Ik heb lang geknokt om mijn praktijk rendabel te maken

Het lukte mij niet om voldoende klanten te krijgen, zodat ik genoeg geld zou verdienen om mijn dromen waar te maken. Nachtenlang lag ik wakker en piekerde me suf om de ontbrekende sleutel te vinden. Daardoor was ik overdag niet te pruimen voor mijn gezinsleden. Ik ging dagen, weken en zelfs maanden alles over marketing uitzoeken op het internet. Als ik iets gevonden had wat heel succesvol was voor een ander bleef het na invoering in mijn eigen praktijk angstvallig stil en gebeurde er helemaal niks. Geen klant die ik er extra door kreeg. Waarom werkte dit wel voor die ander en niet voor mij?

Van lieverlee was ik dan ook geneigd om mijn dromen zowel zakelijk als privé maar aan de kant te schuiven.

Als een gefrustreerde kip liep ik rond

Om de fijne kneepjes van het ondernemerschap te leren wist ik dat ik hulp nodig had, maar geld om diegene te betalen had ik natuurlijk niet. Op een gegeven moment was voor mij de maat vol en heb ik met angst en beven geld geleend om toch maar in zee te gaan met een businesscoach.

Dat was een gouden stap en had ik jaren eerder moeten doen. Dingen begonnen voor mij te veranderen. Ik zette stappen die ik voorheen niet voor mogelijk hield en mijn praktijk zat binnen 4 maanden helemaal vol.

Mijn succes viel ook op bij mijn collega’s die mij vroegen om hen ook te leren om meer klanten te krijgen. Dat heb ik gedaan en ik kwam erachter dat ik dat superleuk vind. Stiekem nog veel leuker dan wat ik in mijn praktijk deed. Dat was het prille begin van mijn huidige bedrijf. Het heeft ervoor gezorgd dat ik 5 jaar geleden mijn praktijk heb los gelaten en mij voor de volle 100% ben gaan focussen op business coaching.

Ik ben beretrots op wat ik opgebouwd heb en super dankbaar dat ik kan doen wat ik het allerliefste doe. Het voelt dan ook als mijn missie om andere coaches & therapeuten te helpen, zodat zij ook hun dromen waar kunnen maken.

Over mij - Sylvia Bouwer

Mijn visie

Mijn visie op het ondernemen is dat elke coach of therapeut een goede omzet kan draaien, mits ze lef,  moed en wilskracht hebben om de juiste stappen op het juiste moment te zetten en een gezonde portie discipline hebben om dit ook consequent vol te houden.

Kennis & ervaring

Al mijn kennis en ervaring - door mijn meer dan 30 jaar ondernemerschap en als sales assistent bij een internationaal bedrijf - heb ik nu in mijn trainingen gestopt. Ik leer mijn klanten precies wat ik heb gedaan en wat ik al honderden klanten heb helpen doen om van hun missie hun business te maken. Ik weet hoe ze super commercieel kunnen zijn en hoe ze geld kunnen verdienen, zonder dat ze zichzelf verliezen dus echt authentiek.

Wat doe ik anders dan andere businesscoaches?

1.  Wat ik vaak zie is dat het allerbelangrijkste stuk van het krijgen van een succesvol bedrijf overgeslagen wordt. En dat is:
Wie ben ik in de kern?
Waar wordt ik zielsgelukkig van?
Wat is mijn zielsmissie? 
Zelf ben ik van mening dat je pas een gezond bedrijf kunt opbouwen als dat helder is. Alles wat je vanuit een zielsmissie opbouwt is veel sterker gefundeerd en is veel meer aligned. Daarom werkt dat vele malen beter. Als je die fase overslaat leer je alleen trucjes, maar dan zijn die trucjes nooit verbonden met wie jezelf bent. 

2. Ik neem mijn klanten echt mee aan de hand.  Ze leren niet alleen alles wat ze moeten weten als ondernemer, maar ik help ze ook om deze kennis te implementeren in hun bedrijf. Want juist bij het uitvoeren van de acties lopen de meeste ondernemers vast, maar door mijn hulp kunnen ze grote stappen zetten en groeit hun bedrijf elke maand.

Dan nog dit

Ik heb de liefste man van de wereld, twee dochters die studeren en inmiddels al uit huis wonen, een hond, 2 katten en 4 krielkipjes. Ik word blij van zon, wandelen in de natuur, lezen, een heerlijke massage, sauna, shoppen met een vriendin, yoga, goede films en series. Ik ben een nuchtere Tukker, maar ik ben ook spiritueel, enthousiast, gevoelig, eigenzinnig, serieus, leergierig en een doorzetter. Er zit ook een avonturier en reiziger in mij; ik ontdek graag hoe het er bij andere culturen aan toe gaat en heb diverse trektochten gemaakt tot Nieuw-Zeeland aan toe. Ik neem alle ervaringen en lessen die ik geleerd heb in mijn leven mee in mijn werk als business coach.

Over mij - Sylvia Bouwer

Wil jij weten hoe je aan klanten kunt komen?

  1. Je hebt te weinig klanten en te weinig omzet om van je bedrijf te kunnen leven
  2. Nog lang niet genoeg mensen weten wat jij doet en daardoor vinden maar heel weinig mensen de weg naar jou. Terwijl je wel briljant bent en van waarde kunt zijn voor die klanten, maar ze weten niet dat je bestaat. Je zet af en toe wat op social media om zichtbaar te zijn, maar het lijkt nog niet echt heel erg effectief te zijn
  3. Je doet voor je gevoel alles wat nodig is voor een succesvol bedrijf en toch wil het maar niet lukken

vraag dan een gratis DOORBRAAKSESSIE aan met mij! Elke maand geef ik gratis 4 sessies weg. 

Wil jij als coach of therapeut kans maken op deze gratis Doorbraaksessie? Klik op onderstaande button. Binnen enkele minuten neem ik contact met je op.
Ik kijk uit naar je reactie.

"Mijn bedrijf staat als een huis"

"Toen Sylvia voorbij kwam op de Social Media voelde ik een volledige klik met haar. Ik voelde dat zij mij begrijpt en dat ze oprecht wil dat ik groei en bloei met mijn business. Ze heeft me geholpen om echt handen en voeten te geven aan mijn bedrijf. Sylvia neemt je mee. Ze pakt als het ware je hand en laat je dan steeds een beetje meer zelf lopen, zodat je het uiteindelijk zelf kan."

Manon Buwalda

Transpersoonlijk Counselor, Bewustzijnscoach, Auteur

Annemieke Kwast

Soul coach

Annemieke Kwast-Venneker

"Sylvia heeft ervoor gezorgd dat ik zichtbaarder ben geworden, gestructureerder ben gaan werken en meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ze is een geweldige motivator voor mij geweest. Door haar directheid en doordat zij op de juiste momenten bij mij op de juiste knopjes drukte, kon ik geïnspireerde acties nemen en gaaaaaaaaan. Ze is enthousiast, eerlijk, oprecht, heel gedreven, lekker nuchter en ze houdt van 'hart'werken, net zoals ik.

"Sylvia is een geweldige motivator voor mij geweest"