Sylvia Bouwer

Wil jij de beste (door)start
van jouw bedrijf?

Met mijn workshop

Van dromen naar daden

brengen we jouw missie tot leven,
zodat je een heleboel mensen kunt gaan helpen met dat wat jij het allerliefste doet.


Herken jij jezelf hierin?

  • Heb je de wens om anderen te helpen, maar vind je het soms moeilijk om die drive te voelen?
  • Wil je van jouw bedrijf die 10 maken waar je altijd al van hebt gedroomd?
  • Blijf je hangen in: 'Dat komt morgen wel, eerst dit doen.' en aan het einde van de dag heb je het gevoel: weer een dag genikst?
  • Vind je het lastig om doelen te stellen, omdat je de route niet helder hebt?
  • Ben je gestart, maar vind je het moeilijk om altijd maar positief, gemotiveerd en geïnspireerd door te blijven gaan? 

Zou het niet fijn zijn als:

Je jouw unieke missie vol zelfvertrouwen tot leven brengt?

Je niet meer twijfelt, maar 100% voor jouw dromen gaat?

Je op jouw intuïtie vertrouwt die jou in de juiste richting wijst?

Dat je volledig in jezelf gelooft en ziet wat jouw talenten zijn?

Je jezelf toestemming geeft om groot te dromen?

Je voelt en ervaart dat de wereld voor je open ligt?

Wat houdt deze workshop in?

Er zit een schat in jou en ik zie deze heel snel. Ik ga je helpen om jouw schatkaart in beeld te brengen. Dit zal herkenning, erkenning en heel veel zelfinzicht opleveren. Jouw bedrijf begint bij jou en daarom is het zo belangrijk om te weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.


We gaan je dromen echt tot leven brengen, je missie versterken en haalbare doelen stellen, zodat je na deze dag bijna niet kunt wachten om daadwerkelijk aan de slag te gaan. 

"Ik heb al eerder een workshop bij Sylvia gevolgd, omdat ik behoefte had aan inspiratie op gebied van ondernemen. Ik heb toen een boost gekregen voor mijn zelfvertrouwen om verder te gaan. Sylvia gaf me een goedmoedige schop onder mijn kont en de numerologie sterkte me in mijn zelfvertrouwen dat ik op de goede weg zit. Ze is erg gepassioneerd over haar werk en ze weet er duidelijk veel van. Duidelijk geen boeken wijsheid, maar ervaring. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze maakt dingen niet moeilijker dan ze zijn."

Hennie Luers

Hennie Luers

Coach

"Ook ik heb al eerder een workshop bij Sylvia gevolgd.

Dit werkte enorm bevestigend voor mij. Ik zou elke vrouw die voor zichzelf wil starten aanraden een workshop te volgen, zodat Sylvia jou een boost kan geven in jouw proces. Sylvia is een warme persoonlijkheid om mee te werken, ze leeft zich makkelijk in zodat ik mij snel begrepen voelde en ze confronteert ook. Ik voel dat Sylvia werkt vanuit haar eigen missie en dat ze liefde en oprechte aandacht voor je heeft."


Van dromen naar daden

Nicole Engels

Coach

Waarom kan ik je daar heel goed bij helpen?


Hoe ik als kind ook mijn best deed, ik had altijd het gevoel dat anderen ergens beter in waren dan dat ik was. Hierdoor ontwikkelde ik pleasegedrag, gebrek aan zelfvertrouwen en weinig eigenwaarde.


Dit veranderde voor mij toen ik leerde door met name verschillende opleidingen hoe ik echt voor mijn eigen waarde moest gaan staan voor hetgeen ik hier te doen heb op aarde, zonder me druk te maken over wat iedereen van me vond.


Hierdoor begonnen dingen te veranderen. Ik ging doen waar mijn hart echt lag. Inmiddels heb ik 2 verschillende succesvolle bedrijven gehad en doe ik alleen nog dat waar mijn bloed sneller van gaat stromen. 


Al mijn kennis en ervaring - door mijn 30 jaar ondernemerschap en als sales assistent bij een internationaal bedrijf - heb ik nu in mijn trainingen gestopt, waarin ik je precies leer wat ik heb gedaan en wat ik al tientallen klanten heb helpen doen om van je missie je business te maken. Ik weet hoe je super commercieel kunt zijn en hoe je geld kunt verdienen, zonder dat je jezelf verliest en dat ook nog eens vanuit spiritualiteit, dus echt authentiek.


Praktische details

Je kunt je hieronder aanmelden:

12 juli 2019 

10.00 - 17.00 uur

De Havezate 26, Goor

Geheel verzorgd

max. 7 personen

Jouw investering: 97 euro excl. btw. 

arrow-circle-o-down
Van dromen naar daden

Enter your text here...

Enter your text here...

Hoe gaaf zou het zijn als je jouw droom waarmaakt?

>