Sylvia Bouwer

Wil jij jouw ideeën werkelijkheid laten worden?

Met mijn workshop

Van dromen naar daden

brengen we jouw missie tot leven!


Herken jij jezelf hierin?

  • Wil jij iets betekenen voor de wereld?
  • Wil jij je missie neerzetten en heb je de wens om anderen te helpen?
  • Vind je het moeilijk om doelen te stellen, omdat je de route niet helder hebt?
  • Wil je van jouw bedrijf die 10 maken waar je altijd al van hebt gedroomd?
  • Ben je zoekende hoe je jouw bedrijf nog meer afstemt op jouw diepste verlangens en persoonlijkheid?

Zou het niet fijn zijn als:

Je jouw unieke missie vol zelfvertrouwen tot leven brengt?

Je niet meer twijfelt, maar 100% voor jouw dromen gaat?

Je op jouw intuïtie vertrouwt die jou in de juiste richting wijst?

Dat je volledig in jezelf gelooft en ziet wat jouw talenten zijn?

Je jezelf toestemming geeft om groot te dromen?

Je voelt en ervaart dat de wereld voor je open ligt?

Wat houdt deze workshop in?

Er zit een schat in jou en ik zie deze heel snel. Ik ga je helpen om jouw schatkaart in beeld te brengen. Dit zal herkenning, erkenning en heel veel zelfinzicht opleveren. Jouw bedrijf begint bij jou en daarom is het zo belangrijk om te weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.


We gaan je dromen echt tot leven brengen, je missie versterken en haalbare doelen stellen, zodat je na deze dag bijna niet kunt wachten om daadwerkelijk aan de slag te gaan. 

"Ik heb al eerder een workshop bij Sylvia gevolgd, omdat ik behoefte had aan inspiratie op gebied van ondernemen. Ik heb toen een boost gekregen voor mijn zelfvertrouwen om verder te gaan. Sylvia gaf me een goedmoedige schop onder mijn kont en de numerologie sterkte me in mijn zelfvertrouwen dat ik op de goede weg zit. Ze is erg gepassioneerd over haar werk en ze weet er duidelijk veel van. Duidelijk geen boeken wijsheid, maar ervaring. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze maakt dingen niet moeilijker dan ze zijn."

Hennie Luers

Hennie Luers

Coach

"Ook ik heb al eerder een workshop bij Sylvia gevolgd.

Dit werkte enorm bevestigend voor mij. Ik zou elke vrouw die voor zichzelf wil starten aanraden een workshop te volgen, zodat Sylvia jou een boost kan geven in jouw proces. Sylvia is een warme persoonlijkheid om mee te werken, ze leeft zich makkelijk in zodat ik mij snel begrepen voelde en ze confronteert ook. Ik voel dat Sylvia werkt vanuit haar eigen missie en dat ze liefde en oprechte aandacht voor je heeft."


Van dromen naar daden

Nicole Engels

Coach

Waarom kan ik je daar heel goed bij helpen?


7 jaar geleden werd mij in één klap glashelder dat ons leven een vervaldatum heeft en dat die elke dag dichterbij komt…


Mijn twee beste vriendinnen overleden binnen een half jaar tijd. Dat was een enorme wake-up call. Ik realiseerde me dat ik nog zoveel dingen wilde doen en niet wilde wachten. Toen besloot ik alles uit mijn leven en mijn bedrijf te halen wat er in zat. Ik verdiepte me in marketing, mindset en de Wet van Aantrekkingskracht.


Het hielp me om logische volgende stappen zetten, de juiste stappen. Ik werkte hard en heel gefocust naar mijn doelen toe. En die inzet werd beloond! Niet alleen haalde ik mijn eigen doelen, maar ook vroegen collega-ondernemers mij of ik hun kon leren hoe ik dit deed. Nu, jaren later, help ik andere dienstverlenende ondernemers met een groot hart om hetzelfde te doen met prachtige resultaten. Misschien hoor jij daar ook bij?


Praktische details

Je kunt je hieronder aanmelden:

25 april 2019 

10.00 - 17.00 uur

De Havezate 26, Goor

Geheel verzorgd

max. 7 personen

Jouw investering: 97 euro excl. btw. 

arrow-circle-o-down
Van dromen naar daden

Enter your text here...

Enter your text here...

Hoe gaaf zou het zijn als je jouw droom waarmaakt?

>