kun je jezelf verder ontwikkelen, omdat je nu elke maand geld apart kunt zetten voor opleidingen en trainingen
 • Is het mogelijk om jezelf het hele jaar door cadeautjes te geven, zonder dat je daarvoor jarig hoeft te zijn
 • Verdien je zo goed met je praktijk, waardoor je lekker in je vel zit en je nog aantrekkelijker wordt voor je partner en daardoor indirect je sexleven een boost krijgt 😊

Wat krijg je?

Direct starten

Na aanmelding kun je direct starten met het programma op een tijdstip wanneer het jou schikt

12 x Online Module

Video's, werkboeken, audio's en templates waarin alles wordt uitgelegd en voorgedaan

6 x Coachingsessessie

Elke 3 weken individuele coaching, zodat je grote sprongen kunt maken. Incl. opname van je sessie

5 x Ondernemersprofiel info

A.d.h.v. numerologie & CVI ontdek je welke marketing het beste bij je past

4 x Expert Masterclasses

  Masterclasses gegeven door externe experts over essentiële  ondernemerszaken

Feedback 

Je krijgt hulp/feedback bij alles waar je tegenaan loopt. Je pitch, visie, websiteteksten etc.

Je hoeft niks te missen, alle lesstof staat in de online leeromgeving en is tot 1 jaar na aanvang van het programma beschikbaar.

Ga van worstelen naar een moeiteloos goedlopend bedrijf 

"Ik weet nu hoe ik oprecht & authentiek kan werken aan mijn marketing"

"Ik was op zoek naar oprechte business coaching, zonder schreeuwerig gedoe. Maar ook een businesscoach die het aardse met het intuïtieve kan verbinden.

Van Sylvia heb ik geleerd hoe ik oprecht en authentiek kan werken aan mijn marketing. Stap voor stap ben ik het geleerde aan het implementeren en ik zie het aantal klanten groeien. Ik ben nu veel gestructureerder en doelgericht aan het werk. 

Wat ik heel erg fijn vond aan de samenwerking met Sylvia is dat ze open deelt hoe zij dingen doet. Hierdoor heb ik dit traject echt als samenwerken aan mijn bedrijf ervaren.

Dank je wel, Sylvia, voor de vele eye openers, stappenplannen, je daadkracht, ervaring en openheid. Jouw businesscoaching heeft mij echt een boost gegeven."

Marlene van der Poort

Communicatie met dieren Coach

Van Missie naar Business

Catelijne Gerlag

Coach voor multipotentials

"Wat voor mij de doorslag gaf om aan dit programma mee te doen was het gestructureerde stappenplan. Je gaat met recht van je missie, via alle nodige stappen, je bedrijf écht opstarten. Op dit moment STAAT mijn coachpraktijk. Je moet zelf het werk verzetten, keuzes maken en doen, maar met alle praktische tips en aansporingen, ben ik er gekomen. Als jij coach/therapeut bent of wilt zijn en er alsmaar niet toe komt om van je droom een bedrijf te maken, dan is Sylvia echt een aanrader. Haar werkwijze is modulair, helder, no-nonsense (heerlijk!), daadkrachtig en praktisch. Met aandacht voor intuïtie en gevoel; het complete plaatje."

"Op dit moment STAAT mijn coachpraktijk"

"Mijn bedrijf staat nu met alles erop en eraan"

"Ik had een coach nodig die mij leerde wat er allemaal mogelijk was met mijn bedrijf, die mij bij moeilijke tijden een schop onder mijn kont zou geven zodat ik in beweging zou blijven en mij zou helpen in de rollercoaster van emoties die het ondernemerschap soms met zich meebrengt.

In Sylvia vond ik die coach. Ze is lekker praktisch met een 'direct aan de slag' mentaliteit. Ze wist precies wat ik nodig had en supporte op een hele fijne manier. Ze is een coach met een luisterend oor, die de juiste tools inzet op het juiste moment. De training heeft ervoor gezorgd dat ik nu veel meer zelfvertrouwen heb en mijn bedrijf staat nu gewoon met alles erop en eraan!"

Gerdien Hengeveld

Stijlcoach


Je bent het waard om te investeren in je toekomst!
Wees je ervan bewust dat je een belastingvoordeel kunt behalen met deze studiekosten en de uiteindelijke studiekosten dus flink lager kunnen uitvallen dan ze in eerste instantie zijn. Dus de belastingdienst betaald mee!

 • Deze investering kun je voor 100% boeken als bedrijfskosten
 • De btw krijg je terug van de belastingdienst (behalve als je gebruik maakt van de KOR regeling)
 • Ben je nog geen ondernemer? Dan kun je de investering met terugwerkende kracht van 5 jaar onder bedrijfskosten boeken

Praktische details

Start: direct na aanmelding

Modules: te bekijken in de online academie op elk gewenst tijdstip. Een jaar lang toegang.

