Hi, Ik ben Sylvia

Ik was vastberaden om van mijn praktijk een succes te maken

Het kon me niet snel genoeg gaan. Dus heb ik mijn schouders eronder gezet. Binnen 4 maanden zat mijn agenda vol, werkte ik met de leukste klanten en had ik de omzet waar ik altijd van gedroomd had.


Maar het is niet altijd zo perfect gegaan, want ik heb ook nachtenlang wakker gelegen omdat ik me suf piekerde hoe ik die succesvolle business zou krijgen. Ik heb maandenlang alles over marketing uitgezocht op het internet, maar als ik dan eindelijk de sleutel tot succes had gevonden (die voor iedereen leek te werken), kreeg ik er geen enkele extra klant door. Ik weet dus precies hoe jij je voelt.


Het geheim tot succes bleek uiteindelijk een stuk praktischer dan ik had gedacht. Het waren hele concrete stappen die mij hielpen om mijn droomklanten aan te trekken. Inmiddels heb ik een 4-tal praktijken opgebouwd en honderden ondernemers geholpen om hetzelfde te doen. Nu durf ik rustig te zeggen dat iedereen kan leren ondernemen. Jij ook!

Toen ik dit deed begonnen dingen te veranderen

Om de fijne kneepjes van het ondernemerschap te leren wist ik dat ik iemand nodig had met ervaring om mij te laten zien hoe het werkt. Ik wilde investeren in een duurzame toekomst voor mij als ondernemer met voldoende financiële vrijheid. Dat was het moment dat ik met mijn allereerste businesscoach in zee ging. Geen moment heb ik daar spijt van gehad, want het was een gouden stap en deze had ik jaren eerder moeten zetten.

Door deze stappen begon mijn praktijk te groeien:

Precies weten wat ik moet posten op social media om mijn praktijk onder de aandacht te brengen bij mijn droomklanten 

Een krachtige boodschap in de wereld zetten, zodat mijn klanten niet konden wachten om met mij in zee te gaan

Ontdekken wat mijn onderscheidend vermogen is, waardoor ik opval tussen mijn vele andere collega's

Een persoonlijke aanpak en actieplan, waarmee ik meer klanten aantrek en meer omzet genereer

Een klantmagnetische website neerzetten, zodat mijn praktijk veel beter en sneller te vinden is op het overvolle web

Hierdoor zette ik stappen die ik niet voor mogelijk hield

Mijn succes viel ook op bij mijn collega’s die mij vroegen om hen ook te leren om meer klanten te krijgen. Dat heb ik gedaan en ik kwam erachter dat ik dat superleuk vind. Stiekem nog veel leuker dan wat ik in mijn praktijk deed. Dat was het prille begin van mijn huidige bedrijf. Het heeft ervoor gezorgd dat ik 7 jaar geleden mijn praktijk heb los gelaten en mij voor de volle 100% ben gaan focussen op businesscoaching.

Ik ben beretrots op wat ik opgebouwd heb en super dankbaar dat ik kan doen wat ik het allerliefste doe. Het voelt dan ook als mijn missie om andere coaches & therapeuten te helpen, zodat zij ook hun dromen waar kunnen maken.

Sylvia Bouwer

Visie

Ik ben ervan overtuigd dat niet iedereen een succesvolle ondernemer kan worden, maar met de juiste aanpak en moed om stappen te zetten, ligt succes in het verschiet. Zelfs als je momenteel nog twijfelt aan jezelf, kan de hulp van een deskundige businesscoach die WEL in jouw potentie gelooft, ertoe leiden dat je heel succesvol wordt.

Kennis & ervaring

Al mijn kennis en ervaring - door mijn meer dan 30 jaar ondernemerschap en als sales assistent bij een internationaal bedrijf - heb ik nu in mijn trainingen gestopt. Ik leer mijn klanten precies wat ik heb gedaan en wat ik al honderden klanten heb helpen doen om van hun missie hun business te maken. Ik weet hoe je op een integere manier commercieel kunt zijn en hoe je geld kunt verdienen, zonder dat je jezelf verliest, dus echt authentiek.

Wat doe ik anders dan andere businesscoaches?

