Van stagnatie naar groei

door Sylvia Bouwer  - maart 23, 2023

We hebben vaak veel mooie ideeën

En dat is prachtig en zeker ook nodig om je droompraktijk te realiseren. Maar helaas blijft het vaak bij die ideeën. We denken, denken en denken…

We kunnen iets helemaal stuk denken… 🙁

Al dat denken kan er ook voor zorgen dat je niet vooruit komt. Het kan voelen alsof je vastzit in je eigen gedachten over hoe je meer klanten kunt krijgen, hoe je je bereik kunt vergroten en hoe je meer omzet kunt genereren. en niet weet hoe je verder moet.

Alleen erover denken zal je niet helpen om je ideeën te verwezenlijken.

Stel je nu eens voor dat je uit die vicieuze cirkel kunt breken en een doorbraak kunt ervaren die jouw praktijk next level brengt. Je hebt bijvoorbeeld een nieuw plan om nieuwe klanten aan te trekken. Je hebt er alle vertrouwen in dat je succesvol zult zijn en je ziet het al helemaal voor je: meer bekendheid, meer mensen die jouw expertise waarderen en een flinke groei van jouw praktijk.

Maar dan merk je dat je toch weer in je oude patroon vervalt: eindeloos blijven denken en analyseren, zonder echt in actie te komen.

Je kan je ontmoedigend voelen en je afvragen waarom je niet gewoon in actie komt. Misschien twijfel je aan jezelf en aan jouw capaciteiten om dit te kunnen bereiken. Maar laat me je geruststellen: jij kunt dit! Jij hebt de passie om succesvol te zijn.

Daarom is het nu de tijd om te stoppen met denken en te beginnen met doen. Actie nemen is de sleutel tot succes. Je kunt een geweldig idee of plan hebben, maar als je het niet uitvoert, zal het geen resultaten opleveren.

Maar hoe doe je dat? Hoe kun je ervoor zorgen dat je in actie komt en resultaten behaalt? Hier zijn een paar tips die je kunnen helpen:

Als je antwoord ‘nee’ is dan heb je hetzelfde probleem als bijna elke coach of therapeut (en blijf dan lezen want ik ga je laten zien hoe je de kern van jouw probleem op kunt lossen).

  1. Stel realistische doelen: Het is belangrijk om doelen te stellen die haalbaar zijn en die je motiveren om actie te ondernemen. Ik ben een voorstander van groots denken, maar als je veel té grote doelen stelt, dan kan dat heel ontmoedigend werken en dan kun je het gevoel krijgen dat je toch nooit zult slagen. Begin daarom met kleine stappen en werk van daaruit verder.

  2. Maak een plan: Als je eenmaal je doelen hebt gesteld, is het tijd om een plan te maken. Bedenk wat je moet doen om je doelen te bereiken en maak een stappenplan. Het kan ook helpen om deadlines te stellen, zodat je een stok achter de deur hebt om in actie te komen.

  3. Neem actie: Dit is de belangrijkste stap! Zet je plan in actie en begin met het uitvoeren van de taken die nodig zijn om je doelen te bereiken. Blijf gemotiveerd en focus op het nemen van kleine stappen.

  4. Leer van je fouten: Het kan zijn dat je niet meteen succes behaalt. Dat is helemaal niet erg! Leer van je fouten en kijk waar je je plan kunt aanpassen om betere resultaten te behalen.

Als je deze stappen volgt, zul je zien dat je meer klanten en meer omzet kunt krijgen

Maar soms kan het lastig zijn om zelf te zien waar je verbeteringen kunt aanbrengen. Daarom bied ik een gratis Doorbraaksessie aan waarin ik je kan helpen om glashelder te krijgen wat je kunt doen om een groter bereik te krijgen en meer klanten aan te trekken. Ik weet zeker dat ik minstens 3 tips voor je heb die je zelf nog niet ziet, waardoor je de dag erna - als je doet wat ik zeg - minstens 2 klanten kunt maken.

Dus... ben jij klaar om uit je comfortzone te stappen en jouw praktijk naar een hoger niveau te tillen? Vraag dan hier jouw gratis Doorbraaksessie aan en ervaar hoe jij kunt groeien met je praktijk!


bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Word een meester in focus en verdien meer!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je