Van missie naar business -

Wil jij een dijk van een bedrijf met goed betalende klanten?

Met mijn 7 maanden programma

VAN MISSIE
NAAR BUSINESS

kun je dit bereiken!


Insert Image

Herken jij jezelf hier in?

Er lijkt maar geen einde te komen aan de opstartfase van je bedrijf

Van die paar klanten die je nu hebt, kan jij absoluut niet leven

Je wilt meer klanten, maar mist de juiste aanpak om zichtbaar te zijn

Je verdient te weinig geld om  op eigen benen te staan

Je bent bereid om alles te doen wat nodig is en toch wil het maar niet lukken

Je raakt je zelfvertrouwen kwijt en twijfelt of je wel goed genoeg bent


Hoe zou het voor je zijn als: 

  • je leert wat voor jou de snelste manier naar meer klanten, meer omzet en meer vrijheid is? 
  • je mega veel klanten aantrekt die écht bij jou passen?
  • je super goed verdient, waardoor jij het leven kunt leven waar jij van droomt?
  • je zichtbaar durft te zijn, waardoor potentiële klanten jou heel makkelijk kunnen vinden?
  • Iedereen jou echt als dé expert ziet en jouw trajecten en workshops helemaal vol zitten?

Wat houdt 'van Missie naar Business' in?

Als je mij kent dan weet je dat ik wars ben van een kille manier van marketing en dat ik een groot voorstander ben van op een ongedwongen, warme en liefdevolle manier je klanten ECHT te helpen en je omzet naar een hoger niveau te brengen. 

Ik leer je een bedrijf te bouwen vanuit jouw eigen authenticiteit. We zetten jouw expertise om in een concreet aanbod zodat je een winstgevend bedrijf neer gaat zetten. Je gaat de geheimen ontdekken die ervoor zorgen dat je wél afspraken in je agenda krijgt en wél die workshop vol krijgt. 


"Het resultaat was in het eerste jaar al 40% meer omzet"

"Ik heb al heel wat jaren een praktijk, maar ik wilde meer plezier in mijn werk, meer klanten en meer omzet. Sylvia heeft mij geholpen om mijn bedrijf te laten groeien. Dat heeft zelfs geresulteerd in 40% meer omzet al in het eerste jaar."

Wilma Aanstoot

Holistisch Huidverzorgingsspecialist

In de praktijk blijkt dat het veel tijd kost om dit allemaal in je eentje te ontdekken. Weet je hoe lang het duurt om je bedrijf in je uppie te laten groeien? Dat is nou precies waar dit programma over gaat, want ik weet dat als jij in je uppie blijft worstelen, je over een half jaar nog op dezelfde plek staat als nu en dus niks opgeschoten bent. Zeg nou zelf, als jij het zelf allemaal wist dan had je succesvolle bedrijf er allang gestaan. Laten we het samen doen, dan ga je het zeker redden en binnen de kortste keren geld verdienen

"Persoonlijke & praktische aanpak"

"Ik heb de training gevolgd. Ik weet nu mijn zielsmissie en ik heb mijn bedrijf een nieuwe vorm kunnen geven. Daar ben ik heel blij mee. Sylvia is een goede trainer/coach en heeft een persoonlijke & praktische aanpak. Niet onbelangrijk: goede koffie en lekkere broodjes."

Peggy Derrez

Loopbaancoach voor HSP

Ik weet dat kennis alleen vaak nog onvoldoende is om bepaalde stappen te kunnen zetten, omdat we onszelf in de weg zitten om allerlei redenen. Tijdens de 7 maanden individuele coaching die je van mij krijgt, help ik je die blokkades te overwinnen. Daarna is de weg vrij om actie te ondernemen en enorm te groeien met je bedrijf.


Van Missie naar Business is een allesomvattend programma, met een gezond vleugje spiritualiteit, dat jou leert om een goede ondernemer te worden. Het is een compleet stappenplan waarin alle aspecten die ervoor nodig zijn om van jouw missie een winstgevende business te maken behandelt, zodat je al vanaf dag 1 omzet kunt draaien.


Let op:

Van Missie naar Business is NIET een standaard businessprogramma over 'zo verdien je meer geld'. (Dat is gewoon een hele fijne bijwerking die je krijgt als je numerologie, Wet van Aantrekkingskracht en businesstraining samenvoegt.)

Wie ben ik om je daarmee te helpen?

