Tegenslag transformeren op magische wijze

door Sylvia Bouwer  - april 24, 2017

Tegenslag transformeren op magische wijze

 

We hebben allemaal wel eens van die dagen dat alles tegenzit. Die dagen dat je even niet meer weet hoe je die drive, die je bij de start van je bedrijf zo goed voelde, weer terug kunt halen. Je weet dat positief denken je kan helpen, maar je ziet dat positieve nu even helemaal niet en om er naar op zoek te gaan, daar heb je de puf al helemaal niet voor. Alles lijkt gewoon één doffe ellende.

 

Je werk voelt dan als ploeteren, als er al werk uit je handen komt. Je voelt je een beetje een loser, want hoe moet jij als coach nou anderen motiveren en inspireren, als je jezelf al niet eens kunt motiveren?

 

Paniek

Door deze gevoelens kom je niet in beweging en blijven de nodige acties en stappen, die je normaal in je bedrijf zet, uit. Wat weer als consequentie heeft dat je inkomsten terug lopen en je aan het eind van de maand een veel lagere omzet hebt, dan je aan het begin van de maand in gedachten had. En dan schiet je in de stress. Je voelt hoe de paniek zich meester van je maakt.

 

Hoe zou het voor je zijn als je dit juk van je schouders kunt halen?
Hoe zou het voor je zijn als je op zo’n moment wel die knop om kunt zetten?
Hoe zou het voor je zijn als je dan meer ruimte ervaart?

 

Wat is er op zo’n moment mogelijk om de schade te beperken op die dagen dat alles tegenzit?
Hoe kun je op deze dagen ervoor zorgen dat je minder last hebt van dat passieloze sombere gevoel?

 

Door terug te gaan naar je kern en door jezelf een ander verhaal te vertellen!!!

 

Ik begrijp dat dit wat kort door de bocht is, maar zo simpel is het wel.

 

En omdat ik uit eigen ervaring weet hoe vervelend het is om in zo’n uitzichtloze situatie te zitten en doordat ik ook weet hoe je dat op een hele makkelijke manier kunt veranderen, heb ik mijn lieve collega Edith Helwegen gevraagd om samen met mij een 2-daagse workshop te geven over dit thema.

 

Lees hier alle informatie over ‘Van Missie naar Creatie’>>

 

In onze 2-daagse ‘Van Missie naar Creatie’ helpen we je om weer contact te maken met de kern van jouw missie en met de kern van jouw passie. En dat niet alleen, want we helpen je ook om op een hele praktische manier gebruik te maken van je mindset, zodat je in zo’n uitzichtloze situatie direct weer in een andere vibratie komt.

 

Een vibratie van vrijheid, overvloed en voorspoed

 

En we gaan je ook nog eens helpen om praktisch bezig te gaan aan je bedrijf. Om je missie nog meer vorm te geven. Edith en ik zijn allebei ondernemerscoach en staan je die dagen met al onze kennis en ervaring bij om je te helpen om zoveel mogelijk uit deze twee dagen te halen. We kunnen je bijvoorbeeld helpen om je websiteteksten te optimaliseren, of je dienstenaanbod meer vorm te geven, of een gratis weggever of challenge uit te werken, of aan je doelenplan te werken, enzovoort. Jij weet zelf het beste waar jij graag aan wilt werken en waar jij onze hulp het beste bij kunt gebruiken.

 

Lees hier alle informatie over ‘Van Missie naar Creatie’>>

 

Deze twee dagen gaan we je helpen om je bedrijf een enorme boost te geven. Je zult het vuur in jezelf weer gaan voelen en je zult weer helemaal in de flow komen. Dat is zo’n heerlijk gevoel. Het gevoel van vliegen, het gevoel van onbegrensde vrijheid. Het is toch geweldig als jij – no matter what – jouw eigen ding ten volle kunt doen! Heerlijk! Ik weet hoe dit voelt en dat gun ik jou ook!

Er geldt tot 26 april nog een vroegboekkorting!

 

Dus doe mee en kom naar de 2-daagse ‘Van Missie naar Creatie’ van 12 en 13 mei aanstaande.

 

Lees hier alle informatie over ‘Van Missie naar Creatie’>>

 

Wat doe jij op die dagen dat het je allemaal tegenzit? Ik zou het fijn vinden als je me het hieronder laat weten.

 

P.S.: Als deze bovengenoemde workshop nou nog een stap te ver voor je is, kom dan naar de ‘bijna gratis’ workshop ‘Vind jouw POW als vrouw’ van 3 mei as. Klik hier voor informatie>>

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Ben jij een tijgerin of een leeuwin?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je