Vind jouw ‘POW’ als vrouw tijdens Dag van de Ondernemer

door Sylvia Bouwer  - november 13, 2016

Vind jouw ‘POW’ als vrouw tijdens Dag van de Ondernemer

 

Iedere 3e vrijdag van november vieren we nationaal de ‘Dag van de Ondernemer’. Op vrijdag 18 november wordt dit voor de eerste keer georganiseerd. Door heel Nederland zijn er tal van activiteiten die verband houden met het ondernemerschap.
Graag haak ik met mijn workshop ‘Vind jouw ‘POW’ als vrouw’ in op de ‘Dag van de Ondernemer’.

 

‘POW’: Passie + Ontwikkeling = Waarde.

 

Aanleiding

Na enkele jaren in loondienst gewerkt te hebben ben ik inmiddels alweer 28 jaar ondernemer. Een aantal jaren geleden zijn binnen een half jaar tijd twee van mijn allerbeste vriendinnen overleden. Dan staat je wereld stil en toen werd ik wakker…

 

Pas toen begon ik me af te vragen wat mij écht gelukkig maakte en wat mijn verlangens waren. Ik besloot om vanaf die tijd alleen dingen te doen waar ik altijd al van had gedroomd. Nu bouw ik iedere dag aan mijn droomleven en mijn droombedrijf en help ik andere vrouwen om hetzelfde te doen.

 

Waarom voor vrouwen?

Vanwege mijn eigen ervaring en kennis heb ik een 3-stappenplan ontwikkeld voor vrouwelijke ondernemers in de dop. Ik heb ervaren dat vrouwen het veel moeilijker vinden om hun droombedrijf te creëren dan mannen. Als mannen zich een doel gesteld hebben, gaan ze daar in een rechte lijn op af. Wij vrouwen doen dat vaak anders. Wij gaan niet in een rechte lijn, maar met verschillende slaloms. Dit doen we omdat we rekening houden met onze kinderen, onze partner en de rest van de mensen die dicht bij ons staan. Dat betekent vaak dat vrouwen óf helemaal hun droombedrijf niet realiseren, óf er veel langer over doen om dit te bereiken dan mannen. Vandaar dat ik deze vrouwen graag wil helpen, stimuleren, inspireren en steunen.

 

Wat mij opvalt is dat vrouwelijke ondernemers het ontzettend goed doen de laatste jaren. Vrouwen zijn veel meer aan het knallen dan mannen. Daardoor is het ondernemen ook anders geworden. Veel vrouwvriendelijker, veel puurder, intuïtiever en met veel meer gevoel. Daar hou ik van! Vrouwelijke energie is magic!!!

 

<<<Lees hier meer over deze workshop van aanstaande vrijdag>>>

 

‘Vind jouw ‘POW’ als vrouw’

Tijdens mijn actieve workshopmiddag ‘Vind jouw ‘POW’ als vrouw’ geef ik jou inzicht in je missie, talenten en kwaliteiten voor het opstarten van je eigen bedrijf. De workshop zal veel herkenning en inspiratie geven. Je gaat met een heleboel ideeën naar huis en hebt meer zicht op wat je nu ECHT wilt.

 

<<<Geef je hier op voor deze workshop van 18 november>>>

 

Heb jij jouw ‘POW’al gevonden? Laat me het hieronder in een reactie weten.

 

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Werd jij ook aangespoord om je kind zo vroeg mogelijk zindelijk te maken?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je