Sylvia Bouwer


Hoe ik als kind ook mijn best deed, ik had altijd het gevoel dat anderen ergens beter in waren dan dat ik was. Hierdoor ontwikkelde ik pleasegedrag, gebrek aan zelfvertrouwen en weinig eigenwaarde.


Dit veranderde voor mij toen ik leerde, door met name verschillende opleidingen, hoe ik echt voor mijn eigen waarde moest gaan staan voor hetgeen ik hier te doen heb op aarde, zonder me druk te maken over wat iedereen van me vond.

Hierdoor begonnen dingen te veranderen. Ik ging doen waar mijn hart echt lag. Inmiddels heb ik 2 succesvolle bedrijven gehad en doe ik alleen nog dat waar mijn bloed sneller van gaat stromen. 


Al mijn kennis en ervaring - door mijn 30 jaar ondernemerschap en als sales assistent bij een internationaal bedrijf - heb ik nu in mijn trainingen gestopt, waarin ik je precies leer wat ik heb gedaan en wat ik al honderden klanten heb helpen doen om van je missie je business te maken. Ik weet hoe je super commercieel kunt zijn en hoe je geld kunt verdienen, zonder dat je jezelf verliest en dat ook nog eens vanuit spiritualiteit, dus echt authentiek.

Je kunt nog zo'n goede coach of therapeut zijn,
maar als je geen ondernemer wordt, dan gaat het niet lukken

Beperkt aantal plekken beschikbaar.

Betalen in termijnen mogelijk.

Boek hieronder een GRATIS informatiegesprek 'Van Missie naar Business' en kom erachter of dit wat voor jou is.

"Mijn bedrijf staat nu goed op de rit!"

"Wat heb ik veel geleerd de afgelopen maanden! Ze heeft me mooie tools gegeven die ik meteen kon toepassen en waar ik verder mee kan. Dankjewel Sylvia daarvoor en voor de manier waarop je alles doet; altijd enthousiast, altijd paraat, to the point, vanuit je hart, met een vleug spiritualiteit. Respect voor jou."

Jolanda de Kok

Jolanda de Kok

Kleur- en Kledingexpert

"Doelen die ik mezelf gesteld had, heb ik behaald"

"Wat heb ik een mooie tijd bij Sylvia gehad! Veel van haar geleerd, meer structuur in mijn werkzaamheden, maar ook bewuster over dingen nagedacht. Mijn doel was om meer klanten te krijgen en keuzes te maken in de zaken die ik echt leuk vind. Dat is gelukt! Heel erg bedankt Sylvia voor je leerschool, gastvrijheid en de goede zorgen. Je stond altijd met een antwoord klaar. Ik hoop dat we contact met elkaar blijven houden!"

Janique Schildkamp

Janique Schildkamp

Personal Styling & Imagocoach

"Ik ben veel zichtbaarder geworden"

"Ik werkte al 17 jaar uurtje factuurtje en ik hunkerde naar programma's en een meer professionele aanpak, maar wist niet hoe zoiets op te bouwen, laat staan te verkopen. Sylvia heeft mij laten voelen dat ik gewoon moet aanpakken, (ginne flauwekul, zeggen ze hier bij ons) ik durf meer, ik weet nu hoe mijn programma eruit ziet en binnenkort gaat mijn nieuwe website online. Dit programma biedt veel waarde, toewijding en als ik een vraag had stond Sylvia altijd direct paraat om te helpen. Haar spirituele randje vond ik heel fijn. Ik ken meerdere businesscoaches die voor veel meer geld minder of hetzelfde bieden dan dit programma. Sylvia is niet zomaar een businesscoach die maar wat doet, nee ze weet echt waar ze het over heeft!"

Anita van den Heuvel-Louwers

Bewustzijnscoach & Medium

Jouw missie is onmisbaar

We beginnen met een 1:1 Numerologische Bezielingsessie

Waarom? Uit de numerologie die ik speciaal heb toegespitst op het ondernemerschap, blijkt welke positieve en krachtige eigenschappen jij in kunt zetten als kernkwaliteiten om van je bedrijf een succes te maken en welke eigenschappen nu nog wat onderbelicht zijn. Als we die nu extra aandacht geven, zal je alleen daardoor al je zielsmissie en je bedrijf een positieve impuls geven. Iedereen wil ondernemen op zijn eigen manier. De numerologie laat zien wie jij bent, wat jij kunt en wat jouw manier is, zodat het makkelijker voor jou wordt om de juiste dingen te doen die bij jou horen. Op die manier kun je jouw business opbouwen, zodanig dat wat je doet en wat je bent volledig met elkaar in één lijn ligt. 

