De valkuil die je droomleven ruïneert

door Sylvia Bouwer  - mei 12, 2016

De valkuil die je droomleven ruïneert

 

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je voor veel meer geboren bent dan de baan die je tot nu hebt?

Neem eens even een moment de tijd om te overdenken hoe je leven er uit zou zien als het leven waarvan jij droomt werkelijkheid zou zijn. Wat zie je dan?

Voor de meesten van ons is groot dromen geen probleem, maar dan komt die overbekende stem van de zelftwijfel om de hoek heen kijken en we staan aan de grond genageld, we aarzelen en we voelen de behoefte om toch vooral wel normaal te blijven doen en realistisch te blijven (de rekeningen moeten betaald worden, je gezin moet te eten hebben, we moeten rekening houden met onze partner, etc. etc. etc.) En wat gebeurt er dan? Dan maken we ons weer klein, we begraven onze dromen en gaan verder met de sleur van alledag… en… WE BLIJVEN ZITTEN IN ONZE BAAN. (waarin we niet tot ons recht komen.)

 

Maar wat als het nu eens niet zo hoeft te gaan?

Veel vrouwen denken dat, door alles wat er om hen heen gebeurt (in het gezin, de familie etc.) ze hun droomleven niet kunnen leven. Maar is dat zo? in de meeste gevallen doen we dat namelijk zelf. In feite houden we onszelf klein. We laten ons blokkeren om onze dromen en verlangens werkelijkheid te laten worden door de stemmetjes in ons hoofd. Die stemmetjes die zeggen: dat we niet goed genoeg zijn, dat we het niet waard zijn, dat zo’n ideaal leven voor ons niet weggelegd is. Als we daar maar vaak genoeg naar luisteren, dan zijn dit in de loop van de tijd hele lastige en beperkende overtuigingen geworden.

  • Vraag jij jezelf wel eens af hoe je die oude overtuigingen kunt herkennen die jou tegenhouden om je meest ideale leven te leven en volledig in je kracht te staan?
  • Vraag jij jezelf wel eens af hoe je deze oude overtuigingen kunt ombuigen naar krachtige positieve gedachten?
  • Vraag jij jezelf wel eens af hoe jij je mindset kunt gebruiken om het leven van je dromen te creëren?

 

Al een paar jaar help ik vrouwen om dit onder de knie te krijgen.

Ik heb sinds een paar dagen de deuren wagenwijd open gezet van mijn online programma “Maak werk van je bezieling”. Het programma geef ik offline al een hele tijd, maar het omzetten in een online programma had wel wat voeten in de aarde. Ondanks dat ik onderweg natuurlijk ook de nodige obstakels tegenkwam, voelt het heel goed om deze weg te bewandelen. Ik word er blij van en het kost me totaal geen moeite om er soms tot ’s avonds laat aan te werken. Ik voel me echt op een lijn zitten met mijn innerlijke bezieling. Dat voelt zo goed!!! De kennis die ik deel in dit programma, stelt mij in staat om mijn droomleven echt te creëren. Dat gun ik jou ook! Dus heb ik al mijn kennis in dit programma gestopt voor vrouwen die alles uit het leven willen halen en een prachtige doorbraak willen richting hun eigen droomonderneming. In dit programma gaan we over het algemeen heel praktisch aan de slag. Niet alleen om erachter te komen wat je bezieling is maar zeker ook om de eerste stappen te zetten richting jouw eigen droomonderneming.

 

Het doel

Het doel van deze 12 weekse online cursus is om JOU in je kracht te zetten en je technieken te leren om uitdagingen te overwinnen en de doorbraak te creëren naar een passievol, zinvol, waardevol en succesvol eigen bedrijf of ander werk.

Ik weet hoe je de shift kunt maken van simpel je leven leven, naar echt alles uit het leven halen wat er in zit. Dit heeft ook een heel positief effect op de relatie met de mensen om je heen. Ik heb ook geleerd dat het heel belangrijk is om te genieten van dit hele proces. Dit alles heb ik in de lessen gestopt van het “Maak werk van je bezieling” programma.

Ik ben zo blij met dit online programma, ik wil je dan ook met heel mijn hart uitnodigen om een kijkje te nemen op de informatiepagina van “MAAK WERK VAN JE BEZIELING”. Deze eerste ronde kun je meedoen voor een zeer aantrekkelijke PILOTprijs!

Twijfel je nog? Vraag dan eerst een Mini-Bezielingssessie met me aan voor iets meer uitleg. Je kunt dan live via skype of Facetime kennismaken met mijn energie EN dan beantwoord ik na onze sessie gelijk al je vragen over mijn programma.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met me op via contact@sylviabouwer.nl.

 

(c)2016 Sylvia Bouwer, alle rechten voorbehouden.
Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan, zolang je deze informatie-“blurp”, met een werkende link naar genoemde website, opneemt: “Door Sylvia Bouwer. Ga naar www.sylviabouwer.nl voor het aanvragen van het gratis mini E-boek: ‘Wat vertelt jouw zielenkleur?’ en de gratis videoserie ‘Van bezieling naar business’.

 

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

3 Tips om je talenten te herkennen
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je