Business Navigator voor

dienstverlenende ondernemers

HOME    OVER MIJ    Blog    AANBOD   ACADEMIE

Al 22 jaar ondernemer...

Ik kom uit een ondernemersfamilie en zelfs mijn man is ondernemer. Ik was ook ondernemer, maar... in wezen was ik nog helemaal geen ondernemer. Tuurlijk, ik deed mijn vak goed, mijn klanten waren blij met mij en het liep op zich allemaal lekker, maar écht ondernemen deed ik niet.

Het leven stond stil

Het was op een zondagavond in september 2011. Ik zat nog achter de computer om iets af te maken en zag op mijn klokje dat het al 22.50 uur was. Plotseling ging de telefoon. Ik nam op en hoorde de stem van de man van mijn allerbeste vriendin. Ik hield mijn adem in, want ik wist wat er zou komen. "Laura is tien minuten geleden overleden" zei hij. Ik legde de telefoon neer terwijl de tranen over mijn wangen stroomden. Ik voelde zoveel verdriet, onbegrip en machteloosheid. Mijn lieve vriendin was na een lange, zware en oneerlijke strijd tegen haar ziekte overleden. Het leven stond stil... en ik werd wakker.

Ik werd wakker

Toen werd het mij in één klap zo glashelder dat ons leven een deadline heeft en dat die elke dag dichterbij komt… en ik voelde heel duidelijk dat ik nog zoveel dingen graag wilde doen. Op dat moment heb ik het besluit genomen om het roer om te gooien en nu echt die dingen te gaan doen waar ik altijd al van droomde.


Op datzelfde moment startte mijn man een nieuw bedrijf. Een nieuw bedrijf omzet laten genereren duurt even en dat merkten wij aan onze financiën. Sowieso zaten we in de tijd van de economische crisis. Dat betekende dat ik totaal geen financiële back-up had. Met nog twee studerende dochters was het ineens dus geen vetpot. 

Toch wilde ik in het diepe springen en mijn ondernemerschap gaan uitbouwen. Het werd mij door een aantal vrienden ten zeerste afgeraden, maar eigenwijs als ik ben en beschikkend over een grote portie wilskracht heb ik ondanks alles toch mijn plannen doorgezet. Ik hield stug vol, want ik had een verlangen, een droom en een missie.


Ik ben jaarprogramma's gaan volgen over marketing en me gaan verdiepen in de Wet van Aantrekkingskracht. Daardoor ging ik logische volgende stappen zetten, de juiste stappen. Ik werkte met focus naar mijn doelen toe. Ik ontdekte dat marketing alles te maken heeft met psychologie en daar ben ik gek op!

En... het is me gelukt! Niet alleen haalde ik mijn eigen doelen maar ook steeds meer collega-ondernemers klopten bij mij aan om te vragen of ik hen kon leren hoe ik dit deed. Ik bouw nu niet alleen iedere dag aan mijn droomleven en mijn droombedrijf, maar ben zo blij dat ik daarnaast ook andere coaches en therapeuten kan helpen om hetzelfde te doen. En ik weet zeker dat Laura over mijn schouder meekijkt.

Mijn passie, missie en visie

Sylvia Bouwer

Ik werk vanuit mijn passie: gevoel, bewustwording en kennisoverdracht. 


Mijn missie is om dienstverlenende ondernemers die vastlopen in het laten groeien van hun bedrijf, te helpen met het zetten van specifieke, behapbare en uitvoerbare stappen, zodat ze op de juiste en snelste manier wél hun doelen bereiken.


Mijn visie is dat we alleen gelukkig kunnen worden als we doen waarvoor we bedoeld zijn! 


Wat mij elke dag weer drijft is om samen met een heleboel andere ondernemers – door het leven van onze missie – te helpen om van de wereld een fijnere plek te maken.

Wat maakt mijn programma's anders dan andere?

Over mij

De rode draad in al mijn programma's is altijd dat mijn klanten een bedrijf creëren die werkelijk bij hen past. Hiervoor heb ik een unieke methode ontwikkeld. Ik ben heel praktisch ingesteld en hou van aanpakken. Dat is ook de reden dat ik werk volgens een bewezen stappenplan. In mijn coaching zullen we juist veel gaan doen, in plaats van eindeloze gesprekken voeren. Ik combineer verschillende methodes, waardoor er (zoals mijn klanten dat zo mooi zeggen) unieke down-to-earth-spirituele programma’s ontstaan. Ik vind dit belangrijk omdat lichaam, geest en ziel één geheel vormen.

Dan nog dit:

Ik ben in het blije bezit van een partner, twee studerende kinderen, een hond, 2 katten en 4 kippen. Ik word blij van zon, wandelen in de natuur, lezen, een heerlijke massage, sauna, shoppen met een vriendin, yoga, goede films en series. Ik ben een nuchtere Tukker, maar ik ben ook enthousiast, gevoelig, eigenzinnig, serieus, leergierig en een doorzetter. Er zit ook een avonturier en reiziger in mij; ik ontdek graag hoe het er bij andere culturen aan toe gaat en heb diverse trektochten gemaakt tot Nieuw-Zeeland aan toe. Ik neem alle ervaringen en lessen die ik geleerd heb in mijn leven mee in mijn werk als ondernemerscoach.

Over mij

Denk je dat wij een ‘klik’ hebben en ik iets voor je kan betekenen?

Wil je meer helderheid over hoe jij je eigen kracht kunt neerzetten, of heb je nog vragen? Klik dan op onderstaande button om een GRATIS Strategische Groeisessie aan te vragen. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. Ik kijk uit naar je reactie.

CONTACT

VOLG ME HIER

Facebook
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram

KVK 06.08.52.76

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVACY POLYCY

DISCLAMER

© SYLVIA BOUWER 2018

>