Spiegelen

door Sylvia Bouwer  - november 1, 2015

SpiegelenSpiegelen

Dat is iets waar ik de laatste tijd veel mee bezig ben. Ik let er op in mijn eigen leven, maar zie het ook gebeuren in het leven van mijn klanten. Er worden mij daardoor zoveel dingen duidelijk.

 

Hieronder zal ik een voorbeeld geven wat spiegelen is.

Voor deze klant in kwestie – laten we haar Lisa noemen – voelde het doorlopen van de training als een succes en een grote overwinning (op zichzelf).
Ze mag daar ook heel trots op zijn. Lisa heeft keihard gewerkt aan haar innerlijke proces, middels alle oefeningen en opdrachten die ze heel serieus en grondig heeft gedaan.
Ze heeft het vuur in zichzelf gevonden. En ze gaat nu dan ook helemaal voor het leven vanuit haar unieke passie.

Ze heeft zichzelf in de afgelopen intensieve periode bewezen. Dat straalt ze ook uit. Haar familie en vrienden zien dat dus ook.
Het grappige is dat toen ze in het begin van de training haar plannen voor de toekomst voorlegde aan haar familie, ze het absoluut niet zagen zitten en het zelfs afkeurden.
Lisa was op dat moment zelf nog onzeker over veel dingen en zat nog midden in het bewustwordingsproces.

Nu ze steeds steviger in het zadel zit en zelfverzekerder is over haar beslissing heeft ze een versterkt zelfvertrouwen gekregen.
Toen Lisa het onderwerp dan ook in een later stadium opnieuw bij haar familie aankaartte, zette ze haar plan rustig en vastbesloten uiteen.

En wat gebeurde er? De energie en de houding van haar familie veranderde helemaal! Ze gaven haar toen ook hun vertrouwen. In wezen spiegelden ze haar zelfvertrouwen. Ze waren met recht trots op haar.
Voor Lisa was dat heel fijn, want daardoor heeft ze nu het gevoel dat ze toen eindelijk erkenning kreeg.

Ik deed er in haar laatste consult nog een schepje bovenop door haar te leren dat ze niet zo bescheiden hoeft te zijn en dat ze gerust trots mag zijn op zichzelf.

Lisa weet nu wat ze moet doen om recht op haar doel af te gaan en al haar talenten en vaardigheden die ze inmiddels heeft geleerd, zullen haar helpen haar doelen te bereiken.

 

Spiegelen zorgt voor bewustwording

Zo zie je maar weer dat de buitenwereld een spiegel is van je eigen binnenwereld. Elke spiegel maakt je bewuster van jezelf.
Je kunt je voorstellen dat ik hier zelf ook helemaal gelukkig van wordt. Haar succes is mijn succes!

Wil jij ook jouw droomleven werkelijkheid laten worden? Dan is de online training ‘Maak werk van je bezieling‘ iets voor jou. In deze training gaan we op zoek naar jouw passie en voor het eind van de training ben je al bezig om de eerste stappen te zetten richting jouw zielswerk.

Twijfel je nog? Vraag dan eerst een GRATIS Passie Gesprek aan bij mij op info@sylviabouwer.nl

 

(c)2015 Sylvia Bouwer/Leef met Passie, alle rechten voorbehouden.
Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan, zolang je deze informatie-“blurp”, met een werkende link naar genoemde website, opneemt: “Door Sylvia Bouwer van Leef met Passie. Ga naar www.sylviabouwer.nl voor het aanvragen van het gratis mini E-boek: ‘Wat vertelt jouw zielenkleur?’ en de gratis videoserie ‘Werken vanuit bezieling’.”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Levensdoel

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je