Doe mee met de gratis masterclass op 21 maart

Volop zichtbaar voor je ideale klant
en maak daardoor eenvoudig klanten & omzet

9:00 of 13:00 uur

Wendy Versluis

Webdesigner

"Sylvia heeft mij met deze masterclass echt over de streep getrokken. Ik durfde zelfs mijn eigen foto niet te plaatsen. Op een zachte en liefdevolle manier heeft ze mij het duwtje in mijn rug gegeven om met mijn eigen gezicht zichtbaar te zijn. Nu geef ik zelfs Facebooklives en ben het zelfs leuk gaan vinden. Ik merk dat er nu zoveel meer mensen op mijn Facebookpagina komen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en meer ondernemers kunnen mij vinden. Dit had ik nooit durven dromen."

Veronique Bakker

Veronique Bakker

Nieuwetijds

Leerkrachtcoach

"Ik vond het heel inspirerend. Het mij vele mooie wendingen gebracht. De training heeft mij veel opgeleverd; meer zelfvertrouwen, ik durf me meer zichtbaar te maken en ben meer in verbinding met anderen."

Annemieke Kwast

Annemieke Kwast

SOUL Coach

"Sylvia's hulp heeft ervoor gezorgd dat ik zichtbaarder ben geworden en meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ze is een geweldige motivator voor mij geweest. Doordat zij op het juiste moment op het juiste knopje drukte kon ik geïnspireerde actie nemen en gaaaaaaan."

Deze gratis masterclass is op 21 maart

Sylvia Bouwer

Hi, Ik ben Sylvia Bouwer

Oprichtster van de 'Van Missie naar Business Academie'. Vanuit mijn 30 jaar lange ondernemerservaring help ik je om nu eindelijk die stappen te zetten die je al veel te lang voor je uit hebt geschoven. Zoals het consistent posten op social media, het geven van een Facebook/Instagram live of jezelf laten zien op een netwerkbijeenkomst.


Na deze masterclass weet je:

  • Hoe je in minder dan 10 minuten die Facebookpost schrijft die je wél een nieuwe klant oplevert
  • Hoe je ervoor zorgt dat je altijd inspiratie hebt om te posten en jouw verhalen nooit opraken
  • Wat je moet doen om de valkuil te vermijden door zomaar zichtbaar te zijn (zonder concreet stappenplan)
  • Hoe je een groter bereik krijgt en meer volgers krijgt
  • Hoe je jouw angsten kunt overwinnen en vol zelfvertrouwen zichtbaar kunt zijn, zodat nieuwe klanten jou weten te vinden

Het aantal beschikbare plekken is beperkt! Reserveer je plek nu en doe live mee met de masterclass die jou helpt om volop zichtbaar te worden voor jouw ideale klant.

www.sylviabouwer.nl

Copyright Sylvia Bouwer 2022 | disclaimer | privacy verklaring