Coachingsessies: deze 6 individuele sessies worden in Zoom gehouden. Er wordt een opname gemaakt die je na de tijd ontvangt, zodat je het (indien nodig) nog eens rustig terug kunt kijken.

Van Missie naar Business

Je hebt in totaal 12 maanden toegang tot de online academie

Ben je klaar voor meer betalende klanten? Doe dan mee!

Dit programma vraagt slechts een investering van 1997 euro (of 5 x 425 euro) excl. btw.

De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer en krijg je dus terug.

€ 1997

eenmalig

€ 425 

5 termijnen

MONEY BACK GUARANTEE

Tevredenheidsgarantie!

Je bent volledig beschermd door de niet goed geld terug garantie. Als je binnen 30 dagen na aankoop niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van dit traject, dan krijg je het geld retour minus €150 excl. btw administratiekosten. Mijn voorwaarde is wel dat je de eerste 3 modules gezien hebt en de eerste sessie met mij hebt gehad. Je hebt de tekst van de 'Over mij' en 'Home' pagina ter beoordeling aan mij gemaild. Annulering kan alleen per email (contact@sylviabouwer.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het traject niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud niet aansluit op je persoonlijke behoeften, aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Indien niet aan bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren direct je geld terug. Ik neem je hiermee elk risico uit handen.

Stel de groei van jouw praktijk niet uit 

Uitstellen kost je omzet!

Durf de keuze te maken om voor je droompraktijk te gaan

"Het is me gelukt! "

Ondernemen is een vak apart. Ik wilde niet meer aanmodderen en focus is iets wat bij mij niet echt past (dacht ik). Daarom heb ik Sylvia’s hulp ingeroepen. Om mij te helpen een duidelijke koers te bepalen en focus te krijgen. Mijn zielsmissie is mij nog veel duidelijker geworden. Ik kan mijn communicatie nu beter toespitsen. In het begin dacht ik dit gaat me never nooit lukken. Maar met de hulp van Sylvia, de spiegel die ze je voorhoudt en haar liefdevolle schop onder je reet is het me zeker gelukt! Het is een praktisch en concreet programma waarmee ik leerde klanten te maken, zodat ik de investering al snel terug had verdiend. Sylvia kijkt objectief naar wat je doet en wat je wil. Dat is iets wat velen niet kunnen. Ze heeft veel ervaring en kennis van het ondernemen, ze is recht door zee en heerlijk zichzelf.

Veronika Osinga / Stylecoach & Personal Shopper

"Mijn praktijk is open!"

Ik was zoekende als startende ondernemer. Ik had totaal geen ondernemerskills. Bij Sylvia sprak mij het nuchtere met dat spirituele randje erg aan. Ik voelde meteen een klik. Het programma heeft me heel veel inzicht gegeven, tot nadenken gebracht en ook in de actiestand gezet. Daar ben ik blij mee want ik heb het programma doorlopen a.d.h.v. een goed uitgekiend stappenplan. Het resultaat was dat ik mijn andere verplichtingen los kon laten en mijn praktijk openen!

Judith Maurits / Leefstijl- en Vitaliteitsexpert

"Het is gaan stromen"

Ik kon niet ondernemen, dus ik dacht als ik ondernemer wil worden dan moet ik dat leren. De samenwerking met Sylvia was heel fijn. Ze schuwde het niet om me ook op mijn eigen blinde vlekken te wijzen. Daar heb ik veel van geleerd. De sessies waren fijn en ik heb ontzettend genoten van de livedag. Ik heb nu daadwerkelijk handen en voeten gekregen om te ondernemen. Sylvia had mij aan het begin van het traject al gezegd dat het over 5 maanden zou gaan stromen. En inderdaad toen was ik er ook in mijn hoofd klaar voor en begon het te lopen.

Monika Sluga / Loopbaanprofessional & Talentenexpert


Ervaring leert mij dat je jouw investering snel ruimschoots terugverdient

Ik weet hoe lastig het is in je eentje. Met een goede coach ben je sneller en kom je verder

Het succes van deze training valt of staat helemaal met je serieuze en actieve inzet

Meestgestelde vragen

Ik ben nog maar net gestart met mijn praktijk, heeft het dan zin om mee te doen?

Hoeveel tijd per week kost mij dit traject?

Tot wanneer kan ik de modules bekijken?

Voor wie is dit traject niet geschikt?

Voor wie is dit traject wel geschikt?

Als ik klaar ben na het traject, waar sta ik dan?

Moet ik nog iets doen om me voor te bereiden?

