MPower your business

door Sylvia Bouwer  - juni 9, 2017

Mpower your business

Heb jij ook wel eens het gevoel dat er veel meer in jou en je bedrijf zit dan er uitkomt? En dat wat je doet niet meer voor de volle 100% afgestemd voelt? Dat je jouw pad niet helder voor je ziet en je graag duidelijk wilt hebben welke richting je uit mag gaan?

Zelf heb ik dat ook gehad toen ik mijn vorige bedrijf nog had. Ik deed dat werk al zooooo lang, dat ik alle ‘ins and outs’ wel kende en er totaal geen uitdaging meer voor mij in zat. Ik ben mij toen gaan verdiepen in hoe het ook anders kan. Inmiddels heb ik alweer meer dan 3 jaar mijn huidige bedrijf. De passie kwam weer terug doordat ik mijn bedrijf had aangepast aan WIE IK NU BEN.

Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld en ik ben niet meer dezelfde Sylvia als toen ik 30 jaar geleden ondernemer werd. Nu past mijn bedrijf mij weer als een jas. Ik kan weer mijn hele ziel en zaligheid in mijn werk leggen, net zoals ik dat vroeger deed.

In ontwikkeling

Wij zijn allemaal in ontwikkeling en als het goed is ontwikkeld jouw bedrijf zich met je mee. Het zou voor mij dan ook absoluut ongezond voelen als ik nu nog precies hetzelfde zou doen als 30 jaar geleden. En waarschijnlijk herken je dat wel, dat je de dingen tegenwoordig heel anders aanpakt dan een paar jaar geleden.

Mijn opdracht, oftewel missie die ik in dit leven heb is nog steeds helemaal dezelfde, maar de vorm waarin ik mijn missie uitvoer is veranderd. Ik heb de passie weer terug en voel me als een vis in het water.

Vooral als startend ondernemer kan het soms moeilijk zijn om je missie goed helder te krijgen. Je vlindert alle kanten op en vaart geen duidelijke koers. Of je blijft precies hetzelfde doen, wat je altijd al deed en vraagt je vervolgens af waarom het niet beter wordt dan dat...

Wat er dan gebeurt is dat jij je focust op dat wat je NIET wilt en dit ook uitstraalt. Je piekert je suf over hoe jij meer uit jezelf en je bedrijf kunt halen, waardoor depressieve gedachten de boventoon gaan voeren en als je niet oppast zit je binnen ‘no time’ in een ‘business burn-out’.

Hell yes!

Zo drastisch als dat ik het roer omgegooid heb, hoef jij het waarschijnlijk niet te doen, maar het is wel zinnig om je eens af te vragen of je nog wel doet waar jij blij van wordt. Je voelt dan gelijk een ‘Hell YES’, of je voelt direct een ‘no go’.

Kortom; mijn advies is om bij twijfel je missie eens grondig te gaan onderzoeken. Waar word ik blij van, wat vind ik leuk om te doen en waar ga ik van AAN?

Ik ben heel benieuwd hoe jij hier tegenaan kijkt. Wil je me dat hieronder in een reactie vertellen?

PS.: Ben jij zo’n ondernemer die op zoek is naar haar missie? Vind je het fijn als ik in een Numerologische Doorbraaksessie eens kijk waar jouw grootste blokkade op het uitdragen van je missie zit? Waar juist jouw grootste kans zit? En welke eerstvolgende stap je nu het beste kunt zetten om jouw missie-onderneming tot een daverend succes te maken? Boek dan hieronder een plekje in mijn agenda en let's call.

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

De deur is dicht en...... er gaat een andere weer open

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je