Doe mee met de Masterclass: 

   Plan je succes voor 2021

Helderheid & structuur

"Ik heb nu een plan de campagne in opbouw. De planning geeft helderheid en structuur. Het is net een parelketting die ik aan het rijgen ben. Het klopt dan ineens allemaal. Sylvia is een geweldige motivator voor mij geweest."

Annemieke Kwast-Venneker

Annemieke Kwast

SOULcoach

Resultaat al direct merkbaar

Sylvia begeleidt mij in mijn proces als zelfstandig ondernemer en hakt alles in hapklare brokken, zodat het overzichtelijk wordt wat me te doen staat. Ook geeft ze mij het vertrouwen dat ik het kan. Het resultaat was al direct merkbaar, doordat mijn eerste workshop direct helemaal uitverkocht was.

Nathalie Visser

Spiritueel Verbinder

Het aantal beschikbare plekken is beperkt! Reserveer je plek nu en doe mee met de Masterclass waarin ik naast de training ook je vragen beantwoord.

Elke deelnemer krijgt nog een waardevol extra cadeau!

Copyright 2020, Sylvia Bouwer