Wil jij meer omzet Phyllis, zodat jij je loondienstbaan kunt loslaten en niet meer financieel afhankelijk bent?

Ik help je om een praktijk te realiseren vanuit jouw eigen waarden, waardoor je een continue stroom van nieuwe klanten krijgt

met mijn VAN MISSIE NAAR BUSINESS traject

Je bent al een jaar bezig, maar hebt nog steeds weinig klanten & omzet

Je hebt zoveel mooie methodieken in handen, maar toch kun je jouw ei niet kwijt, want als er geen klanten zijn dan kun je er niks mee

Van die paar klanten die je nu hebt, kan jij jezelf absoluut geen goed salaris uitkeren, het is meer dat je de zakelijke facturen ermee kunt betalen

Je hebt het hele internet al doorgespit, veel gratis webinars en challenges gedaan. Wel wat aan gehad, maar het zorgt nog steeds niet voor meer klanten

Je verdient te weinig geld met je praktijk, waardoor je financieel gezien afhankelijk blijft van je baan en die je er nog steeds bij aan moet houden

Ondertussen had je toch wel verwacht dat je meer klanten zou hebben. Hierdoor begin je het vertrouwen en het geloof in jezelf te verliezen

Je moet straks je praktijk stoppen als de situatie niet verandert. En dat is wel het laatste dat je wilt, je droom opgeven...

Je wilt 4 dagen per week een volle praktijk 

  • Je wilt jezelf graag elke maand een goed salaris uit kunnen keren
  • Je zou het helemaal geweldig vinden als je een heleboel mensen kunt helpen
  • Je wilt goed verdienen, zodat je financieel onafhankelijk bent en en je baan kunt loslaten
  • Je droomt ervan dat je alles weet en doet om klanten te krijgen, waardoor je praktijk groeit 
  • Je wilt graag meer zelfvertrouwen uitstralen, zodat iedereen jou als dé expert ziet en je jouw trajecten aan de lopende band verkoopt

Wat niemand je vertelt...

Ondernemen moet je leren!

In de praktijk blijkt dat het veel tijd kost om dit allemaal in je eentje te ontdekken. Weet je hoe lang het duurt om je bedrijf in je uppie te laten groeien? Dat is nou precies waar dit programma over gaat, want ik weet dat als jij in je uppie blijft worstelen, je over een half jaar nog op dezelfde plek staat als nu en dus niks opgeschoten bent. Zeg nou zelf, als jij het zelf allemaal wist dan had je succesvolle bedrijf er allang gestaan. En daar valt jou ook helemaal niks te verwijten, want je hebt gewoonweg de kennis niet in huis. Laten we het samen doen, dan ga je het zeker redden en binnen de kortste keren meer geld verdienen

Met onze hulp sta je er niet meer alleen voor

Van Missie naar Business is een programma dat jou leert om een goede ondernemer te worden door mn. online meer bekendheid te krijgen. Het is een compleet stappenplan waarin alle aspecten die ervoor nodig zijn om van jouw missie een winstgevende business te maken worden behandelt, zodat je al vanaf dag 1 omzet kunt draaien. Na dit programma ben je een echte ondernemer met heel veel ondernemerskennis, maar daar blijft het niet bij, want ik en mijn team helpen je ook persoonlijk met het geleerde in de praktijk te brengen. Je hebt in dit programma veel momenten waarop je individueel door mij, maar ook individueel door mijn team geholpen wordt. Dit betekent dat als je serieus en actief alle stappen hebt gezet je een volle agenda hebt met goed betalende klanten, zodat je jouw loondienstbaan binnenkort eindelijk kunt loslaten.

"Het resultaat was in het eerste jaar al 40% meer omzet"

"Ik heb al heel wat jaren een praktijk, maar ik wilde meer plezier in mijn werk, meer klanten en meer omzet. Sylvia heeft mij geholpen om mijn bedrijf te laten groeien. Dat heeft zelfs geresulteerd in 40% meer omzet al in het eerste jaar."

