Doe mee met de gratis masterclass op 19 juli

Plan je succes!

zodat je jouw doelen behaalt en je business groeit

Fiona Weide

Fiona Weide

Creatief tekencoach

"Ik wilde meer structuur in het ondernemerschap. Door Sylvia's hulp ben ik meer gaan verdienen. Ze hielp me om focus te houden en bij de les blijven waar het in mijn bedrijf nu echt om draaide."

Nathalie Visser

Spiritueel verbinder

"Er komen zoveel verschillende dingen bij het ondernemen kijken. Het overweldigde mij. Ik had hulp nodig met het plannen en structureren. Sylvia hakte als het ware alles in hapklare brokken, zodat het overzichtelijk werd wat me te doen stond." 

Linda van Leeuwenberg

Organisator, Host, Coördinator Events

"Ik wilde van alles en nog veel meer, maar het resultaat was dat ik alles een beetje deed en in feite dus niks. Sylvia leerde me de juiste stappen in de juiste volgorde te zetten en gaf me daar waar nodig de spreekwoordelijke schop onder mijn kont. Daar waar ik eerst aanmodderde, heb ik nu geleerd om concrete stappen te zetten. Echt top!"

Deze gratis masterclass is op 19 juli

naamloos-2581 kopie

Hi, Ik ben Sylvia Bouwer

Oprichtster van de 'Van Missie naar Business Academie'. Vanuit mijn 30 jaar lange ondernemerservaring als Businesscoach, Zielsmissie Expert en als doorgewinterde ondernemer help ik je om rust, overzicht en controle te krijgen over de groei van je business.


Na deze masterclass:

  • weet je hoe je vanuit een bewezen plan kunt ondernemen, zodat je voorkomt dat je 80% van de tijd hap snap klusjes aan het doen bent en continu achter de feiten aanloopt
  • vermijd je jouw grootste valkuil, waardoor je jouw doelen niet bereikt
  • weet je hoe je met het juiste plan rust in je hoofd en overzicht over je omzet krijgt
  • weet je hoe je ervoor zorgt dat je met jouw plan √©cht je doelen gaat bereiken, zonder dat je de hele tijd de moeilijkste weg naar succes neemt. (Want sta je nu al precies waar je wilt staan?)
  • ben je met met de juiste planning veel productiever en groei je veel sneller met je business

Het aantal beschikbare plekken is beperkt! Reserveer je plek nu en doe live mee met de masterclass die jou helpt om met meer succes, meer klanten en meer omzet te krijgen.

www.sylviabouwer.nl

Copyright Sylvia Bouwer 2021 | disclaimer | privacy verklaring