Mijn favoriete groeimethode

door Sylvia Bouwer  - maart 4, 2018

Afgelopen week had ik een gesprek met een potentiële klant. Een dame die echt van haar passie haar bedrijf had gemaakt. Alleen kostte het haar zoveel energie. Ze werkte hard en ondanks dat had ze toch veel moeite om voldoende inkomsten te krijgen. Als ze er alleen al aan dacht dat ze dan ook nog marketing zou moeten doen, voelde ze al een knallende hoofdpijn opkomen.


En daarbij… waar zou ze de tijd vandaan moeten halen om al die verkooptrucs (zoals zij dat noemde) uit te voeren. Nee, als ze nou maar genoeg geduld had, haar best deed en gewoon doorging waar ze mee bezig was dan zou het succes vanzelf wel komen.


Door die gedachte ging het direct al mis. Door het luisteren naar de stemmetjes in haar hoofd die haar vertelden dat ze daar geen tijd voor had, helemaal geen geld voor had en dat dit commerciële gedoe niks voor haar was, gooide ze direct op energetisch niveau de deur potdicht. En met een dichte deur is het heel moeilijk, zo niet onmogelijk voor nieuwe klanten om binnen te komen. 😉


Herken jij jezelf hier ook in?
Heb je er wel eens over nagedacht wat voor uitwerking deze gedachten hebben op jouw inkomsten? Het zijn beperkende overtuigingen die jou belemmeren om te groeien met je praktijk maar zeker ook als mens.


Daarom wil ik graag iets met je delen.
Mijn favoriete groeimethode.
Een gratis groeimethode.
En… het is iets dat je nu gelijk kunt gaan gebruiken!


Ik hoor je denken… kom op Sylvia voor de draad ermee!

Oké ik zal je niet langer in spanning laten zitten.


Mijn favoriete werkwijze om mijn bedrijf te laten groeien is niet alleen het werken met strategische tools, maar ook met… ENERGETISCHE TOOLS.


Waar heb je het dan over Sylvia?


Ik heb het over AFSTEMMEN!


Ik merk vaak dat klanten die voor het eerst bij mij binnen komen, zich verkeerd afstemmen. Ze zijn zo aan het worstelen met de situatie waar ze op dat moment in zitten, dat ze zich onbewust afstemmen om daar meer van te krijgen. Je kent het wel: waar je op focust daar krijg je meer van.


Het is belangrijk dat ze zich gaan afstemmen op dat wat ze werkelijk willen. En dat niet alleen. Ik leer ze zich af te stemmen voor zichzelf, maar ook voor hun klanten! Zodat zij hun klant kunnen bieden waar hij of zij behoefte aan heeft. Dat klinkt heel simpel, maar daar zie ik het echt heel vaak mis gaan.


Afstemmen is het eerste waar je mee kunt beginnen. En om je goed af te stemmen is het heel belangrijk dat jij jezelf leert kennen en dat jij jouw klant ook leert kennen. Zodat jij diensten aan kunt bieden waar jouw klanten behoefte aan hebben.


Je hele bedrijf staat en valt met het afstemmen.


Afstemmen heeft ook alles te maken met dicht bij jezelf blijven. Want als jij moe wordt van je werk dan lekt jouw energie ongemerkt weg. Het is zaak om ervoor te zorgen dat je juist energie krijgt van je werk.


Het mooie is dat je voor alle aspecten in je bedrijf, maar ook in je leven het afstemmen kunt gebruiken.


Dat afstemmen… hoe doe je dat Sylvia?


Dat doe je door jezelf de vragen te stellen:
Waarvoor wil ik zo graag dit bedrijf?
Wat wil ik echt?
Hoe wil ik mij voelen?


Als je weet wat je echt wilt, dan kun je je daarop afstemmen. Dit kun je onder andere doen door het op te schrijven of het te visualiseren. Er zijn nog veel meer manieren. Hoe je het doet maakt helemaal niet uit. Doe het op een manier die goed voelt voor jou.


Zie je droombedrijf voor je.
Zie hoe jouw klanten blij zijn met jouw hulp.
Voel hoe het is als jij jouw droombedrijf hebt gemanifesteerd.


Maar vooral: voel wat jouw onderliggende behoefte is.


Als jij je ook maar iets herkent in wat ik je hier vertel, stap dan uit je passieve houding, want hiermee bereik je veel minder dan dat er daadwerkelijk mogelijk is voor jou. En dat niet alleen, het kost je ook nog eens bergen omzet. Maak vandaag nog een nieuw begin en stem je af op jouw meest ideale droombedrijf.


Kortom; Afstemmen is leidend, strategie en actie is volgend
.

Ik ben heel benieuwd hoe jij je afstemt op jouw ideale droombedrijf. Wil je me het hieronder laten weten?

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Dé allergie van veel ondernemers

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je