Wilma Aanstoot

Holistisch Huid- specialist

Van Missie naar Business

Ilse Vanesch

Feel Good Coach

Van Missie naar Business

"Toen ik begon in dit programma zat ik in een hele moeilijke fase. Ik had direct het gevoel dat ik Sylvia kon vertrouwen en dat is ook het hele programma door gebleken. Ik heb al verschillende coaches gehad, maar zij heeft me echt zoveel bijgebracht. Ik weet nog het moment dat een uurtje met Sylvia bij mij een volledige transformatie ingezet heeft. Dat heeft nog nooit iemand in heel mijn leven voor elkaar gekregen. Ze heeft echt een ontzettende grote gave. Ik heb heel veel respect voor haar. Ik zou het traject echt onmiddellijk opnieuw doen."

"In een sessie was er een volledige transformatie ingezet"

"In hele korte tijd had ik al mijn eerste klanten"

"Ik wilde het professioneel aanpakken, zodat er een stevig fundament zou staan.

Sylvia loodste mij door een duidelijk stappenplan. Niets hapsnap, maar bouwsteen voor bouwsteen in de juiste volgorde. Het bespaarde mij enorm veel tijd. In hele korte tijd, nog ruim voordat ik überhaupt een website had, had ik al mijn eerste trajecten verkocht. 

Sylvia maakt echt een verschil. Voor het eerst kreeg ik informatie die werkelijk iets doet. Ze helpt op maat, afgestemd op wat mijn bedrijf nodig heeft. Ze heeft een team aan specialisten naast zich die ik ook kon raadplegen. Daarnaast is ze een gedreven ondernemer met veel marketingkennis waar ik goed mijn voordeel mee doe! En een fijn, integer mens."

Carina Lucassen

Autisme deskundige voor moeders met een kind met autisme

Dit is niet zomaar een businesstraining!
(we doen het echt samen: kennis - mindset - implementatie)

Het is veel meer dan dat! Het is een uniek programma in z'n soort. Naast de online bibliotheek met alle kennis die je aangereikt krijgt in verschillende modules help ik, maar ook mijn team jou om het geleerde toe te passen. Wij helpen jou in individuele sessies om een praktijk te realiseren vanuit jouw kern, dus heel authentiek, waardoor je ook de leukste klanten aantrekt die bij jou passen.

KENNIS ZONDER ACTIE IS ZINLOOS!

Met mijn 34 jaar als ondernemer & sales consultant

VMNB - Sylvia Bouwer
VMNB - Sylvia Bouwer

ben ik door de wol geverfd, ken ik de hoed en de rand en heb ik door de jaren heen alles wel voorbij zien komen. Vanuit mijn kennis, expertise en ervaring weet ik dat er nog nooit een praktijk is geweest die niet succesvol kon worden.


Als jij er écht voor wilt gaan en doet wat ervoor nodig is om je praktijk op een solide manier op te bouwen dan gaat het jou ook lukken om een goed belegde boterham te verdienen.


In dit traject leer ik je precies hoe je meer klanten aantrekt, net zoals ik dat al met honderden klanten heb gedaan om van hun missie een winstgevende business te maken.


Ik leer je hoe je op een authentieke en integere manier commercieel kunt zijn en hoe je meer geld kunt verdienen, zonder dat je jezelf verliest.


Als klant neem ik je echt mee aan de hand.  Je leert niet alleen alles wat je moeten weten als ondernemer, maar ik help je ook om deze kennis te implementeren in je bedrijf. Want juist bij het uitvoeren van de acties lopen de meeste ondernemers vast, maar door de hulp van mij en mijn team kun je grote stappen zetten en je bedrijf elke maand laten groeien.


