Stop met denken en begin met doen!

door Sylvia Bouwer  - oktober 6, 2016

Stop met denken en begin met doen!

 

De wekker gaat af en je ligt in bed te denken over wat je vandaag allemaal moet gaan doen. Dingen waar je helemaal geen zin in hebt.

 

Klinkt dat bekend? Heb jij wel eens het gevoel dat je jezelf uit bed moet slepen ’s ochtends? Verlang je naar meer in je leven, met leuker werk… maar ben je onzeker wat dat ‘meer en leuker’ dan is, of hoe jij daar dan komt?

 

Je mist iets in je leven. Je vindt het zelfs moeilijk om er met je man over te praten, want jullie hebben het toch goed, je hebt toch alles wat je hartje begeert?

 

Soms kan het leven zwaar aanvoelen, alsof je met je bootje tegen de stroom in peddelt. Het kolkende water van de rivier laat je bootje tegen de oever en de rotsen slaan en ondertussen wordt die rivier steeds ruiger. Je weet dat dit niet de juiste manier voor jou is om jouw ideale leven te leiden, maar je weet ook niet hoe je het tij kunt keren. Wellicht zit je daardoor ook al een hele tijd in dit bootje…

 

Geloof me, ik heb ook in die situatie gezeten met mijn vorige bedrijf, stroomafwaarts rondjes draaien, zonder enige sturing van mijn kant en onzeker over hoe ik dit zou kunnen stoppen.

 

Hoe ga jij hier verandering in aanbrengen?

 

Hoe ga je zo’n nieuwe koers uitzetten met je werk of je bedrijf, zonder alle obstakels?

 

Hoe ga jij beginnen met een geweldige tijd te maken van de rest van je leven?

 

Want je zult een keer ergens moeten beginnen om iets te veranderen. Anders zit je over een half jaar nog steeds in datzelfde bootje op diezelfde wilde rivier, met nog steeds diezelfde verlangens als die je nu ook hebt en die je waarschijnlijk al heel lang hebt.

 

Wat mij op mijn juiste koers heeft gezet, is dat ik ervoor gezorgd heb dat het mij kristalhelder werd voor welk leven ik bestemd was en wat mijn missie, mijn bezieling was en toen besloten heb dat ik dat leven elke dag wilde leven. Het begon allemaal met kleine acties, kleine stappen in de voor mij juiste richting. Dat kun jij ook doen.

 

Als het jou helder is wat je missie is en je voelt je aangetrokken tot je bezieling, datgene wat je het liefste doet in je leven, dan kom je op één lijn met je levensdoel. Als jij dan in beweging komt en de juiste stappen zet, dan zal je leven als vanzelf en op een natuurlijke manier op de juiste koers komen.

 

En dan vaar je waarschijnlijk nog steeds op die wild stromende rivier, maar dan zal het allemaal veel moeitelozer gaan. Want je bent dan gefocust op wat voor je ligt en je bent opgewonden over wat er na de volgende bocht te zien zal zijn. Zelfs als dingen niet gaan zoals je had gedacht, dan zul je merken dat je nog steeds in die flow zult blijven en dat je er ook weer een heleboel van zult leren.

 

Wat voor mij alles veranderde en versnelde op mijn pad, dat was om andere vrouwen te helpen hun bezieling te ontdekken en deze ook echt te gaan leven.

 

Als je er klaar voor bent om een duik in je leven en je bezieling te nemen, dan nodig ik je uit voor mijn online programma Maak Werk van je Bezieling. Door dit programma ga je steeds meer houden van je leven en je gaat steeds meer navigeren naar wat voor jouw je ideale leven is. Geen peddelen meer tegen de stroom in of tegen de rotsen beuken, maar lekker in ‘the flow’ je eigen ding kunnen doen. Dat is wat ik doe en dat gun ik jou ook!

 

Ben je er klaar voor om jouw ideale leven op te pakken?
Ben je al het gedoe zat en wil je nu wel eens ECHT het werk doen waarvoor je geboren bent?
Wil je graag echt stappen gaan zetten en er helemaal voor gaan?

 

Stop met denken en begin met doen!

Je kunt al een eerste stap zetten door je op te geven voor een GRATIS mini-Bezielingssessie. Ik geef je dan duidelijkheid over jouw persoonlijke zielsmissie. Klik hier voor informatie.

Wil je reageren op dit artikel? Dat kan hieronder. Ik lees het graag.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Het monster dat je weerhoudt om je missie te leven

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je