Kan ik een factuur zonder btw krijgen, want ik woon in het buitenland?

Ik heb nog een paar vragen, kunnen we even contact hebben?

Meer klanten binnen halen 
zonder gladde marketingtrucjes

"Sylvia kijkt echt wat bij je past"

Ik liep op allerlei facetten vast. Er gebeurt heel veel in het zorglandschap waarin ik werk en ik had altijd het gevoel dat ik er achteraan hobbelde. En ik wilde juist heel graag écht ondernemen. En dat ondernemen kwam altijd als mosterd na de maaltijd. Ik had sturing, leiding en persoonlijke feedback nodig om rust te kunnen krijgen voor mezelf en structuur in mijn bedrijf.  

Wat ik bij Sylvia zie en voel is dat ze echt kijkt wat bij jou past. Ze verdiept zich in je en is echt oprecht geïnteresseerd. Ik heb nu een hele stevige fundering voor mijn bedrijf en alle kennis om vervolgstappen te gaan zetten.

Marian Huiskes / Kindercoach en Eigenaar praktijkcentrum Mio-Mondo

"Ik presenteer mezelf nu goed"

Als therapeut zat ik wel goed in de inhoud, maar alles er omheen - zoals bedrijfsvoering - daar had ik te weinig kaas van gegeten. Ik vond vooral zichtbaarheid en het verkopen een dingetje. De training sprak mij met name aan vanwege de combinatie business en spiritualiteit. Het programma is heel breed en alle aspecten komen langs. De samenwerking met Sylvia is heel fijn, soms is ze een beetje kritisch, maar dat is ook nodig. Ik heb van haar een andere manier geleerd hoe ik mezelf kan presenteren en zichtbaar kan maken, zonder een agressieve verkoper te worden.

Helga Beekers / Psychosociaal Therapeut & Coach

PS: Als je er nu niet klaar voor bent, wanneer dan wel?

"Sylvia tilde mij naar het volgende level"

"Na 3 jaar een beetje klungelen, mijzelf regelmatig frustreren, omdat ik niet echt wist wat ik deed, kwam ik eindelijk bij Sylvia. Dat wil niet zeggen dat ik het niet naar mijn zin had met mijn onderneming en het betekende ook niet dat ik geen klanten ontving, maar ik was wel constant zoekende naar hoe je nieuwe klanten kon werven. Het was geweldig dat ik een klankbord had toen ik bij Sylvia in traject ging. Het voelde alsof ze een hand in mijn rug had gelegd. Ze ving me op als ik het gevoel had dat ik ging vallen. Als het even frustrerend werd, dan trok zij mij uit die frustratie-kuil. Ik heb zoveel geleerd over bedrijfsvoering. Het is absoluut een verrijking!"

Van Missie naar Business

Rebecca de Jong

Kindercoach, Kinder-Yogadocent

"Ik had al snel, mijn cursusgeld terugverdiend"

"Ik liep vast in het opstarten van mijn praktijk. Ik heb nu een prachtige website, een hele positieve mindset en veel vertrouwen in mijn bedrijf. Sylvia heb ik als heel prettig ervaren. Open, duidelijk, liefdevol en met zoveel passie dat het erg aanstekelijk werkt. Ik had dit programma absoluut niet willen missen. Het is de investering meer dan waard geweest!"

Van Missie naar Business

Leonie Roering

Coach/Sensi Therapeut

"Mijn bedrijf staat nu goed op de rit!"

"Wat heb ik veel geleerd de afgelopen maanden! Ze heeft me mooie tools gegeven die ik meteen kon toepassen en waar ik verder mee kan. Dankjewel Sylvia daarvoor en voor de manier waarop je alles doet; altijd enthousiast, altijd paraat, to the point, vanuit je hart, met een vleug spiritualiteit. Respect voor jou."

Van Missie naar Business

Jolanda de Kok

Kleur- en Kledingexpert

"Er staat nu een goede stevige basis"

"Dit traject heb ik geboekt, omdat ik door had dat ik met alleen maar mijn vakkennis en 30 jaar loondienstervaring geen klanten zou vinden. 
Aan Sylvia's inzet, enthousiasme voor het ondernemen en al haar praktische tips heb ik veel gehad. Ik vond het heel fijn om met haar samen te werken. Ze is duidelijk, rechtstreeks, geeft eerlijke feedback en praktische tips waar je echt wat aan hebt. Daarnaast hielp ze me ook als ik het even niet zag zitten. Alle kennis en tools hebben me geholpen om een goede basis van mijn praktijk neer te zetten."

Anita Mezach

Anita Mezach

Blij met je Lijfcoach

"Nooit verwacht dat dit ook een verandering zou creëren in mijn money mindset."