Sylvia Bouwer

Je kunt nog zo'n goede coach of therapeut zijn,
maar als je geen ondernemerskennis hebt en niet weet hoe je die moet toepassen, dan gaat het niet lukken

"Als ik terugkijk op hoe ik was en waar ik nu sta, dan zie ik een enorme groei"

"Er is bij mij een enorme flow in gang gezet, het stroomde zo erg dat ik af en toe teruggeroepen moest worden. Dit programma is voor mij een hele goede keuze geweest. Helemaal vanaf nul, vanuit mijn missie, terug bij mezelf zonder alle ruis erom heen, ben ik mijn bedrijf opnieuw gaan opbouwen. Het is zo fijn dat je bij de hand genomen wordt en stap voor stap alle facetten van een onderneming langs gaat, zodat je echt vanuit je missie je geld gaat  verdienen. Sylvia heeft mij ook heel veel zelfvertrouwen gegeven, want dat wankelde bij mij. Ik weet nu ook wat ik moet doen om mijn bedrijf nog meer te laten groeien. Ik ben Sylvia dankbaar voor al haar hulp, geduld, wijze lessen en motiverende woorden."

Wendy Versluis

Webdesigner

Wendy Mosselman

Psychomotorisch Therapeut

Van Missie naar Business

"Het heeft me veel gebracht. Ik durf nu te staan voor wat ik te bieden heb. Het is gaan stromen. Het voelt erg goed. Het leuke vind ik ook dat mijn ideale klant zich begon te melden en mijn agenda nu steeds voller loopt.

Sylvia denkt met je mee, confronteert, maar geeft ook hele praktische handvaten voor een goede bedrijfsvoering. Ze is warm en hartelijk, maar ook concreet en praktisch, een fijne combinatie! Ook de spirituele aspecten binnen het programma zijn erg waardevol. Ik kon en kan het voelen en voor me zien, en dat is precies de reden waarom ‘gewoon doorgaan’ me lukt."

"De investering in dit programma is het dubbel en dwars waard geweest!!"

"Ik heb nu minstens 4 keer zoveel klanten als voor de tijd"

"Ik kan wel een goede coach zijn, maar dat maakt mij nog geen goede ondernemer. Die ondernemerskills kon ik ook niet uit mijn omgeving halen, dus ik daar echt iemand voor nodig. Dit programma sprak mij heel erg aan vanwege het stukje gevoel en het spirituele deel erin. De samenwerking met Sylvia vond ik positief, opbouwend en heel fijn.
Ik ben ontzettend uit mijn comfortzone gegaan door een stuk zichtbaarheid op social media, maar ook door alle andere stappen die ik gezet heb. De nieuwe opbouw van mijn aanbod werkt heel goed en mede daardoor is mijn bedrijf gegroeid."

Gabry de Veld

Coach met inzet van paarden

Wat is het resultaat?

Het resultaat wat ik je beloof (als je doet wat ik je leer, serieus aan de slag gaat, alle modules doorwerkt, niet jezelf saboteert in de keuzes die je moet maken en bereid bent om in actie te komen) is:

Meer klanten helpen waar jij gelukkig van wordt

Je weet exact welke klanten 100% bij jou passen en al zitten te wachten op jouw hulp. Hierdoor krijg je superfocus en is alles wat je doet om klanten te krijgen veel makkelijker, veel efficiënter en altijd raak. 

Een woest aantrekkelijk aanbod

Je hebt een dienstenaanbod dat naadloos aansluit bij het probleem en de wens van jouw ideale klanten, waardoor ze staan te popelen om jouw hulp in te roepen.

Je doelgroep weet jou steeds beter te vinden 

Je weet hoe je jezelf sterk en professioneel online en offline neerzet en bent goed zichtbaar. Jouw boodschap verspreidt zich als een lopend vuurtje en jouw publiek ziet en begrijpt precies waar jij hen mee kunt helpen. 

Concreet plan om je doelen te bereiken

Je hebt een super eenvoudig dagelijks stappenplan, waardoor je jouw doelen kunt bereiken. Je hebt de juiste focus, waardoor je tijd, energie en geld overhoudt. Op deze manier hoef je jezelf nooit meer af te vragen waar je de volgende maand je klanten vandaan zult halen.

