Doe mee met de Masterclass op
30 maart


Hoe je succesvol
je doelen bereikt!

Laatst had ik een gesprek met een coach en zij vertelde hoe zij haar ziel en zaligheid in haar praktijk heeft gestopt. Ze doet van alles om aan klanten te komen, maar helaas….


Ze heeft een mooie praktijk en een mooie website. Ook heeft ze visitekaartjes laten drukken en is ze actief op social media. Haar vrienden en kennissen heeft ze laten weten wat ze doet. Maar het is niet genoeg.


Haar agenda blijft leeg.


En daar baalt ze van. Want ze heeft één groot doel en dat is anderen helpen. Ze wil anderen helpen én daar geld mee verdienen.


Ze wil klanten. Maar ze weet niet waar ze die vandaan moet toveren…


Ja, ze weet dat ze iets met marketing zou moeten doen. Maar marketing is niet zo haar ding, ze heeft geen idee wat ze dan precies zou moeten doen en hoe ze dat aan moet pakken.

En dat is onwijs frustrerend, want zo krijgt ze geen klanten en behaalt ze zeker niet de doelen die ze aan het begin van dit jaar gesteld heeft.


Ik spreek geregeld coaches in eenzelfde situatie en daarom geef ik binnenkort een gratis masterclass waarin ik je ga helpen om een kant en klaar stappenplan te maken om jouw business te laten groeien.


Hoe zou je het vinden als dat plan je ook nog eens voldoende tijd oplevert om leuke dingen te doen?


Dat zou best leuk zijn, of niet dan? 😉


Doe mee met mijn gratis masterclass en ik laat zien hoe jij jouw doelen dit jaar wél kunt behalen.

Door:


Sylvia Bouwer

Businesscoach

Wat ontdek je tijdens deze masterclass:

  • Hoe je kunt doorbreken met jouw bedrijf ook als je geen doorgewinterde ondernemer bent
  • Hoe je de valkuilen, waar veel ondernemers door in de problemen komen, kunt vermijden 
  • Hoe jij je agenda vol krijgt met klanten die dolgraag met jou willen werken
  • Hoe je naar waarde betaald wordt
  • Hoe je bij die 10% van de ondernemers kunt horen die daadwerkelijk succesvol zijn

Hierdoor heb ik meer klanten gekregen

"Ik kwam niet verder en liep steeds vast in mijn bedrijf. Door de samenwerking met Sylvia is mijn hele bewustzijn veranderd. Ze hielp me om mijn doelen te bereiken, focus te houden en bij de les blijven waar het in mijn bedrijf nu echt om draait."

Fiona Weide

Fiona Weide

Beeldend kunstenaar

&  Docent tekenen

Doelen die ik gesteld had, heb ik behaald

"Veel heb ik van Sylvia geleerd, meer structuur in mijn werkzaamheden, maar ook bewuster over dingen nagedacht. Mijn doel was om meer klanten te krijgen en keuzes te maken in de zaken die ik echt leuk vind. Dat is gelukt!"

Janique Schildkamp

Imagocoach & Stylist

Het frustreert mij keer op keer dat veel vrouwelijke dienstverlenende ondernemers (zoals coaches, therapeuten, schoonheidsspecialistes, masseurs, etc.) ontzettend veel potentie in zich hebben maar het niet voor elkaar krijgen om een succesvolle business op te zetten. Helaas haken velen dan af en gaan weer in loondienst. Jammer, echt een gemiste kans! 


Door mijn jaren lange ervaring in mijn eigen dienstverlenende bedrijven en mijn 6 jaar sales ervaring bij een groot internationaal bedrijf weet ik hoe je met jouw praktijk stappen kunt zetten en je doelen realiseert


Ik vind ondernemen het mooiste dat er is en ik weet hoeveel vrijheid, voldoening en mogelijkheden het ondernemerschap te bieden heeft. Daarom wil ik deze ondernemers zo graag helpen.

Het aantal beschikbare plekken is beperkt! Reserveer je plek nu en doe live mee met de masterclass die jou helpt om je doelen te bereiken en een goede boterham te verdienen met jouw praktijk.

Copyright 2021, Sylvia Bouwer