"Ik heb een heel inspirerende tijd gehad, die mij vele mooie wendingen heeft gebracht. De training heeft mij veel opgeleverd; meer zelfvertrouwen, ik voel me meer een ondernemer, ik durf me meer zichtbaar te maken, ik voel beter wat ik wil en kan, veel inspiratie, meer in verbinding met anderen, ik durf meer geld voor mijn diensten te vragen en heel veel praktische tools. Sylvia je bent een schat!"

Van Missie naar Business

Veronique Bakker

Nieuwetijds Leerkrachtcoach

"Ik ben veel zichtbaarder geworden"

"Ik werkte al 17 jaar uurtje factuurtje en ik hunkerde naar programma's en een meer professionele aanpak, maar wist niet hoe zoiets op te bouwen, laat staan te verkopen. Sylvia heeft mij laten voelen dat ik gewoon moet aanpakken, (ginne flauwekul, zeggen ze hier bij ons) ik durf meer, ik weet nu hoe mijn programma eruit ziet en binnenkort gaat mijn nieuwe website online. Dit programma biedt veel waarde, toewijding en als ik een vraag had stond Sylvia altijd direct paraat om te helpen. Haar spirituele randje vond ik heel fijn. Ik ken meerdere businesscoaches die voor veel meer geld minder of hetzelfde bieden dan dit programma. Sylvia is niet zomaar een businesscoach die maar wat doet, nee ze weet echt waar ze het over heeft!"

Van Missie naar Business

Anita van den Heuvel-Louwers

Bewustzijnscoach & Medium

"Het voelde als een warm bad"

"In de heftige jaren die ik achter de rug heb kon ik niet echt voor mijn bedrijf gaan. Eenmaal in rustiger vaarwater terecht gekomen besloot ik het vanaf de basis weer goed aan te gaan pakken. Sylvia’s nuchterheid maar wel gecombineerd met het spirituele voelde als een warm bad voor mij. Door haar hulp heb ik meer inzicht gekregen in waar te beginnen en hoe het op te bouwen. Daardoor krijg ik absoluut meer respons op mijn dienstverlening dan voorheen. Ik vond het superfijn om met Sylvia te werken, omdat ze heel duidelijk is en goede feedback geeft. Ze weet heel goed waar ze het over heeft. Ik vind haar een fantastisch mens.

Heidi Middelburg

Ena-Forte Opleiding en Coaching

"Voor het eerst, na 10 jaar kan ik met trots zeggen dat ik ondernemer ben"

"Ik wilde meer structuur en meer tools in het ondernemerschap. Ik zag mezelf nog steeds niet als ondernemer en daardoor kwam ik niet verder en liep ik vast in mijn bedrijf. Mijn hele bewustzijn is veranderd. Ik ben ook trots op wat ik heb bewerkstelligt, ik heb mijn prijzen verhoogd en ben meer gaan verdienen. Ik voelde me altijd heel erg op mijn gemak bij Sylvia. Ze is liefdevol, maar wel scherp en daadkrachtig . Ze hielp me om focus te houden en bij de les blijven waar het in mijn bedrijf nu echt om draaide. Ik waardeer haar eerlijkheid en enthousiasme."

Van Missie naar Business

Fiona Weide

Docent Tekenen

"Sylvia heeft ons echt bij de hand genomen"

"Ik heb heel veel door dit programma geleerd. Het was fijn dat we meegenomen werden in het praktische gedeelte. Vaak willen we alles vanuit ons gevoel doen, maar het praktische is iets wat ook echt bij business hoort en dat hadden wij echt nodig. Anders doe je maar wat.

Van Missie naar Business

Saskia de Vet

Rouwverwerkingscoach

"Het geeft mij rust en ruimte"

"Ik heb bij Sylvia de waanzinnige training Van Missie Naar Business gedaan. Dit heeft mij alle tools, kennis en inspiratie gegeven die ik heb gebruikt om mijn bedrijf vanuit de basis prachtig neer te zetten. Ze geeft niet alleen theoretische kennis, praktische tips en structuur, ze geeft zoveel meer dan dat. Ze denkt mee, ze adviseert, ze kijkt en luistert. Ze is een heel bewogen, nuchtere, enthousiaste, spirituele vrouw met ontzettend veel praktijkervaring. Ze is open, direct, kritisch en oprecht.  Ze denkt met je mee en is betrokken bij wat je doet. Daar heb je wat aan!"

Van Missie naar Business

Miranda Konneman

Healer, Masseur, Coach

Twijfel je of dit traject iets voor jou is?
Je kunt bij mij een Matchcall aanvragen, maar alleen als je serieus overweegt om dit traject aan te schaffen en er eventueel nog een vraag over hebt.
Klik hier om een Matchcall met mij aan te vragen.