Vind jouw POW als ondernemersvrouw

door Sylvia Bouwer  - mei 24, 2018

Vind jouw POW als ondernemersvrouw

In december vorig jaar deed ik bij Anouk Plantinga een Soul Collage workshop om helder te krijgen welke energie ik in het jaar 2018 neer wilde zetten. Het eindresultaat was een kaart met een hele duidelijke symboliek en een persoonlijke reading betreffende zichtbaarheid. Ik was er duidelijk klaar voor om zichtbaar te worden. 

Benieuwd wat dat dan voor mij zou betekenen rolde ik 2018 in. Het zichtbaar worden lukt aardig, hoewel ook met vallen en opstaan hoor. Ik kan me nog goed herinneren dat ik het een jaar geleden nog vreselijk spannend vond om een Facebook live te geven, terwijl ik nu vaak live ga in mijn Bezielde Business Club. En als ik het kan dan kan jij het ook! Deze maand is er in deze club zelfs een themamaand aan gewijd. Een heleboel gastsprekers en ik geven dagelijks allerhande tips en adviezen om meer zichtbaar te (durven) worden. Wil je ook lid worden van deze gratis club? Meld je dan hier aan.

Morele plicht

Jij hebt, net zoals ik, een missie meegekregen tijdens jouw reis hier op aarde. Het universum heeft je allerlei instrumenten in de vorm van talenten en kwaliteiten meegegeven om jouw gave, je missie ook echt stevig neer te gaan zetten. In jouw geval is dat denk ik in de vorm van een eigen bedrijf. Ik zie onze zichtbaarheid dan ook meer als een morele plicht, waardoor een heleboel mensen ons kunnen vinden en wij ze kunnen helpen met het oplossen van hun problemen. Door dit inzicht voelt mijn missie uitdragen dan ook super licht, want ik weet dat ik hiermee een verschil kan maken. Hoe voelt dat voor jou? Ik hoop dat dit voor jou ook een verschil maakt door er zo naar te kijken.

Magisch!

Als jij helemaal jouw eigen ding kunt doen, daarmee zichtbaar bent en mensen helpt, dan geef je uiting aan jouw unieke zielsopdracht in dit leven en dan wordt ondernemen gewoon MAGISCH! 

Herken je dat dat als je zichtbaar bent op een hele authentieke manier, door helemaal jezelf te zijn, dat je dan ook de meeste respons krijgt op de sociale media of op je nieuwsbrieven? Dit is omdat mensen heel graag in zee willen gaan met een persoon en niet met een bedrijf. Daarom is het zo fijn dat jij jezelf laat zien zoals je echt bent met je verlangens, je talenten en jouw doelen.

Om je daarmee in contact te brengen geef ik binnenkort de workshop ‘Vind jouw POW als ondernemersvrouw’. In deze 4 uur durende workshop (die ik overigens online, maar ook bij mij in Goor geef) geef ik je 4 stappen om vanuit jouw unieke persoonlijke energie een bedrijf te krijgen dat 100% bij jou past. Hierdoor blijf je in de flow en ben je in staat om bergen te verzetten. Hierdoor wordt ondernemen simpeler, makkelijker en magisch!

Ik geef deze workshop in een kleine groep, zodat iedereen ruimschoots aandacht krijgt. Speciaal voor jou als lezer van deze blog geef ik nu 20 euro korting! De normale investering is 47 euro, maar nu is dit voor jou slechts 27 euro! Ja, je leest het goed! Per workshop is er slechts plek voor 8 personen, dus wacht niet te lang met reserveren. Als je in aanmerking wilt komen voor de korting vul dan bij de bestelling de volgende code in: pow. 

Kortom

Zichtbaar worden wordt een stuk makkelijker als je het creëren van een succesvol bedrijf dat 100% bij je past, ziet als het verwezenlijken van je hoogste zielsopdracht. Het universum zal je oneindig dankbaar zijn!

Geniet ze!
Sylvia Bouwer

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

De 10 belangrijkste redenen waarom mensen jou geld willen betalen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je