Ondernemen vanuit je zielsmissie

Wat ik vaak zie is dat het allerbelangrijkste stuk van het krijgen van een succesvol bedrijf overgeslagen wordt. En dat is het ondernemen vanuit je zielsmissie:

Wie ben je in de kern?
Waar word je zielsgelukkig van?
Wat is je zielsmissie?

Zelf ben ik van mening dat je pas een gezond bedrijf kunt realiseren als dat helder is. Dat is de reden dat ik ondernemersnumerologie inzet om hier meer duidelijkheid in te krijgen. Dat betekent niet dat je niet je handen uit de mouwen hoeft te steken ;) maar alles wat je vanuit een zielsmissie opbouwt is veel sterker gefundeerd en werkt vele malen beter

Individuele basis

Als één van de weinige businesscoaches werk ik nog op individuele basis, waarin ik je echt aan de hand meeneem. 

Hulp van mijn team

Mijn klanten leren niet alleen alles wat ze moeten weten als ondernemer, maar ik en mijn team (bestaande uit 6 experts) helpen je ook (1-op-1) om deze kennis te implementeren. Want juist bij het uitvoeren van de acties lopen de meeste ondernemers vast, maar door onze hulp kun je grote stappen zetten en groeit je bedrijf elke maand.

Ben ik de juiste coach voor jou? 

Ik hou van aanpakken, praktisch en efficiënt werken en een open en eerlijke communicatie. Dit verwacht ik ook van jou, zodat je ook zelf in actie komt. Dit houdt in dat je om hulp vraagt, resultaten deelt en bewust aan de slag gaat met het zetten van de voor jou juiste stappen.
 
Dit is belangrijk omdat je dan het meeste resultaat kunt krijgen; meer klanten en meer omzet, zodat je snel jouw loondienstbaan los kunt laten.

Wil je een voorproefje? Klik op onderstaande knop.

Ervaringen van coaches/therapeuten zoals jij

Mijn zelfvertrouwen is groter geworden en mijn omzet ook. Ik trek nu alleen maar hele leuke klanten aan. Ik beveel Sylvia dan ook van harte aan.

Chiela van Meerwijk

Interieur fotograaf

Manon Buwalda

Sylvia heeft mij geholpen om echt handen en voeten te geven aan mijn bedrijf. Ze pakt a.h.w. je hand en laat je dan steeds een beetje meer zelf lopen, zodat je het uiteindelijk zelf kan.

Manon Buwalda

Transpersoonlijk Counselor

Annemieke Kwast

Sylvia is voor mij een geweldige motivator geweest. Ik ben zichtbaarder geworden, werk nu gestructureerder en heb ook veel meer zelfvertrouwen gekregen. 

Annemiek Kwast

Coach

En dan nog dit...

Ik heb de liefste man van de wereld, twee dochters die inmiddels al uit huis wonen, een hond, 2 katten en 4 krielkipjes.
 
Van zon, wandelen, zwemmen, sauna, shoppen en yoga word ik blij. Ik probeer graag nieuwe gerechten uit en lees graag waargebeurde verhalen of boeken waar ik wat van kan leren. Romans vind ik zonde van mijn tijd, terwijl ik wel verslaafd ben aan middeleeuwse series op Netflix.
 
Als nuchtere Tukker ben ik ook spiritueel, enthousiast, gevoelig, eigenzinnig, serieus, leergierig en een doorzetter.
 
Er zit ook een avonturier en reiziger in mij; ik ontdek graag hoe het er bij andere culturen aan toe gaat en heb diverse trektochten gemaakt tot Nieuw-Zeeland aan toe.
 
Alle ervaringen en lessen die ik geleerd heb in mijn leven neem ik mee in mijn werk als business coach.

Wil je meer inspiratie?

Ben jij net zo vastberaden om van je praktijk een succes te maken? 

Elke maand heb ik 4 plekken voor een gratis DOORBRAAKSESSIE

Daarin geef ik je tips en praktische handvatten die zorgen dat je meteen weet wat je kunt doen om klanten te krijgen en daar dezelfde dag al mee aan de slag kunt.

Wil jij als coach/therapeut kans maken op deze gratis Doorbraaksessie? Vraag via de knop jouw gratis plek aan!