Een website waarbij bezoekers alleen maar kunnen denken: YES, dit wil ik

Je hebt van je website een effectieve klantenmagneet gemaakt. Je hebt websiteteksten die jouw ideale klanten direct aanspreken, zodat ze niet kunnen wachten om met jou in zee te gaan

Een winstgevende strategie om klanten aan te trekken

Je zet nu de juiste stappen om klanten aan te trekken, vol vertrouwen je aanbod te doen en je omzetdoelen te behalen. Zo wordt verkopen super leuk!

En dit leer ik je niet alleen, ik help je ook (samen met mijn team) om het geleerde te implementeren in je business, zodat je ook deze bottleneck kunt tackelen. En als je iets toch te ingewikkeld vindt dan kun je het uitbesteden aan mijn team.


Wat kun je praktisch verwachten?

Direct starten

Na aanmelding kun je direct starten met de 5 maanden Hands on Begeleiding

Online academie

Video's, audio's , werkboeken en formats om je marketing- en sales skills te optimaliseren  

6 x sessie met Sylvia

Toegang tot mijn brein en jarenlange ervaring betr. strategie, richting en focus

5 uur hulp van expert

Voor website aanpassingen, technische ondersteuning, bloggen, financiën, etc.

5 Expert Masterclasses 

  Deep dive workshops voor transformatie gegeven door de experts in mijn team  

4 x Ondernemersprofiel

Numerologische readingen zodat je weet welke marketing jou op het lijf geschreven is

Onbeperkt toegang tot mij

Op werkdagen voor advies, vragen, feedback via een persoonlijk Trellobord

Engagement groep 

  Exclusieve groep waar we elkaar helpen aan meer bereik en engagement op social media 

Jaar lang toegang

Tot de online academie, zodat je voldoende tijd hebt om alles te  bekijken en te implementeren

Leer skills die het mogelijk maken om je droomleven te leiden

"Ik weet nu hoe ik meer mensen kan helpen"

"Ik twijfelde over de richting die ik als coach had ingeslagen. Hier kon Sylvia al snel duidelijkheid in brengen en we maakten het concreet. Uiteindelijk werd het programma veel meer dan dat. In 5 maanden tijd heb ik veel meer structuur in de aanpak van mijn missie gekregen. Mijn kennis over hoe ik op een liefdevolle manier (maar vooral mijn manier) mijn cliënten echt kan helpen is enorm vergroot.
Sylvia is een warm en liefdevolle vrouw, die scherpe vragen stelt die je aan het denken zetten en waardoor je vervolgens ook in actie komt. Ik bewonder haar grote en vooral ook brede kennis. Ze heeft heel veel ideeën. Dat maakt het heel fijn om met haar te werken, ze weet overal een oplossing voor die je vervolgens op jouw manier kan toepassen."

Esther van Doorn

Relatietherapeut

Catelijne Gerlag

Coach voor multipotentials

"Wat voor mij de doorslag gaf om aan dit programma mee te doen was het gestructureerde stappenplan. Je gaat met recht van je missie, via alle nodige stappen, je bedrijf écht opstarten. Op dit moment STAAT mijn coachpraktijk. Je moet zelf het werk verzetten, keuzes maken en doen, maar met alle praktische tips en aansporingen, ben ik er gekomen. Als jij coach/therapeut bent of wilt zijn en er alsmaar niet toe komt om van je droom een bedrijf te maken, dan is Sylvia echt een aanrader. Haar werkwijze is modulair, helder, no-nonsense (heerlijk!), daadkrachtig en praktisch. Met aandacht voor intuïtie en gevoel; het complete plaatje."

