Je mag alles worden, behalve ongelukkig

door Sylvia Bouwer  - januari 23, 2017

Je mag alles worden, behalve ongelukkig

 

Momenteel worden de Cito-toetsen weer afgenomen op de basisscholen. Voor de achtstegroepers een spannend moment. Want wat gaat het definitieve schooladvies worden? De uitslag varieert van Praktijkonderwijs tot aan het Vwo. Erg spannend allemaal. Vooral omdat daarmee je toekomst enigszins wordt bepaald.

 

Beroepskeuze

Over niet al te lange tijd moet er een beroepsrichting worden gekozen. Dat is lastig, want hoe weet je of je de juiste keuze maakt? Misschien vind je dat, wat je nu leuk vindt, over tien of twintig jaar echt niet meer interessant. Dat kun je nog een tijdje volhouden, maar uiteindelijk word je echt ongelukkig in je job. En dat is nu juist wat niemand wilde worden. In het ergste geval krijg je zelfs een burn-out. En dan? Dan zit je met je handen in je haar. Want waar liggen jouw kwaliteiten? En wat is nou echt jouw passie? Wat wíl je nou?

 

Droombedrijf

Ik heb mij diezelfde vraag, pas een aantal jaren geleden, gesteld toen twee van mijn beste vriendinnen overleden. Toen begon ik mij af te vragen wat mij écht gelukkig maakte en wat mijn verlangens waren. Ik besloot om vanaf die tijd alleen dingen te doen waar ik altijd al van had gedroomd. Nu bouw ik iedere dag aan mijn droomleven en mijn droombedrijf en help ik andere vrouwen om hetzelfde te doen.

 

Waarom voor vrouwen?

Vanwege mijn eigen ervaring en kennis heb ik een 3-stappenplan ontwikkeld voor vrouwelijke ondernemers in de dop. Ik heb ervaren dat vrouwen het veel moeilijker vinden om hun droombedrijf te creëren dan mannen. Als mannen zich een doel gesteld hebben, gaan ze daar in een rechte lijn op af. Vrouwen doen dat vaak anders. Die gaan niet in een rechte lijn, maar met verschillende slaloms. Dit doen ze omdat ze rekening houden met de kinderen, de partner en de rest van de mensen die dicht bij hun staan. Dat betekent vaak dat vrouwen óf helemaal hun droombedrijf niet realiseren, óf er veel langer over doen om dit te bereiken dan mannen. Vandaar dat ik deze vrouwen graag wil helpen, stimuleren, inspireren en steunen.

 

‘Vind jouw ‘POW’ als vrouw’

Vrijdagmiddag 3 februari geef ik weer mijn bijna gratis workshop: Vind jouw ‘POW’ als vrouw. Deze workshop is echt iets voor jou als jij jezelf wel eens de vraag stelt: Wat voor leven wil ik eigenlijk? Je gaat je verlangens ontdekken en onderzoeken wat je nu echt nodig hebt. Naast dat het een hele leerzame en gezellige middag is gaan de deelnemers altijd naar huis met een hoofd vol inspiratie om hun verlangens waar te maken. Kijk HIER voor meer informatie.
Ben jij er volgende week ook bij?
Meld je aan via DEZE link.

 

Hoe kleuren & cijfers je helpen om vanuit je hart en ziel te leven.

6 februari as. geef ik samen met Marsha Aarts een gratis webinar over welke positieve invloed kleuren & cijfers hebben op je bedrijf en je leven, zodat je een leven vol bezieling kunt creëren. Marsha is Intuïtief Creatief Keurcoach en ik ben Bezieling Expert en samen gaan we je heel veel vertellen over de kracht van kleuren en cijfers. Je zult verbaasd staan welke invloed ze kunnen uitoefenen op je lichaam, je humeur, je mind en op je hele leven.
De workshop duurt ongeveer een uur en is helemaal gratis.
Je kunt je HIER aanmelden.

 

Heb jij een vraag over kleuren of cijfers? Laat het me hieronder weten, dan beantwoorden we ze in het webinar.

 

bonus

Gratis E-book:
Van uurtje factuurtje naar een waardevol traject


Free

Ik sta op de drempel naar een nieuw leven

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Dit is wellicht ook interessant voor je