Innerlijke schatkaart & Authenticiteit

Je gaat het beste in jezelf naar boven halen en werken aan jouw onderscheidend vermogen.

 

Aan het einde van maand 1 heb je helderheid over:

- Missie - visie - merkbelofte - kernwaarden

- Persoonlijke marketingboodschap

- Ideale klant profiel 

- 'Over mij' pagina 

- Pitch


Van missie naar business

Woest aantrekkelijk aanbod

Je creëert een aanbod waardoor je een echte klantenmagneet wordt. Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat je elke maand een goede omzet draait.


Aan het einde van maand 2 heb je helderheid over:

- Ontwerpen/opbouw diensten 

- Verkoopfunnel

- Omzetplan

- Cashflow & Winst management


Klantmagnetische website

Je leert hoe een website eruitziet die voor jou verkoopt. Welke route jouw websitebezoeker moet lopen en hoe je van je eenmalige bezoeker een trouwe fan kunt maken.  


Aan het einde van maand 3 heb je helderheid over:

- Website opbouw

- Branding 

- Formats voor alle pagina's

- Teksten

- AVG

Van missie naar business

Van missie naar business
Van missie naar business

Sleutel tot zichtbaarheid

Je leert om Sociale Media op een duidelijke en effectieve manier in te zetten om van belangstellenden klanten te maken. 


Aan het einde van maand 4 heb je helderheid over:

- Facebook/Instagram

- Video/YouTube

- Gratis weggever

- Jezelf presenteren


Krachtige communicatie

Je leert inspirerende nieuwsbrieven & blogs schrijven die zorgen dat van een belangstellende een klant wordt gemaakt.


Aan het einde van maand 5 heb je helderheid over:

- Bloggen & Nieuwsbrieven

- Storytelling

- Listbuilding

- E-mailmarketing

- Offline & online netwerken

- Free publicity


Van missie naar business

Authentiek & succesvol verkopen

Je leert alles wat je nodig hebt om vol vertrouwen iemand een aanbod te kunnen doen. 


Aan het einde van maand 6 heb je helderheid over:

- Verkoopgesprekken 

- Lanceringstrategie

- Webinars & Challenges

- Inkomensproducerende activiteiten


Van dromen naar daden

Implementatie

De laatste stappen worden gezet.


De laatste maand van het programma ga je:

- Puntjes op de 'i' zetten

- Kennis borgen 

- Kennis implementeren

- Plan de Campagne komende 6 maanden ontwikkelen

- Persoonlijke ondersteuning met de laatste loodjesBeperkt aantal plekken beschikbaar.

Betalen in termijnen mogelijk.

Boek hieronder een GRATIS informatiegesprek 'Van Missie naar Business' en kom erachter of dit wat voor jou is.


Wat krijg je?

3 Trainingsdagen offline

1. Zielsmissie

2. Verkopen

3. Money mindset & WvA 

(Tijdens Coronacrisis online)


4 individuele Sessies online

1. Bezieling-sessie

2. Aanbod-Omzet-sessie

3. Website-sessie

4. Puntjes-op-de-'i'-sessie

18 Masterclasses online

Inclusief:

- Video's

- Werkboeken 

- Templates

1 Live Masterclass (online)

Thema: ondernemen vanuit alignment 

Inclusief: werkboek


7 Gast Classes online

door externe experts over:

Talenten, Bloggen, Kleuren, Stijl, Stemtraining, Winst Mindfull Ondernemen, etc.

7 Hot Seat Sessies

(online live via Zoom met groep) voor alle vragen waar jij als ondernemer tegenaan loopt

28 weken lang extra begeleiding in de Facebookgroep

(deze groep blijft nadien ook nog 6 maanden open)

7 Business healingen 

Voor transformatie 

belemmerende blokkades

& groei winstgevend ondernemerschap

Direct beginnen met de Kick-start module die je binnen 24 uur na aanmelding in je inbox ontvangt

Je hoeft niks te missen, alle masterclasses staan in de online leeromgeving en zijn tot 6 maanden na het einde van het programma beschikbaar.


