Ik sta op de drempel naar een nieuw leven

door Sylvia Bouwer  - januari 29, 2017

Ik sta op de drempel naar een nieuw leven

 

Ja, je leest het goed! Ik sta inderdaad op de drempel naar een nieuw leven. Onze jongste dochter gaat over een week op kamers wonen. Ze gaat stage lopen en afstuderen in een stad elders in het land en staat te trappelen om totaal en volledig op eigen benen te staan. Ik zal mijn ‘kleintje’ missen, maar als ik eerlijk ben moet ik je bekennen, dat ik er ook wel naar uitkijk… En misschien heb je ook grote kinderen en herken je dat. Minder gestress in huis, minder rotzooi, minder rekening houden met van alles en nog wat. Heerlijk! Ik ben intens dankbaar dat ik twee mooie lieve dochters mocht krijgen, ik heb van hun opvoeding genoten (en soms ook helemaal niet), ze al mijn liefde en warmte gegeven en dat blijf ik natuurlijk ook wel doen, maar na 23 jaar ben ik er ook aan toe om weer aan een nieuw deel van mijn leven te beginnen.

 

Numerologisch gezien klopt het ook helemaal.

Zoals je wellicht wel weet, werk ik heel veel met cijfers. Zo kan ik bijvoorbeeld zien aan mijn eigen geboortedatum dat januari 2017 voor mij een afsluitmaand is en februari voor mij in het teken staat van een nieuw begin. Zo mooi hoe cijfers je dit allemaal kunnen vertellen.

 

Ook in mijn bedrijf onderga ik momenteel een verandering. Ik sluit ook hier iets af en begin iets nieuws. Ik merk namelijk dat ik zelf het gelukkigst wordt van het helpen van vrouwen die iets voor zichzelf willen beginnen, of al een eigen onderneming zijn begonnen in de dienstverlenende sector en hun missie/visie nog niet helemaal helder hebben. En niet alleen omdat ik daar zelf zo gelukkig van wordt, maar ook omdat deze vrouwen constant door het universum op mijn pad worden gezet. Dan heb ik het over coaches, therapeuten, adviseurs, schoonheidsspecialisten, enzovoorts.

 

In het begin verzette ik mij daar min of meer tegen, want dat kon toch niet de bedoeling zijn? Ik had het mij zo anders bedacht…
Ik merkte dat ik mezelf klein aan het maken was (nog kleiner dan ik al ben 😉  want wie was ik nou om ondernemers te gaan helpen? En kan ik dat wel?

 

Maar er was geen ontkomen aan… de ondernemers bleven op mijn pad komen. Nu zie ik dat het ook klopt, want ik ben zelf al 28 jaar ondernemer en ik heb altijd in de dienstverlenende sector gewerkt. Dus 1 + 1 = 3. Daar zijn de cijfers weer 😉

 

Ik ben verliefd

Als ik naar mijn eigen cijfers kijk, dan zie ik heel duidelijk dat een eigen bedrijf in de dienstverlenende sector mij op het lijf geschreven staat en dat het ook de bedoeling is dat ik mijn kennis doorgeef. En dat is precies wat ik nu doe! En ik kan je vertellen dat mijn werk nog nooit zo goed heeft gevoeld als het laatste jaar. Ik hou van mijn werk. Ik kan haast zeggen dat ik verliefd ben op mijn werk. Zo voelt het ook echt. Als ik een dag niet heb gewerkt dan mis ik het een soort van. Werken voelt voor mij bijna niet meer als werken. Werken voelt voor mij als persoonlijk groeien en ontwikkelen. Ik hou van uitdagingen, want die brengen mij weer verder en dan kan ik nog meer vrouwen helpen. Ik leef mijn leven momenteel voluit en sta open voor alle mooie ondernemende vrouwen die op mijn pad komen, die ik mag helpen om hun missie helder(der) te krijgen en een business daarom heen te bouwen helemaal vanuit hun eigen mooie persoonlijke zielsenergie.

 

En dat is wat ik jou ook gun!

 

Ben jij er klaar voor om je passie te ontdekken en je leven eromheen te bouwen? Dan is dit voor jou…

 

Ik geef as. vrijdagmiddag weer de workshop ‘Vind jouw ‘POW’ als vrouw’ waarin ik je in 3 stappen help om je missie, je roeping en je passie te vinden.

 

Ik voel me gezegend dat ik al honderden vrouwen heb mogen helpen om hun missie en hun bezieling te ontdekken, om zo ongelooflijke positieve, op passie-gebaseerde veranderingen in hun leven aan te brengen.

 

Als je NU meer plezier en voldoening in je leven en je bedrijf wilt, dan is dit je kans om jouw ‘POW’ te ontdekken, zodat je echt in beweging wordt gezet en een kickstart krijgt naar jouw meest ideale leven.

 

Op 3 februari kun je meedoen in een kleine groep van gelijkgestemde vrouwen die er ook klaar voor zijn om helderheid te krijgen over waar zij nou het gelukkigst van worden.

 

In deze 3 uur durende workshop help ik je om je missie, je levensdoel en je roeping te ontdekken, zodat je kunt starten met je droomleven en ik verklap je ook het geheim om je droomleven te manifesteren.

Lees hier meer over de workshop.

 

PS.:
Op maandag 6 februari 20:00 uur geven Marsha Aarts en ik samen een gratis online workshop in de vorm van een webinar. Dit webinar is een must voor vrouwen die vanuit hun hart willen leven en vol zelfvertrouwen een bezield leven willen creëren. Marsha is Intuïtief Creatief Kleurcoach en samen gaan we je kennis laten maken met de kracht van kleuren en cijfers. Je gaat ontdekken hoe kleuren en cijfers je kunnen helpen om met minder moeite je zielspad te bewandelen en volop vanuit je hart te leven. Meld je HIER aan voor de gratis workshop.

Heb jij een vraag over kleuren of cijfers? Laat het me hieronder in een reactie weten, dan beantwoorden we jouw vraag in het webinar.

 

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Wij vrouwen krijgen er allemaal mee te maken

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je