Word een meester in focus en verdien meer

Laat je niet meer afleiden, maar laat jouw praktijk groeien met de kracht van focus en ontdek de geheimen van een succesvolle onderneming!

Fiona Weide

Fiona Weide

Creatief tekencoach

"Ik wilde meer structuur en meer tools in het ondernemerschap. Door Sylvia's hulp ben ik meer gaan verdienen. Ze hielp me om focus te houden en bij de les blijven waar het in mijn bedrijf nu echt om draaide."

Tamara van Gessel

Holistisch Huidcoach

"Bij Sylvia leerde ik alles heel makkelijk te organiseren. Ik leerde heel goed wat bij me past en waar het werkelijk om gaat. Sylvia laat je zien waarvoor je in de wieg bent gelegd. Ze is geduldig, warm en gevoelig." 

Linda van Leeuwenberg

Organisator, Host, Coördinator Events

"Ik wilde van alles en nog veel meer, maar het resultaat was dat ik alles een beetje deed en in feite dus niks. Sylvia leerde me de juiste stappen in de juiste volgorde te zetten en gaf me daar waar nodig de spreekwoordelijke schop onder mijn kont. Daar waar ik eerst aanmodderde, heb ik nu geleerd om concrete stappen te zetten. Echt top!"

Ben jij een coach of therapeut die worstelt met de afleiding van alledag en het vinden van een consistente stroom van klanten?

Het is tijd om je focus te vinden en je praktijk te laten groeien!

Meld je nu aan voor deze masterclass, inclusief een 1-op-1 sessie met mij.

Samen maken we een PERSOONLIJKE FOCUSPLAN, zodat je weet hoe je je kunt concentreren op wat er echt toe doet.

Ben je een ondernemer of stiekem nog een werknemer?
Wie ben ik om je daarmee te helpen? Sylvia Bouwer

Hi, Ik ben Sylvia Bouwer

Oprichtster van de 'Van Missie naar Business Academie'. Vanuit mijn 30 jaar lange ondernemerservaring als Businesscoach, Zielsmissie Expert en als doorgewinterde ondernemer help ik je om rust, overzicht en controle te krijgen over de groei van je business.

Na deze masterclass:

  • Ga je vanuit de juiste focus ondernemen, zodat je voorkomt dat je 80% van de tijd hap snap klusjes aan het doen bent en continu achter de feiten aanloopt
  • Vermijd je jouw grootste valkuil, waardoor je jouw doelen niet bereikt
  • Focus je om rust in je hoofd en overzicht over je omzet te krijgen
  • Kun je jouw hoofd stil zetten, heb je minder stress en lig je 's nachts niet meer wakker van je to-do lijst
  • Ben je met 2 uur minder werken per dag toch veel productiever en sluit je elke werkdag voortaan voldaan af
Wie ben ik om je daarmee te helpen? Sylvia Bouwer
  • Masterclass 'Word een meester in focus en verdien meer'
  • 1-op-1 sessie voor persoonlijk focusplan (60 minuten)
  • 3 Maand toegang tot Masterclass

€97

Wacht niet langer! Je hebt nog ⬇️

03
Days
:
 
14
Hours
:
 
21
Minutes
:
 
53
Seconds

You missed out!

om deze unieke kans te grijpen en de kracht van focus te benutten om jouw praktijk te laten groeien. Mis deze kans niet om persoonlijk met mij te werken en een persoonlijk focusplan te maken. Meld je nu aan en begin jouw reis naar succes vandaag nog!

www.sylviabouwer.nl

Copyright Sylvia Bouwer 2023 | disclaimer | privacy verklaring