Kun je onverhoopt niet bij een live dag aanwezig zijn dan bestaat de mogelijkheid om er online aan deel te nemen, lukt dat ook niet dan wordt er een opname gemaakt die je kunt terugkijken. Ten tijde van de Coronacrisis zullen deze livedagen online gehouden worden.

Ga van worstelen naar een moeiteloos goedlopend bedrijf 

"Er werd echt met mij meegedacht."

"Dit programma heeft ervoor gezorgd dat ik zichtbaarder ben geworden en meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ik raad dit programma aan vw. de structuur die Sylvia je bijbrengt. Ze denkt met je mee om je bedrijf tot een geheel te maken van WIE jij bent. Ze is enthousiast, eerlijk en oprecht, heel gedreven, lekker nuchter en houdt van 'hart' werken. Ze is een geweldige motivator voor mij geweest. Haar directheid en doordat zij op de juiste momenten bij mij op de juiste knopjes drukte kon ik geïnspireerde acties nemen en gaaaaaaan. Ik hoefde het niet allemaal in mijn eentje te doen."

Annemieke Kwast-Venneker

Annemieke Kwast

Soul Coach

"Dit hielp zeker om mijn bedrijf goed op te zetten."

"Wat goed dat mijn oog viel op die kleurige afbeelding op Facebook. Geen moment spijt gehad! Sylvia's enthousiasme, kennis, alles wat ze deelt, het heeft me veel gebracht en veel inzichten gegeven. Dank je wel voor alles Sylvia!"

Jennie Schemmekes

Jennie Schemmekes

Kunstzinnig Coach

"Ik zit helemaal goed zo."

"Wat was het ontzettend leuk om deze reis met elkaar te ondernemen. In het begin dacht ik te weten wat ik wilde en ging ik dapper de berg op en zie waar ik nu sta; op een hele andere berg dan waar ik startte. En wat ben ik blij, want dit is precies de goede berg en wat een prachtig uitzicht. Dank je Sylvia voor je steun en je wijze lessen!"

Berthea de Boer

Berthea de Boer

Muziekspecialist


Praktische details

Start: 29 juni 2020


Offline/Online trainingsdagen: data in nader overleg 


Tijd: 10:00 - 17:00 uur 


Locatie: De Havezate 26 - Goor (Ov.)

Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de offline trainingsdagen, dan is er de mogelijkheid om deze realtime (online) te volgen via Zoom. Als dat ook niet mogelijk is dan wordt er een opname gemaakt die je later kunt terug kijken.

(TEN TIJDE VAN DE CORONACRISIS WORDEN DE LIVEDAGEN ONLINE GEHOUDEN)


Online Hot Seat Sessies: Data in nader overleg. 


Healingen: worden 's avonds gegeven. Hier hoef je niet perse je werkzaamheden voor te staken.


Alle Online masterclasses: te bekijken in de online academie.


Gast masterclasses: te bekijken in de online academie. Betaling in 6 termijnen is mogelijk.

  

Je bent het waard om te investeren in je toekomst! (En vergeet niet dat je je investering voor dit Van Missie naar Business programma kunt opvoeren als bedrijfskosten, dus: de belastingdienst betaalt mee!)

Voel je bij alles wat je hierboven leest een 'hell yes!', boek dan hieronder een gratis gesprek met mij. In dat gesprek kunnen we kijken of we een match zijn en of dit programma is wat jij nu nodig hebt. Als dat niet zo is dan zal ik je dat ook eerlijk zeggen en je eventueel doorverwijzen naar een collega van mij.

Je kunt direct aan de slag
Binnen 24 uur ontvang je de kickstart module

Ben je klaar voor meer betalende klanten?
Boek dan nu hieronder je gratis gesprek

MONEY BACK GUARANTEE

Tevredenheidsgarantie!

Je bent volledig beschermd door de niet goed geld terug garantie. Als je binnen 30 dagen na het ontvangen van het eerste lesmateriaal vindt dat het je niet brengt wat ik vooraf heb gezegd, dan krijg je na het inleveren van het lesmateriaal het lesgeld retour. Mijn voorwaarde is wel dat je bij alle trainingen aanwezig bent geweest, alle opdrachten hebt gedaan en mij dit binnen 30 dagen schriftelijk (post of e-mail) laat weten. Ik neem je hiermee elk risico uit handen.

