angle-double-right

Doe mee met de Masterclass 


Hoe je ECHT succesvol
je omzetdoel waarmaakt!

long-arrow-down
Sylvia Bouwer

Door:


Sylvia Bouwer

Business Navigator

Datum Masterclass:


 6

APRIL

10:30 AM

Wat ontdek je tijdens deze masterclass:

 • check
  Welke 7 stappen ervoor zorgen dat jij kunt doorbreken met jouw bedrijf, ook al ben je geen doorgewinterde ondernemer.
 • check
  De 2 grote valkuilen waardoor veel ondernemers in de knoei komen (en die jij natuurlijk wilt voorkomen).
 • Hoe jij je agenda vol krijgt met klanten die dolgraag met jou willen werken.
 • check
  Hoe je betaald wordt naar je waarde en echt je omzetdoelen behaald.
 • Hoe je bij die 10% van de dienstverlenende ondernemers kunt horen die daadwerkelijk succesvol wordt.

Ik heb al heel wat jaren een praktijk, maar wilde meer plezier in mijn werk, meer klanten en meer omzet. Sylvia heeft mij geholpen om mijn bedrijf te laten groeien. Dat heeft zelfs geresulteerd in 40% meer omzet. 

Wilma Aanstoot

Holistisch Huidspecialiste

Er komen zoveel verschillende dingen bij het ondernemen kijken waar je zo in eerste instantie niet aan denkt. Het overweldigde mij. Ik had hulp nodig met het plannen en structureren. Sylvia begeleidt mij in mijn groeiproces als zelfstandig ondernemer en hakt als het ware alles in hapklare brokken, zodat het overzichtelijk wordt wat me te doen staat. Ook geeft ze mij het vertrouwen dat ik het kan. Het resultaat was al direct merkbaar, doordat mijn eerstvolgende workshop direct helemaal uitverkocht was.

Nathalie Visser

Spiritueel Verbindend Ondernemer

Het frustreert mij keer op keer dat veel dienstverlenende ondernemers ontzettend veel potentie in zich hebben maar het niet voor elkaar krijgen om een succesvolle business op te zetten. Vaak hebben ze al van alles geleerd over het ondernemen, maar lopen ze vast in het implementeren. Je hebt dan ook niks aan al die methodes als je ze niet uitvoert. Helaas haken velen dan af en gaan weer in loondienst. Jammer, echt een gemiste kans! 


Door mijn jaren lange ervaring in mijn twee eigen dienstverlenende bedrijven en mijn 6 jaar sales ervaring bij een groot internationaal bedrijf weet ik hoe je met jouw bedrijf ​stappen kunt zetten en omzetten realiseert


Ik vind ondernemen het mooiste dat er is en ik weet hoeveel vrijheid, voldoening en mogelijkheden het ondernemerschap te bieden heeft. Daarom wil ik deze ondernemers zo graag helpen.

Het aantal beschikbare plekken is beperkt! Reserveer je plek nu en doe live mee met de masterclass die jou anders zal laten kijken naar jouw doorbraak naar succes! 

Copyright 2019, Sylvia Bouwer

>