Wil je jouw business laten groeien in 2021?
Dan is een goede planning essentieel!

Doe nu mee met deze gratis planningchallenge,
zodat jij jouw plan voor 2021 klaar hebt.

Fiona Weide

Fiona Weide

Beeldend kunstenaar &

Docent tekenen

"Ik wilde meer structuur en meer tools in het ondernemerschap. Ik zag mezelf nog steeds niet als ondernemer en daardoor kwam ik niet verder en liep ik vast in mijn bedrijf. Sylvia hielp me om meer te verdienen door focus te houden en bij de les blijven waar het in mijn bedrijf nu echt om draaide."

Nathalie Visser

Spiritueel verbinder

"Er komen zoveel verschillende dingen bij het ondernemen kijken. Het overweldigde mij. Ik had hulp nodig met het plannen en structureren. Sylvia hakte als het ware alles in hapklare brokken, zodat het overzichtelijk werd wat me te doen stond."

Annemieke Kwast

Annemieke Kwast

SOULcoach

"Ik heb nu een plan de campagne in opbouw. De planning geeft helderheid en structuur. Het is net een parelketting die ik aan het rijgen ben. Het klopt dan ineens allemaal. Sylvia is een geweldige motivator voor mij geweest."

Deze gratis planningchallenge is van 4 t/m 7 januari 2021

Deze planningchallenge is voor jou als je:

 • Je realiseert dat je doelloos door 2020 heen bent gevlogen
 • Wel doelen hebt gesteld, maar halverwege het jaar bent gestrand en je doelen niet hebt behaald
 • Meestal te laat in beweging komt om spetterende acties te koppelen aan feestdagen-verjaardag-jaargetijden etc.

Hi, Ik ben Sylvia Bouwer

Ik ga je helpen als Businessmentor, Numerologie expert en als doorgewinterde no nonsense ondernemer met meer dan 30 jaar ervaring om jouw succes in 2021 te plannen, waardoor je business versneld zal groeien.

Dit is geen challenge waarin ik laat zien hoe je snel rijk kunt worden. Het is veel meer dan dat, want je moet ook écht zelf aan de slag.

In deze 4 daagse planningchallenge leer je:


 • Wat in 2021 jouw jaarenergie is (volgens de numerologie) en wat voor jou de sleutel naar succes is, zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen.
 • Hoe je meer focus krijgt, zodat je voorkomt dat je 80% van de tijd hap snap klusjes aan het doen bent en continu achter de feiten aanloopt.
 • Hoe je ervoor zorgt dat je met jouw plan écht je doelen gaat bereiken, zonder dat je de hele tijd de moeilijkste weg naar succes neemt. (Want sta je nu al precies waar je wilt staan?)
 • Welk format (dat je elk jaar weer opnieuw kunt gebruiken) jou helpt om vanuit volledige rust en 100% overzicht te zien welke stappen er nodig zijn om te groeien met je business
 • Hoe je jouw dromen kunt realiseren met jouw kant & klaar plan dat je tijdens deze challenge gemaakt hebt voor 2021

Dromen komen niet uit - plannen wel!

Dat wil jij toch ook?

Wat kun je verwachten tijdens deze planningchallenge?


 • De challenge wordt gehouden in 4 verschillende masterclasses. Deze zullen als video's tot een paar dagen na het einde van de challenge nog te bekijken zijn.
 • Elke dag ontvang je ook een werkboek in je mailbox.
 • Op dag 4 is er een uitgebreide afsluitende masterclass.
 • Elke dag wordt er een Numerologische Rode Draad Sessie verloot (t.w.v. €125).
 • Bij inschrijving ontvang je al een eerste opdracht waarbij je de eerste winnaar al kunt zijn van deze Numerologische Rode Draad Sessie.

Annelies Ludwig-Kaan

Ik vond dit echt een heel waardevol cadeau! In drie kwartier tijd heel veel inzichten én bevestiging gekregen, echt enorm fijn!

Leuk . antwoorden   10 u

Doe mee met de planningchallenge:

Plan je succes voor 2021
zodat je doelen uitkomen en
je business zal groeien!

Ik geef Sylvia Bouwer toestemming om mijn e-mail adres te gebruiken voor het toesturen van de challenge informatie, werkboek en haar BusinessTips-mails. Je kunt je altijd makkelijk uitschrijven. Voor informatie zie privacy verklaring.

Deze actie wordt niet gesponsord door Facebook.

Klik hier om terug te gaan naar sylviabouwer.nl

Copyright Sylvia Bouwer 2020 | disclaimer | privacy verklaring