Ben jij er klaar voor om je (omzet)doel in 2022 waar te maken?

Doe dan mee met de online workshop 'Plan je succes in 2022' op 6 januari

Voor ambitieuze coaches & therapeuten die een succesvolle praktijk willen met meer klanten en meer omzet

Baal je ervan dat je jouw doelen het afgelopen jaar weer niet hebt bereikt?

 • Het lukt je niet echt om je droomresultaten te behalen, zodra het een beetje lekker loopt lijkt het alsof je blokkeert
 • Je mist de focus en structuur om daadwerkelijk die goedlopende praktijk voor elkaar te krijgen
 • Je hebt geen of te weinig omzet en mist een plan van aanpak om die omzet te krijgen
 • De balans werk/privé is ver te zoeken, omdat je van alles doet om klanten te krijgen maar niks lijkt te werken 
 • Je wilt de wereld een stukje mooier te maken, maar je hebt geen plan de campagne hoe je dat moet aanpakken 

Je wilde een heleboel, maar had geen focus en daardoor bleef je in kringetjes rond draaien. Het resultaat is dat je al kabbelend het jaar door bent gevlogen en nog niet de helft van je omzetdoel hebt behaald. Je snapt zelf ook wel dat je dit volgend jaar echt anders moet aanpakken. 

Focus! Dat is precies waar ik je deze middag mee ga helpen. Ik deel heel veel van mijn kennis, maar daarnaast ga je zelf ook actief aan de slag. We gaan samen een actieplan maken, waarmee je na de workshop direct aan de slag kunt. Daarbij mag je me alles vragen, zodat je volledig geïnspireerd een goede start kunt maken in het nieuwe jaar.

Na deze workshop:

 • Weet je hoe je vanuit een bewezen plan kunt ondernemen, zodat je voorkomt dat je 80% van je tijd hap snap klusjes aan het doen bent en continu achter de feiten aanloopt
 • Vermijd je jouw grootste valkuil, waardoor je jouw doelen niet bereikt
 • Weet je hoe je met het juiste plan rust in je hoofd en overzicht over je omzet krijgt
 • Weet je hoe je ervoor zorgt dat je met jouw plan écht je doelen gaat bereiken, zonder dat je de hele tijd de moeilijkste weg naar succes neemt. (Want sta je nu al precies waar je wit staan?)
 • Ben je met de juiste planning veel productiever en groei je veel sneller met je business
VKND - Sylvia Bouwer

Wie ben ik om je daarmee te helpen?

Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Ik kom uit een ondernemersfamilie en mijn man is ook ondernemer. 


Al mijn kennis en ervaring als sales assistent bij een internationaal bedrijf en in mijn eigen bedrijven heb ik nu in mijn trainingen gestopt. Zo leer ik mijn klanten precies wat ik heb gedaan en wat ik al honderden klanten heb helpen doen om een succesvolle business op te bouwen.


Als oprichter van de 'Van Missie naar Business Academie' en vanuit mijn 30 jaar ondernemerservaring help ik je om jouw omzet te plannen, zodat je meer klanten, meer overzicht en controle krijgt over de groei van je business.

Praktische details

 • Datum: 6 januari
 • Tijd: 13:00 - 16:30 uur
 • Locatie: online achter je laptop
 • Investering: 27 euro excl. btw 

"Ik zie het aantal klanten groeien"

"Wat heb ik veel van Sylvia geleerd, meer structuur in mijn werkzaamheden, maar ook bewuster over dingen nagedacht. Mijn doel was om meer klanten te krijgen en keuzes te maken in de zaken die ik echt leuk vind. Dat is gelukt!"

Marlene van der Poort

Communicatie met dieren Coach

Nathalie Visser


Spiritueel verbinder

"Het hele ondernemen overweldigde mij. Ik had hulp nodig met het plannen en structureren. Sylvia hakte als het ware alles in hapklare brokken, zodat het overzichtelijk werd wat me te doen stond."

"Een helder stappenplan werkt!"

"Ik zet nu concrete stappen"

"Ik wilde van alles en nog veel meer, maar het resultaat was dat ik alles een beetje deed en in feite dus niks. Sylvia leerde me de juiste stappen in de juiste volgorde te zetten. Daar waar ik eerst aanmodderde, zet ik nu concrete stappen. Echt top!"

Linda van Leeuwenberg

Bewustzijnscoach

Van kennis naar doen Sylvia Bouwer

Deze workshop 'Plan je succes in 2022' is must voor jou als:

 • Je heel graag verder wilt groeien met je bedrijf
 • Echt je schouders eronder wilt zetten en er helemaal voor wilt gaan
 • Een grote droom hebt en die wilt gaan waarmaken no matter what
 • Klaar bent met je eigen gemiep en nu graag wilt knallen
 • Staat te trappelen om door te stomen naar het grote succes

Deze workshop vraagt slechts een investering van

27 euro (excl. btw)

(geldig tot 31 december 23:59 uur)

Omdat we in de laatste maand van het jaar zitten wil ik dit jaar graag afsluiten met een donatie voor het goede doel. Omdat er nog teveel kinderen zijn die een liefdevol en veilig thuis nodig hebben steun ik met deze workshop Stichting het vergeten kind. Om deze workshop voor iedereen mogelijk te maken heb ik de investering zo laag mogelijk gehouden. Jouw 10 euro doneer ik op 6 januari aan deze stichting.