"Op dit moment STAAT mijn coachpraktijk"

"Mijn bedrijf staat nu met alles erop en eraan"

"Ik had een coach nodig die mij leerde wat er allemaal mogelijk was met mijn bedrijf, die mij bij moeilijke tijden een schop onder mijn kont zou geven zodat ik in beweging zou blijven en mij zou helpen in de rollercoaster van emoties die het ondernemerschap soms met zich meebrengt.

In Sylvia vond ik die coach. Ze is lekker praktisch met een 'direct aan de slag' mentaliteit. Ze wist precies wat ik nodig had en supporte op een hele fijne manier. Ze is een coach met een luisterend oor, die de juiste tools inzet op het juiste moment. De training heeft ervoor gezorgd dat ik nu veel meer zelfvertrouwen heb en mijn bedrijf staat nu gewoon met alles erop en eraan!"

Gerdien Hengeveld

Stijlcoach


Jij bent het waard om te investeren in je toekomst!
Wees je ervan bewust dat je een belastingvoordeel kunt behalen met deze studiekosten en de uiteindelijke studiekosten dus flink lager kunnen uitvallen dan ze in eerste instantie zijn. Dus de belastingdienst betaald mee!

  • Deze investering kun je voor 100% boeken als bedrijfskosten
  • De btw krijg je terug van de belastingdienst
  • Ben je nog geen ondernemer? Dan kun je de investering met terugwerkende kracht van 5 jaar onder bedrijfskosten boeken

Mijn team staat ook voor je klaar

Wendy Versluis; Webdesign expert

Helpt je om jouw website te bouwen, uit te breiden of aan te passen, zodat deze perfect past bij je persoonlijkheid en je doelgroep.

Miranda van Huis; Winstadviseur

Helpt jou als Financieel coach om sterker te worden in geldzaken. Jij financieel sterk, jouw praktijk financieel gezond.

Miranda van Houwelingen; Technisch VA

Geen technische obstakels meer in je online marketing met haar hulp, waardoor je vol vertrouwen je boodschap in de wereld zet.

John Musterd; Trainer, Coach, Auteur

Helpt met het helder krijgen van je werkelijke motivatie, waardoor je je innerlijke drive blijft voelen en volgen en daardoor je doelen bereikt.

Anouk Plantinga; Aligned Copywriter 

Helpt je om te bloggen, zodat je nieuwsbrieven en blogs van topkwaliteit worden en je lezers blijven terugkomen voor meer.

Simone Groenendijk; Spirit. Astroloog

Helpt met het ontdekken van je zielsmissie en het behalen van je doelen, zodat je voluit kunt ondernemen

Ben jij klaar om echt het verschil te maken met jouw praktijk? Laat mij je helpen!


De BTW is aftrekbaar voor jou als ondernemer en krijg je dus terug

Op onderstaande button naar keuze kun je jouw plek reserveren

€ 2697

eenmalig

MONEY BACK GUARANTEE

Tevredenheidsgarantie!

Je bent volledig beschermd door de niet goed geld terug garantie. Als je binnen 30 dagen na aankoop niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van dit programma, dan krijg je het geld retour minus €150 excl. btw administratiekosten. Mijn voorwaarde is wel dat je de eerste 3 modules gezien hebt. Je hebt de tekst van de 'Over mij' en 'Home' pagina ter feedback aangeboden. Annulering kan alleen per email (contact@sylviabouwer.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud niet aansluit op je persoonlijke behoeften, aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Indien niet aan bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren direct je geld terug. Ik neem je hiermee elk risico uit handen.

