Startversneller -

Voor vrouwelijke coaches & therapeuten die meer geld willen verdienen met hun zielsmissie

HOME    OVER MIJ    Blog    AANBOD

De Startversneller

De Startversneller

Yes, je eigen bedrijf! Nu op zoek naar de (juiste) klanten en laat die omzet maar komen. Maar hoe? 

De Startversneller helpt ambitieuze (startende) ondernemers die gebruik willen maken van een coach om een winstgevend bedrijf op te bouwen. Ik ben geselecteerd en gekwalificeerd als business coach voor de Startversneller. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van 80% tot zelfs € 1.000,- moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

 

  • De standplaats van je bedrijf is in Gelderland of Overijssel
  • Je staat niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • Je bent fulltime ondernemer of wilt fulltime ondernemer worden

Hoe kan ik je helpen?

Ik kan je helpen met 1 op 1 coaching om jezelf op de kaart te zetten en goed geld te verdienen met een dijk van een bedrijf. 

Ik help je met:

  • Meer succes, meer klanten en meer omzet te krijgen
  • Je persoonlijke marketingboodschap in de wereld te zetten 
  • Het creëren van een woest aantrekkelijk aanbod
  • Je diensten en/of producten op een 'warme' manier te verkopen
  • Een klantmagnetische website
  • Je zichtbaarheid, je communicatie en je social media
  • Een haalbaar en uitvoerbaar omzetplan, cashflow en winstmanagement

Kennis & ervaring

Al mijn kennis en ervaring - door mijn 30 jaar ondernemerschap en als sales assistent bij een internationaal bedrijf - heb ik nu in mijn coaching gestopt, waarin ik jou precies leer wat ik heb gedaan en wat ik al heel veel klanten heb helpen doen om van je missie je business te maken. Ik weet hoe je super commercieel kunt zijn en hoe je geld kunt verdienen, zonder dat je jezelf verliest en dat ook nog eens vanuit spiritualiteit, dus echt authentiek.

"

Meer zelfvertrouwen, meer omzet en alleen maar leuke klanten

Via de Startversneller kreeg ik een hele lijst met businesscoaches die ik rustig ben gaan bekijken. Ik zocht iemand waar ik op mijn eigen manier kon ondernemen en groeien, zonder enorm commercieel te moeten zijn en 'koud te verkopen'. Uiteindelijk bleef er een lijstje van 4 mensen over waarmee ik een telefonische kennismaking heb gepland. 

Bij Sylvia voelde ik gelijk dat het goed zat, ik voelde me gelijk bij haar op mijn gemak en ik had tijdens het gesprek mijn keuze al gemaakt. Dat bleek een goede keuze, want Sylvia kijkt echt naar jou als persoon, hoe je op een authentieke manier kunt ondernemen en geeft je enorm veel informatie en huiswerk, maar wel op een gestructureerde manier. Ik had na elke sessie ontzettend veel zin om aan de slag te gaan. Ze gebruikt ook spiritualiteit in haar adviezen, maar wel op een praktische en gegronde manier, wat ik heel sterk vind. Het is absoluut niet zweverig. Mijn zelfvertrouwen is gestegen, mijn omzet ook en ik trek nu alleen maar hele leuke klanten aan. Ik beveel Sylvia van harte aan!


Chiela van Meerwijk Interieurfotograaf & Multimedia specialist

Mijn passie, missie & visie

Sylvia Bouwer

Ik werk vanuit mijn passie: bewustwording, down-to-earth-spiritualiteit en kennisoverdracht. 


Mijn missie is om dienstverlenende ondernemers die vastlopen in het laten groeien van hun bedrijf, te helpen met het zetten van specifieke, behapbare en uitvoerbare stappen, zodat ze op de juiste en snelste manier wél hun doelen bereiken.


Mijn visie is dat elke ondernemer goed kan verdienen met zijn/haar bedrijf, mits je de juiste stappen toepast. 


Wat mij elke dag weer drijft is om samen met een heleboel andere ondernemers – door het leven van onze missie – te helpen om van de wereld een fijnere plek te maken.

Heb jij jouw volgende stap al helder?

Heb jij jouw volgende stap al helder?

Voldoe je aan de gestelde voorwaarden en wil je weten of ik de juiste coach voor jou ben? Laten we dan even (video)bellen. Klik op onderstaande button om een GRATIS Startversneller Informatiegesprek te boeken.

>