Voor vrouwelijke coaches & therapeuten die meer geld willen verdienen met hun zielsmissie

HOME    OVER MIJ    Blog    AANBOD

Vraag me wat ik doe en ik zal zeggen:

"Ik werk met vrouwelijke daadkrachtige coaches & therapeuten die kampen met te weinig omzet en heel graag in 6 maanden meer klanten willen maken, zonder gladde marketing-trucjes." 

Ik was nooit goed genoeg

Hoe ik als kind ook mijn best deed, ik had altijd het gevoel dat anderen ergens beter in waren dan dat ik was. Nu ben ik altijd al klein van stuk geweest, maar daardoor voelde ik mezelf nog véél kleiner.

Hierdoor ontwikkelde ik:

  • Enorm please-gedrag
  • Groot gebrek aan zelfvertrouwen
  • Heel weinig eigenwaarde

Ik werd wakker

Dit veranderde voor mij toen ik leerde door met name verschillende opleidingen hoe ik echt voor mijn eigen waarde moest gaan staan voor hetgeen ik hier te doen heb op aarde, zonder me druk te maken over wat iedereen van me vond.

Hierdoor begonnen dingen te veranderen. Ik ging doen waar mijn hart echt lag. Inmiddels heb ik 3 verschillende succesvolle bedrijven gehad en doe ik alleen nog dat waar mijn bloed sneller van gaat stromen.

Kennis & ervaring

Al mijn kennis en ervaring - door mijn 30 jaar ondernemerschap en als sales assistent bij een internationaal bedrijf - heb ik nu in mijn trainingen gestopt, waarin ik jou precies leer wat ik heb gedaan en wat ik al honderden klanten heb helpen doen om van je missie je business te maken. Ik weet hoe je super commercieel kunt zijn en hoe je geld kunt verdienen, zonder dat je jezelf verliest en dat ook nog eens vanuit spiritualiteit, dus echt authentiek.

Mijn passie, missie & visie

Sylvia Bouwer

Ik werk vanuit mijn passie: spiritualiteit, bewustwording en kennisoverdracht. 


Mijn missie is om dienstverlenende ondernemers die vastlopen in het laten groeien van hun business, te helpen met het zetten van specifieke, behapbare en uitvoerbare stappen, zodat ze op de juiste en snelste manier wél hun doelen bereiken.


Mijn visie is dat elke dienstverlenende ondernemer een goede omzet kan draaien, als ze maar weten welke concrete stappen ze moeten zetten, hoe ze die moeten zetten en op welk moment ze die moeten zetten.


Wat mij elke dag weer drijft is om samen met een heleboel andere ondernemers – door het leven van onze missie – te helpen om van de wereld een fijnere plek te maken.

Wat maakt mijn programma's anders dan andere?

Wat maakt mijn programma's anders dan andere?

De rode draad in al mijn programma's is altijd dat mijn klanten een authentiek bedrijf creëren dat werkelijk bij hen past. Hiervoor heb ik mijn unieke BAMM-methode ontwikkeld. BAMM staat voor: bezieling, Wet van Aantrekkingskracht, mindset en marketing. Hierdoor ontstaan er unieke down-to-earth-spirituele programma’s. Ik vind dit belangrijk omdat lichaam, geest en ziel één geheel vormen.

Ik ben geselecteerd en gekwalificeerd voor de Startversneller als businesscoach. Startende ondernemers uit Gelderland en Overijssel die (max. 5 jaar) ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel komen in aanmerking voor een KORTING van € 1.000,-Klik hier voor de voorwaarden.

De Startversneller

Dan nog dit:

Ik heb de liefste man van de wereld, twee dochters die studeren en inmiddels al uit huis wonen, een hond, 2 katten en 4 krielkipjes. Ik word blij van zon, wandelen in de natuur, lezen, een heerlijke massage, sauna, shoppen met een vriendin, yoga, goede films en series. Ik ben een nuchtere Tukker, maar ik ben ook spiritueel, enthousiast, gevoelig, eigenzinnig, serieus, leergierig en een doorzetter. Er zit ook een avonturier en reiziger in mij; ik ontdek graag hoe het er bij andere culturen aan toe gaat en heb diverse trektochten gemaakt tot Nieuw-Zeeland aan toe. Ik neem alle ervaringen en lessen die ik geleerd heb in mijn leven mee in mijn werk als business coach.

Heb jij jouw volgende stap al helder?

Wil jij weten wat de Nr. 1 blokkade is die staat tussen jou en de omzet waar je van droomt?

Als jij wilt weten waar jouw grootste obstakel zit, wat jouw grootste kans is om jouw doelen te behalen en welke eerste stap je hiermee gaat helpen, boek dan een gratis DOORBRAAKSESSIE met mij! 


Klik op onderstaande button om een plekje in mijn agenda te reserveren. Binnen 48 uur neem ik contact met je op. Ik kijk uit naar je reactie.

Baukje Postma

Leerkracht coach


"Ze heeft mij geleerd om door te zetten."


"Af en toe liet Sylvia iets zien van haar eigen processen. Dat was heel helpend. Ik vind dat de combinatie van de zakenvrouw en de gevoelige vrouw die Sylvia is heel goed samenkomen in wat ze doet."

Anneke Wilbers

Coach voor ondernemende vrouwen


"Ik ben blij dat ik ingestapt ben!"


"Sylvia is een veelzijdige, kleurrijke, wijze en vrolijke vrouw. Dat zit niet alleen in haarzelf maar ook in haar programma's"

Contact: klik hieronder

KVK 06.08.52.76

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVACY POLICY

DISCLAMER

© SYLVIA BOUWER 2020