Omzet is je zielsmissie uitgedrukt in geld

"Het is me gelukt! "

Ondernemen is een vak apart. Ik wilde niet meer aanmodderen en focus is iets wat bij mij niet echt past (dacht ik). Daarom heb ik Sylvia’s hulp ingeroepen. Om mij te helpen een duidelijke koers te bepalen en focus te krijgen. Mijn zielsmissie is mij nog veel duidelijker geworden. Ik kan mijn communicatie nu beter toespitsen. In het begin dacht ik dit gaat me never nooit lukken. Maar met de hulp van Sylvia, de spiegel die ze je voorhoudt en haar liefdevolle schop onder je reet is het me zeker gelukt! Het is een praktisch en concreet programma waarmee ik leerde klanten te maken, zodat ik de investering al snel terug verdiende. Sylvia kijkt objectief naar wat je doet en wat je wil. Dat is iets wat velen niet kunnen. Ze heeft veel ervaring en kennis van het ondernemen, ze is recht door zee en heerlijk zichzelf.

Veronika Osinga / Stylecoach & Personal Shopper

"Mijn praktijk is open!"

Ik was zoekende als startende ondernemer. Ik had totaal geen ondernemerskills. Bij Sylvia sprak mij het nuchtere met dat spirituele randje erg aan. Ik voelde meteen een klik. Het programma heeft me heel veel inzicht gegeven, tot nadenken gebracht en ook in de actiestand gezet. Daar ben ik blij mee want ik heb het programma doorlopen a.d.h.v. een goed uitgekiend stappenplan. Het resultaat was dat ik mijn andere verplichtingen los kon laten en mijn praktijk openen!

Judith Maurits / Leefstijl- en Vitaliteitsexpert

"Het is gaan stromen"

Ik kon niet ondernemen, dus ik dacht als ik ondernemer wil worden dan moet ik dat leren. De samenwerking met Sylvia was heel fijn. Ze schuwde het niet om me ook op mijn eigen blinde vlekken te wijzen. Daar heb ik veel van geleerd. De sessies waren fijn en ik heb ontzettend genoten van de livedag. Ik heb nu daadwerkelijk handen en voeten gekregen om te ondernemen. Sylvia had mij aan het begin van het traject al gezegd dat het over 5 maanden zou gaan stromen. En inderdaad toen was ik er ook in mijn hoofd klaar voor en begon het te lopen.

Monika Sluga / Loopbaanprofessional & Talentenexpert

Meest gestelde vragen

Ik ben nog maar net gestart met mijn praktijk, heeft het dan zin om mee te doen?

Hoeveel tijd per week kost mij dit programma?

Tot wanneer kan ik de modules bekijken?

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Voor wie is dit programma wel geschikt?

Als ik klaar ben na het programma, waar sta ik dan?

Moet ik nog iets doen om me voor te bereiden?

Kan ik een factuur zonder btw krijgen, want ik woon in het buitenland?

Ik heb nog een paar vragen, kunnen we even contact hebben?

Krijg meer klanten zonder gladde marketingtrucjes

"Sylvia kijkt echt wat bij je past"

Ik liep op allerlei facetten vast. Er gebeurt heel veel in het zorglandschap waarin ik werk en ik had altijd het gevoel dat ik er achteraan hobbelde. En ik wilde juist heel graag écht ondernemen. En dat ondernemen kwam altijd als mosterd na de maaltijd. Ik had sturing, leiding en persoonlijke feedback nodig om rust te kunnen krijgen voor mezelf en structuur in mijn bedrijf.  

Wat ik bij Sylvia zie en voel is dat ze echt kijkt wat bij jou past. Ze verdiept zich in je en is echt oprecht geïnteresseerd. Ik heb nu een hele stevige fundering voor mijn bedrijf en alle kennis om vervolgstappen te gaan zetten.

Marian Huiskes / Kindercoach en Eigenaar praktijkcentrum Mio-Mondo

"Ik presenteer mezelf nu goed"

Als therapeut zat ik wel goed in de inhoud, maar alles er omheen - zoals bedrijfsvoering - daar had ik te weinig kaas van gegeten. Ik vond vooral zichtbaarheid en het verkopen een dingetje. Het programma is heel breed en alle aspecten komen langs. De samenwerking met Sylvia is heel fijn, soms is ze een beetje kritisch, maar dat is ook nodig. Ik heb van haar een andere manier geleerd hoe ik mezelf kan presenteren en zichtbaar kan maken, zonder een agressieve verkoper te worden.