"Het geeft mij rust en ruimte nu ik de structuur weet"

"Deze waanzinnige training heeft mij alle tools, kennis en inspiratie gegeven die ik gebruik om mijn bedrijf vanuit de basis prachtig neer te zetten. Sylvia geeft niet alleen theoretische kennis en praktische tips, ze geeft zoveel meer dan dat. Ze denkt mee, ze adviseert, ze kijkt en luistert. Sylvia is een heel bewogen, nuchtere, enthousiaste, spirituele vrouw met ontzettend veel praktijkervaring. Ze is open, direct, kritisch en oprecht en daar heb je wat aan! Ze denkt met je mee en is betrokken bij wat je doet."

Miranda Konneman

Miranda Konneman

Healer, Masseur, Coach

"Mijn bedrijf staat als een huis"

"Toen Sylvia voorbij kwam op de Social Media voelde ik een volledige klik met haar. Ik voelde dat zij mij begrijpt en dat ze oprecht wil dat ik groei en bloei met mijn business. In het traject Van Missie naar Business heb ik echt handen en voeten kunnen geven aan mijn bedrijf. Sylvia neemt je mee. Ze pakt als het ware je hand en laat je dan steeds een beetje meer zelf lopen, zodat je het uiteindelijk zelf kan."

Manon Buwalda

Manon Buwalda

Transpersoonlijk Counselor, Bewustzijnscoach, Auteur

Ervaring leert mij dat je jouw investering snel ruimschoots terugverdient

Ik weet hoe lastig het is in je eentje en wat een goede coach kan betekenen

Het succes van deze training valt of staat helemaal met je serieuze en actieve inzet

Meestgestelde vragen

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Voor wie is dit programma wel geschikt?

Ik ben nog maar net gestart met mijn praktijk, heeft het dan zin om mee te doen?

Als ik klaar ben na 7 maanden, waar sta ik dan?

Hoe vaak heb ik een offline trainingsdag in Goor?

Als ik verhinderd ben om een les bij te wonen, is er dan een mogelijkheid om het in te halen?

Ben jij klaar voor een dijk van een bedrijf?
Boek dan nu hieronder je gratis gesprek

Meer klanten binnen halen 
zonder gladde marketingtrucjes

PS: Als je er nu niet klaar voor bent, wanneer dan wel?

sylvia bouwer logo

"Nooit verwacht dat dit ook een verandering zou creëren in mijn money mindset."

"Ik heb een heel inspirerende tijd gehad, die mij vele mooie wendingen heeft gebracht. De training heeft mij veel opgeleverd; meer zelfvertrouwen, ik voel me meer een ondernemer, ik durf me meer zichtbaar te maken, ik voel beter wat ik wil en kan, veel inspiratie, meer in verbinding met anderen, ik durf meer geld voor mijn diensten te vragen en heel veel praktische tools. Sylvia je bent een schat!"

Veronique Bakker

Veronique Bakker

Nieuwetijds Leerkrachtcoach

"Voor het eerst, na 10 jaar een eigen atelier te hebben, kan ik met trots zeggen dat ik ondernemer ben en dat ik een bedrijf heb."

"Ik wilde meer structuur en meer tools in het ondernemerschap. Ik zag mezelf nog steeds niet als ondernemer en daardoor kwam ik niet verder en liep ik vast in mijn bedrijf. Mijn hele bewustzijn is veranderd. Ik ben ook trots op wat ik heb bewerkstelligt, ik heb mijn prijzen verhoogd en ben meer gaan verdienen. Ik voelde me altijd heel erg op mijn gemak bij Sylvia. Ze is liefdevol, maar wel scherp en daadkrachtig . Ze hielp me om focus te houden en bij de les blijven waar het in mijn bedrijf nu echt om draaide. Ik waardeer haar eerlijkheid en enthousiasme."

Fiona Weide

Fiona Weide

Beeldend Kunstenaar & Docent Tekenen

"Ik heb stapsgewijs mijn bedrijf opgebouwd"

"Sylvia wist mijn vage plannen concreet te maken en ik heb nu een stappenplan dat ik volg om mijn bedrijf te laten groeien. Met haar expertise leer je kennis en vaardigheden waarmee je een bedrijf opzet waar je hart sneller van gaat kloppen. Wat ik vooral belangrijk vond was de bezieling waarmee ze zelf haar werk doet. Alles was met zorg gemaakt en voorbereid. Ik vond het super om met Sylvia te werken en ik wil nog graag geruime tijd gebruik maken van haar expertise."

Catharina Kleijn

Catharina Kleijn

Leerkracht coach

>