Krijg een steady bloeiende praktijk

Download gratis mijn e-book 'Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject'. In dit e-book heb ik al mijn bewezen tips verzameld om van losse sessies een woest aantrekkelijk traject te maken, zodat je makkelijker en sneller klanten kunt krijgen

In dit gratis e-book help ik je om:

De meerwaarde te ontdekken 

Er is een grotere kans op meer en beter resultaat voor jou en jouw klant

Je traject een goede prijs geven

Een traject zorgt voor meer inkomsten per klant

Een aantrekkelijk traject te creëren

Een traject is voor klanten fijn, omdat ze precies weten wat ze kopen

De voordelen te ontdekken

De inzet en toewijding van klanten is in een traject veel groter

"In hele korte tijd, nog ruim voordat ik überhaupt een website had, had ik al mijn eerste trajecten verkocht. Sylvia maakt echt een verschil. Ze is een gedreven ondernemer met veel marketingkennis en een fijn, integer mens"

Carin Lucassen - De Autisme OpvoedCoach

Vraag vandaag nog aan en krijg gratis toegang tot mijn e-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject

Ik geef Sylvia Bouwer toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor het toesturen van de BusinessTips en ontvang direct haar e-book. Ik kan mij altijd makkelijk uitschrijven. Voor informatie zie Privacy verklaring.

graTis

vraag nu aan

Met de ontzettend fijne hulp, tips en opbouwende kritische noot waar nodig heb ik een vliegende start gemaakt. Zonder Sylvia had ik dit nooit gekund. Ik weet nog dat ik twijfelde over de investering, maar had ik toen geweten wat ik nu weet dan was geen enkele twijfel nodig geweest. 

Marlies Aarnink

Soul Coach & Fotograaf

Ik had direct het gevoel dat ik Sylvia kon vertrouwen en dat is ook onze hele samenwerking gebleken. Ik heb al verschillende coaches gehad, maar Sylvia heeft bij mij een volledige transformatie in gang gezet. Ik zou het onmiddellijk opnieuw doen.

Ilse Vanesch

Feel Good Coach

Er is bij mij een enorme flow in gang gezet, het stroomde zo erg dat ik af en toe teruggeroepen moest worden. Sylvia heeft mij ook heel veel zelfvertrouwen gegeven. Als ik terugkijk waar ik toen stond en nu sta dan zie ik een enorme groei.

Wendy Versluis

Webdesigner

Ik heb al heel wat jaren een praktijk, maar ik wilde meer plezier in mijn werk, meer klanten en meer omzet. Sylvia heeft mij geholpen om mijn bedrijf te laten groeien. Dat resulteerde direct al in 40% meer omzet. En dat is daarna alleen maar meer geworden.

Wilma Aanstoot

Holistisch Huidcoach