Helga Beekers / Psychosociaal Therapeut & Coach

Als je er nu niet klaar voor bent, wanneer dan wel?

"Sylvia tilde mij naar het volgende level"

"Na 3 jaar een beetje klungelen, mijzelf regelmatig frustreren, omdat ik niet echt wist wat ik deed, kwam ik eindelijk bij Sylvia. Dat wil niet zeggen dat ik het niet naar mijn zin had met mijn onderneming en het betekende ook niet dat ik geen klanten ontving, maar ik was wel constant zoekende naar hoe je nieuwe klanten kon werven. Het was geweldig dat ik een klankbord had toen ik bij Sylvia in traject ging. Het voelde alsof ze een hand in mijn rug had gelegd. Ze ving me op als ik het gevoel had dat ik ging vallen. Als het even frustrerend werd, dan trok zij mij uit die frustratie-kuil. Ik heb zoveel geleerd over bedrijfsvoering. Het is absoluut een verrijking!"

Van Missie naar Business

Rebecca de Jong

Kindercoach, Kinder-Yogadocent

"Ik had al snel, mijn cursusgeld terugverdiend"

"Ik liep vast in het opstarten van mijn praktijk. Ik heb nu een prachtige website, een hele positieve mindset en veel vertrouwen in mijn bedrijf. Sylvia heb ik als heel prettig ervaren. Open, duidelijk, liefdevol en met zoveel passie dat het erg aanstekelijk werkt. Ik had dit programma absoluut niet willen missen. Het is de investering meer dan waard geweest!"

Van Missie naar Business

Leonie Roering

Coach/Sensi Therapeut

"Mijn bedrijf staat nu goed op de rit!"

"Wat heb ik veel geleerd de afgelopen maanden! Ze heeft me mooie tools gegeven die ik meteen kon toepassen en waar ik verder mee kan. Dankjewel Sylvia daarvoor en voor de manier waarop je alles doet; altijd enthousiast, altijd paraat, to the point, vanuit je hart, met een vleug spiritualiteit. Respect voor jou."

Van Missie naar Business

Jolanda de Kok

Kleur- en Kledingexpert

"Er staat nu een goede stevige basis"

"Dit traject heb ik geboekt, omdat ik door had dat ik met alleen maar mijn vakkennis en 30 jaar loondienstervaring geen klanten zou vinden. 
Aan Sylvia's inzet, enthousiasme voor het ondernemen en al haar praktische tips heb ik veel gehad. Ik vond het heel fijn om met haar samen te werken. Ze is duidelijk, rechtstreeks, geeft eerlijke feedback en praktische tips waar je echt wat aan hebt. Daarnaast hielp ze me ook als ik het even niet zag zitten. Alle kennis en tools hebben me geholpen om een goede basis van mijn praktijk neer te zetten."

Anita Mezach

Anita Mezach

Blij met je Lijfcoach

"Doelen die ik gesteld had, heb ik nu behaald"

"Wat heb ik een mooie tijd bij Sylvia gehad! Veel van haar geleerd, meer structuur in mijn werkzaamheden, maar ook bewuster over dingen nagedacht. Mijn doel was om meer klanten te krijgen en keuzes te maken in de zaken die ik echt leuk vind. Dat is gelukt! Sylvia bedankt voor je leerschool en goede zorgen. Je stond mij altijd voor mij met een antwoord klaar."

