9 juni 2017

MPower jouw Business

MPOWER JOUW BUSINESS

Mpower jouw Business

 

Heb jij ook wel eens het gevoel dat er veel meer in jou en jouw bedrijf zit dan er uitkomt? Heb je wel eens het gevoel dat wat je doet niet meer goed afgestemd voelt? Dat je jouw pad niet meer helder voor je ziet en je graag duidelijk wilt hebben waar je naar toe mag? Dat je weet wat je mag gaan doen?

 

Zelf heb ik dat ook gehad toen ik mijn vorige bedrijf nog had. Ik deed dat werk al zo lang, dat ik alle ‘ins and outs’ wel kende en er totaal geen uitdaging meer voor mij in zat. Ik ben mij toen gaan verdiepen in hoe het ook anders kan. Inmiddels heb ik alweer bijna 3 jaar mijn huidige bedrijf Leef met Passie. Toepasselijke naam vond ik zelf, want ik heb de passie weer teruggebracht in mijn werk door mijn bedrijf aan te passen aan MIJ.

 

Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld en ik ben niet meer dezelfde Sylvia als toen ik 28 jaar geleden ondernemer werd. Nu past mijn bedrijf mij weer als een jas. Ik kan weer mijn hele ziel en zaligheid in mijn werk leggen, net zoals ik dat vroeger in mijn vorige bedrijf deed.

 

Wij zijn allemaal in ontwikkeling en als het goed is ontwikkeld jouw bedrijf zich met je mee. Het voelt voor mij dan ook absoluut ongezond als ik nog precies hetzelfde zou doen als 28 jaar geleden toen ik net begon. En waarschijnlijk herken je dat wel, dat je de dingen tegenwoordig heel anders aanpakt dan toen je jonger was.

 

Mijn opdracht, oftewel missie die ik in dit leven heb is nog steeds dezelfde, maar de vorm waarin ik mijn missie uitvoer is veranderd. Ik heb de passie weer terug en voel me weer als een vis in het water.

 

Vooral als startend ondernemer kan het soms moeilijk zijn om je pad goed helder te krijgen. Je vlindert dan alle kanten op met je werk, omdat je geen duidelijke koers vaart. Of je blijft precies hetzelfde doen, wat je altijd al doet en vraagt je vervolgens af waarom het niet beter wordt dan dat. Je focust je dan op wat je NIET wilt en dit beeld stuur je dan ook het universum in. Zo lukt het je nooit om je droomleven te creëren. Je piekert je suf over hoe jij meer uit jezelf en je bedrijf kunt halen, waardoor depressieve gedachten de boventoon gaan voeren en als je niet oppast zit je binnen ‘no time’ in een ‘business burn-out’.

 

Zo drastisch als dat ik het roer omgegooid heb, hoef jij het waarschijnlijk niet te doen, maar het is wel zinnig om je eens af te vragen of je nog wel doet waar jij blij van wordt. Je voelt dan gelijk een ‘Hell YES’, of je voelt direct een ‘no go’. Mijn advies is om het bij twijfel eens te gaan onderzoeken.

 

Ik ben heel benieuwd hoe jij hier tegenaan kijkt. Laat onder dit artikel je reactie achter.

 

PS.: Ben jij zo’n ondernemer die je missie en jouw passie een beetje kwijt is?
Of ben jij een startend ondernemer die dat vuur ook graag wil voelen?
Dan heb ik voor jou DE perfecte workshop. Na deze MPOWER JOUW BUSINESS workshop ga je met een ‘vlammend’ hart vol inspiratie en bezieling naar huis. Je weet weer waar je het allemaal voor doet en je kunt niet wachten om daadwerkelijk met je nieuwe inzichten aan de slag te gaan.

 

Lees hier alles over de workshop MPOWER JOUW BUSINESS>>

 

Kom donderdag 6 juli van 13.00 – 17.00 uur naar deze (voormalige ‘Vind jouw POW als vrouw’) workshop. Om de prijs hoef je het niet te laten, want ik heb je investering heel laag gehouden. Dit heb ik bewust gedaan om jou als missie-ondernemer de kans te geven om meer focus te krijgen en daardoor je business te boosten.
Geef je NU op voor deze workshop! Er zijn op dit moment nog 4 plekken beschikbaar. Dan verwelkom ik je heel graag op 6 juli as. in Goor.

 

Geef je hier op voor de workshop MPOWER JOUW BUSINESS>>

Sylvia Bouwer

Sylvia Bouwer is Business Navigator en helpt dienstverlenende ondernemers hoe ze op een commerciële, spirituele en authentieke manier hun geld kunnen verdienen zonder zichzelf te verliezen.

>