Heb jij dat ook op vakantie?

door Sylvia Bouwer  - augustus 10, 2016

Heb jij dat ook op vakantie?

 

Hoe was je vakantie, of ben je op dit moment nog lekker weg?

 

Heb jij dat ook altijd op vakantie dat je ’s avonds lekker met een wijntje (en een kaasje) aan het mijmeren en brainstormen bent met je partner over je toekomstdromen?

 

Heb jij dat ook… dat je dan los komt van je dagelijkse beslommeringen en dat je hoofd lekker leeg wordt? En dat dan juist de ideeën en verlangens komen?
Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want dan is er tenminste ruimte! Als er ruimte is dan geef je het Universum de kans om je te inspireren. Of dat nou op vakantie is, tijdens een meditatie of tijdens het strijken of poetsen van je huis, maakt niet uit. Ik heb in deze periode weer geweldige ingevingen gekregen voor prachtige programma’s (maar daarover een andere keer meer 😉 ).

 

Zo werkt dat dus; hoofd leeg en openstaan voor de inspiratie van het Universum. Inspiratie over jouw pad. De weg in het leven waar jij (nog) gelukkiger van wordt. Dat voelt goed. Daar wordt je blij van.

 

Heb jij dat ook… dat jij je elke keer weer voorneemt om na je vakantie je droomdoelen na te jagen en er helemaal voor te gaan?
Die doelen kunnen natuurlijk van alles zijn, maar klopt het dat ze meestal te maken hebben met je werk? Datgene wat je vaak vele uren per dag doet. Dag in dag uit.

 

Heb jij dat ook… dat je opziet tegen het einde van de vakantie om weer naar je werk toe te gaan? Dat je leeft van vakantie naar vakantie? En ondertussen zit je jouw tijd op het werk uit. Misschien wel tot je pensioen.

 

Heb jij dat ook… dat je er al jaren over denkt om iets anders te gaan doen? Iets wat meer bij jou past? Een hele andere richting, een andere baan of wellicht iets voor jezelf beginnen?

 

Heb jij dat ook… dat het vaak bij dromen blijft? Want je kunt toch niet je hele leven op z’n kop zetten. Er moet toch brood op de plank komen.

 

Dus weg met die flauwekul, oogkleppen op en niet zeuren!

 

Maar ondertussen knaagt het verder aan je. Je probeert het te negeren, want de uitvoer van je dromen zie je niet zitten. Je ziet allerlei beren op je pad en hebt het gevoel dat je toch niks anders kunt dan dat je nu doet. Dus hou je je maar in.

 

Herken je dit? Wordt het dan geen tijd om er wel eens wat op uit te doen?
Op dat stemmetje diep in je die van je vraagt om nou eindelijk eens een keer te doen waar je voor geboren bent? Die dingen doen die je makkelijk afgaan, omdat dit jouw talenten, gaven en kwaliteiten zijn. Dat zijn jouw instrumenten om het leven te creëren waar jij al zo lang van droomt.

 

Als je gehoor geeft aan dat stemmetje, dan zul je merken dat je meer in de flow komt. Dat je van ‘worden geleefd’, gaat naar ECHT leven.
Dat werken voor jou niet meer voelt als werken, maar – zoals ik het voel – als vakantie! Dit meen ik echt uit de grond van mijn hart; dit werk van Leef met Passie voelt voor mij absoluut nooit als werken. Ik kan je zeggen dit voelt heerlijk! Ik wil niet meer anders. Dit had ik mij vroeger niet kunnen bedenken.

 

Dit geweldige vrijheidsgevoel gun ik jou ook! Dat je ontdekt voor welk leven jij in de wieg bent gelegd. Dat je daardoor steeds meer op jouw eigen unieke zielenpad komt. Het zal je leven verrijken, ware het alleen al doordat je dan ook de juiste mensen op je pad krijgt die je dan weer verder kunnen brengen. Ook dit merk ik in mijn werk. Alles gaat veel soepeler.

 

Deze ontdekkingstocht hoef je niet alleen te doen. Ik weet uit eigen ervaring dat dat heel moeilijk kan zijn. Ik en eventueel ik-en-een-groep-gelijkgestemden kunnen je daarbij helpen. Ik kan je helpen met mijn online programma om het juiste spoor te vinden qua werk. Of dat dan is in een loondienstbaan of in iets voor jezelf beginnen, dat hoef je nu nog helemaal niet te weten. Daar kom je gaandeweg het traject wel achter.

 

Klik hier om meer te lezen over dit online programma>>>

 

De eerste pilotronde van het programma ‘Maak werk van je Bezieling’ is bijna ten einde. Deze 3 maanden zijn omgevlogen. Omdat het een pilot ronde was heb ik her en der het één en ander bij kunnen schaven en kunnen verbeteren.
Ik wil je graag met heel mijn hart uitnodigen om mijn vernieuwde ‘Maak werk van je Bezieling’ pagina te bekijken.

 

Klik hier om meer te lezen over dit online programma>>>

 

Resoneert het bovenstaande met jou? Zou je hier meer over willen weten?
Vraag dan een gratis Passiegesprek met me aan
óf
als je alvast een voorproefje wilt hebben van jouw zielsopdracht maak dan een afspraak voor een mini-Bezielingssessie en als je wilt kun je me dan ook het hemd van het lijf vragen over de cursus. 😉

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Het is nooit de tijd ervoor

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je