Over mij - Ondernemen vanuit je Zielsmissie

Vraag me wat ik doe en ik zal zeggen:

"Ik werk met ambitieuze coaches & therapeuten die kampen met te weinig omzet en heel graag in 6 maanden meer klanten willen maken, zonder gladde marketing-trucjes."

Nooit goed genoeg

Hoe ik als kind ook mijn best deed, ik had altijd het gevoel dat anderen ergens beter in waren dan dat ik was. Nu ben ik altijd al klein van stuk geweest, maar daardoor voelde ik mezelf nog véél kleiner.

Hierdoor ontwikkelde ik:

  • Enorm please-gedrag
  • Groot gebrek aan zelfvertrouwen
  • Heel weinig eigenwaarde

Ik werd wakker

Dit veranderde voor mij toen ik leerde door met name verschillende opleidingen hoe ik echt voor mijn eigen waarde moest gaan staan voor hetgeen ik hier te doen heb op aarde, zonder me druk te maken over wat iedereen van me vond.

Hierdoor begonnen dingen te veranderen. Ik ging doen waar mijn hart echt lag. Inmiddels heb ik 3 verschillende succesvolle bedrijven gehad en doe ik alleen nog dat waar mijn bloed sneller van gaat stromen.

Over mij - Sylvia Bouwer

Kennis & ervaring

Al mijn kennis en ervaring - door mijn 30 jaar ondernemerschap en als sales assistent bij een internationaal bedrijf - heb ik nu in mijn trainingen gestopt, waarin ik jou precies leer wat ik heb gedaan en wat ik al honderden klanten heb helpen doen om van je missie je business te maken. Ik weet hoe je super commercieel kunt zijn en hoe je geld kunt verdienen, zonder dat je jezelf verliest en dat ook nog eens vanuit spiritualiteit, dus echt authentiek.

Mijn passie, missie & visie

Ik werk vanuit mijn passie: spiritualiteit, bewustwording en kennisoverdracht. 

Mijn missie is om coaches & therapeuten die vastlopen in het laten groeien van hun business, te helpen met het zetten van specifieke, behapbare en uitvoerbare stappen, zodat ze op de juiste en snelste manier wél hun doelen bereiken.

Mijn visie is dat elke coach of therapeut een goede omzet kan draaien, als ze maar weten welke concrete stappen ze moeten zetten, hoe ze die moeten zetten en op welk moment ze die moeten zetten.

Wat mij elke dag weer drijft is om samen met een heleboel andere ondernemers – door het leven van onze missie – te helpen om van de wereld een fijnere plek te maken.

Wat maakt mijn programma's anders dan andere?

De rode draad in al mijn programma's is altijd dat mijn klanten een authentiek bedrijf creëren dat werkelijk bij hen past. Mijn aanbod bestaat uit het doorgeven van praktische ondernemerskennis met een vleugje down-to-earth-spiritualiteit. Ik vind dit belangrijk omdat lichaam, geest en ziel één geheel vormen.

Ik ben geselecteerd en gekwalificeerd voor de Startversneller als businesscoach. Startende ondernemers uit Gelderland en Overijssel die (max. 5 jaar) ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel komen in aanmerking voor een KORTING van € 1.000,-Klik hier voor de voorwaarden.

De Startversneller

Dan nog dit:

Ik heb de liefste man van de wereld, twee dochters die studeren en inmiddels al uit huis wonen, een hond, 2 katten en 4 krielkipjes. Ik word blij van zon, wandelen in de natuur, lezen, een heerlijke massage, sauna, shoppen met een vriendin, yoga, goede films en series. Ik ben een nuchtere Tukker, maar ik ben ook spiritueel, enthousiast, gevoelig, eigenzinnig, serieus, leergierig en een doorzetter. Er zit ook een avonturier en reiziger in mij; ik ontdek graag hoe het er bij andere culturen aan toe gaat en heb diverse trektochten gemaakt tot Nieuw-Zeeland aan toe. Ik neem alle ervaringen en lessen die ik geleerd heb in mijn leven mee in mijn werk als business coach.

Over mij - Sylvia Bouwer

Wil jij weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt?

Als jij wilt weten:

  1. waar jouw grootste obstakel zit
  2. wat jouw grootste kans is om jouw doelen te behalen
  3. welke eerste stap je hiermee gaat helpen

vraag dan een gratis DOORBRAAKSESSIE aan met mij! Elke maand geef ik gratis 4 sessies weg. 

Wil jij kans maken op deze gratis Doorbraaksessie? Klik op onderstaande button. Binnen enkele minuten neem ik contact met je op. Ik kijk uit naar je reactie.

"Mijn bedrijf staat als een huis"

"Toen Sylvia voorbij kwam op de Social Media voelde ik een volledige klik met haar. Ik voelde dat zij mij begrijpt en dat ze oprecht wil dat ik groei en bloei met mijn business. Ze heeft me geholpen om echt handen en voeten te geven aan mijn bedrijf. Sylvia neemt je mee. Ze pakt als het ware je hand en laat je dan steeds een beetje meer zelf lopen, zodat je het uiteindelijk zelf kan."

Manon Buwalda

Transpersoonlijk Counselor, Bewustzijnscoach, Auteur

Annemieke Kwast

Soul coach

Annemieke Kwast-Venneker

"Sylvia heeft ervoor gezorgd dat ik zichtbaarder ben geworden, gestructureerder ben gaan werken en meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ze is een geweldige motivator voor mij geweest. Door haar directheid en doordat zij op de juiste momenten bij mij op de juiste knopjes drukte, kon ik geïnspireerde acties nemen en gaaaaaaaaan. Ze is enthousiast, eerlijk, oprecht, heel gedreven, lekker nuchter en ze houdt van 'hart'werken, net zoals ik.

"Sylvia is een geweldige motivator voor mij geweest"

>