Wil je meer omzet, zodat jij je loondienstbaan kunt afbouwen?

 Ik help ambitieuze coaches en therapeuten om van een paar klanten naar een continue aanwas van nieuwe klanten te gaan. In tegenstelling tot veel andere business coaches werk ik op maat (samen met mijn team) en help ik mijn klanten om warme marketing toe te passen zonder gladde verkooptrucjes

WIL JIJ EEN STEADY BLOEIENDE PRAKTIJK RUNNEN? 

Download dan mijn gratis e-book:
In 4 stappen ondernemen vanuit je zielsmissie

BEN JIJ EEN COACH OF THERAPEUT DIE SERIEUS GELD WIL VERDIENEN?

JIJ BENT KLAAR OM FULLTIME VOOR JE PRAKTIJK TE GAAN

  • Je hebt een kamer in je huis prachtig ingericht als praktijk, je website is al een hele poos online, maar in je agenda staan slechts 2 klanten
  • Je vindt het fantastisch om eigen baas te zijn en mensen echt te kunnen helpen, maar je voelt je overspoeld door alle informatie op de social media over wat er bij het ondernemen komt kijken
  • Je post regelmatig iets op social media, maar je ziet geen resultaten in de zin van meer klanten en meer omzet
  • Marketing is niet zo jouw ding en je wil ook niet verkoperig overkomen, ondertussen besef je dat je er wel wat mee moet, maar je hebt geen idee hoe je dat precies aan moet pakken
  • Je had wel verwacht dat je inmiddels jezelf meer salaris had kunnen uitbetalen, zodat je al een dag minder had kunnen werken voor je baas
Sylvia Bouwer

HI,

IK BEN SYLVIA

34 jaar succesvol met mijn - inmiddels 4e - bedrijf, maar ook begonnen met een loondienstbaan ernaast

Mijn opgedane kennis en expertise deel ik in mijn trainingen. Ik leer je precies hoe je succesvol kunt worden en hoe ik honderden klanten heb geholpen om van hun missie een winstgevende business te maken. Ik leer je hoe je commercieel kunt zijn zonder je authenticiteit te verliezen, want ik weet hoe belangrijk het is om jezelf te blijven terwijl je meer geld verdient.

ONDERNEMEN IS ECHT EEN VAK

EEN VAK DAT JE MOET LEREN


Ik geloof erin om 1-op-1 te werken en toch betaalbaar te blijven. Het is heel begrijpelijk dat je geen 10K kunt neerleggen als je nog maar weinig klanten hebt. Als je in een van mijn programma's stapt dan krijg je een bibliotheek vol kennis, word je individueel begeleidt door mij en daarnaast staat mijn hele team tot jouw beschikking. Zo kunnen we samen zo snel mogelijk ervoor zorgen dat jouw zakelijke dromen uit komen.

B O U W E R-1transparant

"Wat ik geleerd heb is dat je nog zo’n goede coach kan zijn, ondernemen is echt een vak apart"


"Ik ging helemaal trots naar de KvK, mijn website was in de lucht en ik ging vol enthousiasme van start met mijn eigen coachingspraktijk.

Maar hoe moest ik nu aan klanten komen? Hoe kon ik mijn praktijk goed in de markt zetten? De twijfels sloegen toe. 

Door de hulp van Sylvia heb ik nu focus, een duidelijke doelgroep en een mooi aanbod. Ze heeft mij geholpen met de teksten van mijn website, waardoor ik nu ook echt klanten aantrek! Verder heb ik geleerd om mezelf zichtbaar te maken zonder het gevoel te krijgen dat ik een reclamebord ben.

Het was fijn om met Sylvia te werken vanwege de combinatie tussen spiritualiteit en het aardse. Sylvia helpt je om je innerlijke droom om te zetten in actie, zodat je het ook echt gaat doen. De passie en energie die Sylvia uitstraalt is aanstekelijk waardoor ik ook echt geprikkeld werd om aan de slag te gaan. 

 Ik kan het programma aan iedereen aanraden die wil leren ondernemen zonder ingewikkeld gedoe. Het programma van Sylvia is zo ingericht dat ondernemen zelfs leuk wordt en begrijpbaar is voor iedereen!"

Miriam Kimkes

Energetisch Loopbaancoach

"Ik heb een vliegende start gemaakt"


"Wat ben ik blij dat ik de sprong hebt gewaagd om deel te nemen aan de businesscoaching bij Sylvia. Na 12 jaar ondernemen besloot ik om volledig een andere richting in te slaan. Doodeng want ik ging stoppen met een goedlopend bedrijf. Ik dacht dat ik veel tijd nodig zou hebben om het nieuwe bedrijf te laten lopen. Niets was minder waar. Met de ontzettend fijne hulp, tips en opbouwende kritische noot waar nodig van Sylvia heb ik een vliegende start gemaakt. Het is bijna niet te bevatten. Zonder Sylvia had ik dit nooit gekund. Ik weet nog dat ik twijfelde over de investering, maar had ik toen geweten wat ik nu weet dan was geen enkele twijfel nodig geweest. Sylvia is echt een topper!"

Marlies Aarnink

Mindsetcoach

"Ik heb meer focus en meer klanten"


"Ik heb gekozen voor een programma bij Sylvia omdat de combinatie business en spiritualiteit mij aansprak (en online in mijn eigen tempo).

Eerder was ik altijd iedere dag druk met mijn bedrijf, maar met de verkeerde dingen. Nu weet ik welke stappen ik moet zetten en daarnaast kan ik ook met andere dingen bezig zijn. Ik heb meer focus en daardoor meer klanten. Ook weet ik nu waar mijn uniekheid in zit en durf dat ook meer toe te passen in mijn trajecten."

Conny Marree

Pubercoach

MEER KLANTEN = MEER DOEN WAT JIJ LEUK VINDT

WIL JIJ WETEN HOE JE AAN MEER KLANTEN KUNT KOMEN?

HEB JE VRAGEN? LET ME KNOW!

0 of 350
Sylvia Bouwer - contact