Replay Dag 4 Zielsmissiechallenge

Het onderwerp van dag 4 was: Wat is je aardse missie en wat is nu jouw eerste stap om vanuit jouw zielsmisie te ondernemen? Ik vertel je wat ik altijd doe om mijn plannen te realiseren en mijn doelen te behalen, waardoor ik succesvol ben geworden.  

Door schade en schande wijs geworden ben ik tot een stappenplan gekomen. Jarenlang heb ik gedaan waarvan ik toen dacht dat het goed was, maar waarvan ik achteraf besef dat het behoorlijk doelloos is geweest. Naast dat ik financieel de eindjes maar net aan elkaar kon knopen werd ik er ook bij tijd en wijle behoorlijk verdrietig van. Ik begreep niet waarom ik niet meer klanten kreeg, terwijl ik wist dat ik echt goed was in wat ik deed.

Totdat ik leerde wat er miste. Welke stappen ik moest zetten. Wat ik op een andere manier moest aanpakken. Dit alles leer ik je in deze masterclass. De replay kun je zien tot 21 maart om 22:00 uur.

Veel kijkplezier!

Insert Video
Insert Video
Insert Video

Kun je nu voor jezelf zien waar je met het waarmaken van jouw droom de mist ingaat en hoe het komt dat je jouw bedrijf nog niet op de rit hebt? Is dat voor jou geen probleem of wil je juist graag dat doen waar jij zielsgelukkig van wordt?

Als dit laatste het geval is doe dan mee met mijn training Van Missie naar Business

Op bovenstaande link vind je alle informatie over de training. Wat je kan helpen in je besluit is om de volgende 2 vragen te beantwoorden:

  1. Wil ik wel echt een eigen praktijk?
    2. Zo ja, wil ik dan op deze manier verder worstelen of wil ik het nu eens echt goed gaan aanpakken?

Als je laatste antwoord een 'ja' is, druk dan op de knop dan leer ik je alles om een dijk van een praktijk neer te zetten. Je kunt het, je wilt het en nu ga je het doen.

Heb je nog vragen of twijfel je en wil je graag even met mij overleggen? Ik kijk graag even met je mee of dit voor jou de juiste stap is. Je krijgt een eerlijk antwoord, want ik wil alleen maar met vrouwen werken die een echte YES voelen. Ben jij zo iemand en twijfel je of heb je vragen? Mail me dan op contact@sylviabouwer.nl.

Je kunt t/m 26 maart inschrijven, maar als je vóór as. zaterdag (20 maart) 18:00 uur besluit om mee te doen met de training, dan kom je nog in aanmerking voor de 2 super toffe bonussen:

  1. Extra live trainingsdag 
  2. de 7-delige videoserie 'Boost je zichtbaarheid'.
    Samen hebben deze bonussen een waarde van € 392,- excl. btw. Lijkt me een super aanbod toch?

Waar wacht je nog op?

Doe jezelf een plezier en wordt naast dat je een goede coach of therapeut bent ook een goede ondernemer!

Hier vind je alle info en kun je jouw plek reserveren >>

Fijne dag!
Sylvia