Janique Schildkamp

Janique Schildkamp

Personal Styling & Imagocoach

"Ik ben veel zichtbaarder geworden"

"Ik werkte al 17 jaar uurtje factuurtje en ik hunkerde naar programma's en een meer professionele aanpak, maar wist niet hoe zoiets op te bouwen, laat staan te verkopen. Sylvia heeft mij laten voelen dat ik gewoon moet aanpakken, (ginne flauwekul, zeggen ze hier bij ons) ik durf meer, ik weet nu hoe mijn programma eruit ziet en binnenkort gaat mijn nieuwe website online. Dit programma biedt veel waarde, toewijding en als ik een vraag had stond Sylvia altijd direct paraat om te helpen. Haar spirituele randje vond ik heel fijn. Ik ken meerdere businesscoaches die voor veel meer geld minder of hetzelfde bieden dan dit programma. Sylvia is niet zomaar een businesscoach die maar wat doet, nee ze weet echt waar ze het over heeft!"

Van Missie naar Business

Anita van den Heuvel-Louwers

Bewustzijnscoach & Medium

"Het voelde als een warm bad"

"In de heftige jaren die ik achter de rug heb kon ik niet echt voor mijn bedrijf gaan. Eenmaal in rustiger vaarwater terecht gekomen besloot ik het vanaf de basis weer goed aan te gaan pakken. Sylvia’s nuchterheid maar wel gecombineerd met het spirituele voelde als een warm bad voor mij. Door haar hulp heb ik meer inzicht gekregen in waar te beginnen en hoe het op te bouwen. Daardoor krijg ik absoluut meer respons op mijn dienstverlening dan voorheen. Ik vond het superfijn om met Sylvia te werken, omdat ze heel duidelijk is en goede feedback geeft. Ze weet heel goed waar ze het over heeft. Ik vind haar een fantastisch mens.

Heidi Middelburg

Ena-Forte Opleiding en Coaching

"Voor het eerst, na 10 jaar kan ik met trots zeggen dat ik ondernemer ben"

"Ik wilde meer structuur en meer tools in het ondernemerschap. Ik zag mezelf nog steeds niet als ondernemer en daardoor kwam ik niet verder en liep ik vast in mijn bedrijf. Mijn hele bewustzijn is veranderd. Ik ben ook trots op wat ik heb bewerkstelligt, ik heb mijn prijzen verhoogd en ben meer gaan verdienen. Ik voelde me altijd heel erg op mijn gemak bij Sylvia. Ze is liefdevol, maar wel scherp en daadkrachtig . Ze hielp me om focus te houden en bij de les blijven waar het in mijn bedrijf nu echt om draaide. Ik waardeer haar eerlijkheid en enthousiasme."

Van Missie naar Business

Fiona Weide

Docent Tekenen

"Ik weet nu hoe ik oprecht & authentiek kan werken aan mijn marketing"

"Ik was op zoek naar een oprechte business coach die het aardse met het intuïtieve kan verbinden, zonder schreeuwerig gedoe. 

Ik zie het aantal klanten groeien en ben nu veel gestructureerder en doelgerichter aan het werk.

Wat ik heel erg fijn vond aan de samenwerking is dat Sylvia open deelt hoe zij dingen doet. Hierdoor heb ik dit traject echt als samenwerken aan mijn bedrijf ervaren.

Ik ben dankbaar voor de vele eye openers, stappenplannen, je daadkracht, ervaring en openheid. Jouw businesscoaching heeft mij echt een boost gegeven.

Marlene van der Poort

Communicatie met dieren Coach

"Het geeft mij rust en ruimte"

"Ik heb bij Sylvia de waanzinnige training Van Missie Naar Business gedaan. Dit heeft mij alle tools, kennis en inspiratie gegeven die ik heb gebruikt om mijn bedrijf vanuit de basis prachtig neer te zetten. Ze geeft niet alleen theoretische kennis, praktische tips en structuur, ze geeft zoveel meer dan dat. Ze denkt mee, ze adviseert, ze kijkt en luistert. Ze is een heel bewogen, nuchtere, enthousiaste, spirituele vrouw met ontzettend veel praktijkervaring. Ze is open, direct, kritisch en oprecht.  Ze denkt met je mee en is betrokken bij wat je doet. Daar heb je wat aan!"

Van Missie naar Business

Miranda Konneman

Healer, Masseur, Coach