Schakel het universum in

door Sylvia Bouwer  - oktober 2, 2019

Je bent hier niet toevallig

Zo lang ik me kan herinneren vraag ik het universum om hulp. Als ik een lange autorit maak vraag ik om heelhuids en met een intacte auto aan te komen op mijn bestemming en als ik een parkeerplek nodig heb vraag ik ook om hulp. Het werkt altijd.

Vroeger als ik mijn sleutels, of iets van dien aard, kwijt was riep ik de zin die ik ooit van mijn lieve schoonmoeder heb geleerd: "Heilige Antonius lieve vrind zorg dat ik snel mijn sleutels vind." Dan duurde het nooit lang of ik vond ze. Het grappige is dat ik me er nooit over verbaasde.

In essentie is dat wat ik doe hulp vragen aan het universum om mij te gidsen. Dit doe ik niet alleen in mijn privé leven, maar ik doe het ook steeds vaker in mijn business.

Onlangs heb ik voor de eerste keer een challenge gegeven en natuurlijk heb ik daarbij om hulp gevraagd. Ik voelde dat ik ook echt geholpen ben. Het ging allemaal heel natuurlijk, soepeltjes en met een heleboel plezier.

Het resultaat is dat ik met nieuwe maan start met een mooi groepje vrouwen die ik bij de hand neem en help om meer succes, meer klanten en meer omzet te krijgen, zonder gladde marketingtrucjes.

Natuurlijk leer ik deze vrouwen ook hoe ze het universum in kunnen schakelen voor hun bedrijf. Je zielsmissie leven en dan ook nog samenwerken met het universum is echt magisch. Er ontstaan dan hele mooie dingen en altijd in het hoogste goed van alle betrokkenen.

Waar wil jij hulp bij of waar wil jij antwoord op hebben? Vraag het universum om hulp. Vraag eventueel om een teken en vertrouw erop dat je het zult krijgen.

Omdat ik spiritualiteit en businesstraining met elkaar verbind, spreek ik altijd over ‘warme marketing’. Het gaat niet om iemand iets aansmeren, of door de strot duwen. Nee! Het gaat om helpen van iemand die jouw hulp écht nodig heeft. Het gaat om echte verbinding van ziel tot ziel.


Boek een sessie met mij en vertel ik je wat je zielsmissie is en wat jouw grootste kans is om je business daarmee succesvol te maken.
Klik hieronder op de button om een afspraak te maken voor een gratis Numerologische Doorbraaksessie.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Je wilt je (potentiële) klant toch niet bang maken?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je