Vraag me wat ik doe en ik zal zeggen:

"Ik werk met ambitieuze coaches & therapeuten die kampen met te weinig omzet en graag in 6 maanden meer klanten willen maken en next level willen gaan, zonder gladde marketing-trucjes."

Nooit goed genoeg

Hoe ik als kind ook mijn best deed, ik had altijd het gevoel dat anderen ergens beter in waren dan dat ik was. Nu ben ik altijd al klein van stuk geweest, maar daardoor voelde ik mezelf nog véél kleiner.

Hierdoor ontwikkelde ik:

  • Enorm please-gedrag
  • Groot gebrek aan zelfvertrouwen
  • Heel weinig eigenwaarde

Ik werd wakker

Dit veranderde voor mij toen ik leerde door met name verschillende opleidingen hoe ik echt voor mijn eigen waarde moest gaan staan voor hetgeen ik hier te doen heb op aarde, zonder me druk te maken over wat iedereen van me vond. Hierdoor begonnen dingen te veranderen. Ik ging doen waar mijn hart echt lag. Inmiddels heb ik 3 verschillende succesvolle bedrijven gehad en doe ik alleen nog dat waar mijn bloed sneller van gaat stromen.

Over mij - Sylvia Bouwer

Kennis & ervaring

Al mijn kennis en ervaring - door mijn 30 jaar ondernemerschap en als sales assistent bij een internationaal bedrijf - heb ik nu in mijn trainingen gestopt, waarin ik jou precies leer wat ik heb gedaan en wat ik al honderden klanten heb helpen doen om van je missie je business te maken. Ik weet hoe je super commercieel kunt zijn en hoe je geld kunt verdienen, zonder dat je jezelf verliest dus echt authentiek.

Mijn passie, missie & visie

Ik werk vanuit mijn passie: bewustwording en kennisoverdracht. 

Mijn missie is om coaches & therapeuten die vastlopen in het laten groeien van hun business, te helpen met het zetten van specifieke, behapbare en uitvoerbare stappen, zodat ze op de juiste en snelste manier wél hun doelen bereiken.

Mijn visie is dat elke coach of therapeut een goede omzet kan draaien, als ze maar weten welke concrete stappen ze moeten zetten, hoe ze die moeten zetten en op welk moment ze die moeten zetten.

Wat mij elke dag weer drijft is om samen met een heleboel andere ondernemers – door het leven van onze missie – te helpen om van de wereld een fijnere plek te maken.

Wat maakt mijn programma's anders dan andere?

Ten eerste: In mijn ogen missen de programma’s van andere business coaches het aller aller allerbelangrijkste stuk van het krijgen van een succesvol bedrijf. En dat is:
Wie ben je in de kern?
Waar wordt je zielsgelukkig van?
Wat is jouw zielsmissie? 
Als dat helder is dan gaan we samen van daaruit je bedrijf opbouwen. Alles wat je vanuit een zielsmissie opbouwt is veel sterker gefundeerd en is veel meer aligned. Daarom werkt dat vele malen beter. Op het moment dat je die fase overslaat leer je alleen trucjes, maar dan zijn die trucjes nooit verbonden met wie je zelf bent.

Ten tweede: Ik neem mijn klanten echt mee aan de hand en leer ze niet alleen alles wat ze moeten weten als ondernemer, maar ik help ze ook om deze kennis te implementeren in hun bedrijf. Want juist bij het uitvoeren van de acties lopen de meeste ondernemers vast. Dat frustreerde mij zo dat ik ze daar nu ook mee help, zodat ze daardoor grote stappen zetten en die dijk van een bedrijf ook daadwerkelijk aan het einde van mijn programma staat.

Dan nog dit:

Ik heb de liefste man van de wereld, twee dochters die studeren en inmiddels al uit huis wonen, een hond, 2 katten en 4 krielkipjes. Ik word blij van zon, wandelen in de natuur, lezen, een heerlijke massage, sauna, shoppen met een vriendin, yoga, goede films en series. Ik ben een nuchtere Tukker, maar ik ben ook spiritueel, enthousiast, gevoelig, eigenzinnig, serieus, leergierig en een doorzetter. Er zit ook een avonturier en reiziger in mij; ik ontdek graag hoe het er bij andere culturen aan toe gaat en heb diverse trektochten gemaakt tot Nieuw-Zeeland aan toe. Ik neem alle ervaringen en lessen die ik geleerd heb in mijn leven mee in mijn werk als business coach.

Over mij - Sylvia Bouwer

Wil jij weten hoe je aan meer klanten kunt komen?

Als jij wilt weten:

  1. Je hebt te weinig klanten en te weinig omzet om van je bedrijf te kunnen leven
  2. Nog lang niet genoeg mensen weten wat jij doet en daardoor vinden maar heel weinig mensen de weg naar jou. Terwijl je wel briljant bent en van waarde kunt zijn voor die klanten, maar ze weten niet dat je bestaat. Je zet af en toe wat op social media om zichtbaar te zijn, maar het lijkt nog niet echt heel erg effectief te zijn
  3. Je doet voor je gevoel alles wat nodig is voor een succesvol bedrijf en toch wil het maar niet lukken

vraag dan een gratis DOORBRAAKSESSIE aan met mij! Elke maand geef ik gratis 4 sessies weg. 

Wil jij als coach of therapeut kans maken op deze gratis Doorbraaksessie? Klik op onderstaande button. Binnen enkele minuten neem ik contact met je op. Ik kijk uit naar je reactie.

"Mijn bedrijf staat als een huis"

"Toen Sylvia voorbij kwam op de Social Media voelde ik een volledige klik met haar. Ik voelde dat zij mij begrijpt en dat ze oprecht wil dat ik groei en bloei met mijn business. Ze heeft me geholpen om echt handen en voeten te geven aan mijn bedrijf. Sylvia neemt je mee. Ze pakt als het ware je hand en laat je dan steeds een beetje meer zelf lopen, zodat je het uiteindelijk zelf kan."

Manon Buwalda

Transpersoonlijk Counselor, Bewustzijnscoach, Auteur

Annemieke Kwast

Soul coach

Annemieke Kwast-Venneker

"Sylvia heeft ervoor gezorgd dat ik zichtbaarder ben geworden, gestructureerder ben gaan werken en meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ze is een geweldige motivator voor mij geweest. Door haar directheid en doordat zij op de juiste momenten bij mij op de juiste knopjes drukte, kon ik geïnspireerde acties nemen en gaaaaaaaaan. Ze is enthousiast, eerlijk, oprecht, heel gedreven, lekker nuchter en ze houdt van 'hart'werken, net zoals ik.

"Sylvia is een geweldige motivator voor mij geweest"

>