3 juli 2017

Lig jij regelmatig wakker ’s nachts, omdat je twijfelt of je het hoofd boven water kan houden?

Lig jij regelmatig wakker ’s nachts, omdat je twijfelt of je het hoofd boven water kan houden?

 

Je wilt zo graag van jouw praktijk een succes maken, maar je hoofd zit vol en je hebt geen inspiratie om in de actiestand te komen. Ook ben je de laatste tijd vaak moe, maar ondanks dat blijf je maar doorgaan, want er moet toch brood op de plank komen. Stoppen kan niet, want de hypotheek en alle rekeningen moeten toch betaald worden.

 

Door dit hele gedoe geniet je allang niet meer van het werk wat je doet. Je weet wel dat je het goed kunt en ook wel dat je het goed doet, want dat vertellen klanten je wel, maar het voelt helaas anders. Je doet zoveel moeite om klanten te krijgen, dat je het zo langzamerhand een beetje zat aan het worden bent.

 

Dit alles heeft natuurlijk ook z’n invloed op je privé leven. Je wordt steeds sneller chagrijnig en bent allang niet meer de gezellige moeder en echtgenote die je jezelf voorgenomen had te zijn.

 

Als je jezelf realiseert dat je nu dus in zo’n periode zit waarin je het gevoel hebt uitgeput te zijn, dat er geen creativiteit is, alle energie verdwenen is, je geen inspiratie meer hebt en je bedrijf stil staat, dan wordt het hoog nodig tijd om iets te veranderen.

 

Stap even helemaal uit de situatie om een symbolisch nieuw begin te maken. Juist doordat je als het ware even op de resetknop drukt kan er verdieping ontstaan in jezelf en in je bedrijf. Er kan daardoor een hele vernieuwende fase aanbreken. Vaak liggen de meeste geweldige ideeën binnen handbereik, maar zijn ze voor jou in deze inspiratieloze stemming nog onzichtbaar. Je hebt vaak maar een klein duwtje nodig om weer op het juiste pad te komen. Door zo’n duwtje krijg je weer energie, wordt je weer enthousiast en kun je meer genieten.

 

Het is nu de periode om goed voor jezelf te zorgen en om je open te stellen voor de enorme overvloed van wat het universum je wil geven. Want je bent hier met een reden op aarde gekomen. Je hebt een rugzak met instrumenten meegekregen om gelukkig te worden. Deze instrumenten zijn je talenten, je kwaliteiten en je gaven. Als dit rugzakje onuitgepakt blijft, dan wordt het erg moeilijk, zo niet onmogelijk om gelukkig te worden. Als je die instrumenten wel wilt gebruiken, dan is het bijzonder handig als je wat meer weet over wat de bedoeling is en welke taak er voor jou is weggelegd hier op aarde.

 

Ik voorspel je dat als jij doet waarvoor je bedoeld bent en je pakt dat ook nog eens goed, handig en logisch aan volgens een bewezen strategie, dan is succes onvermijdbaar. Als je op die manier werkt aan en in je bedrijf, dan zul je aan liefde, inspiratie, vruchtbare ideeën, klanten en geld geen gebrek hebben.

 

Je zult wel zelf het initiatief moeten nemen om die stap in de goede richting te zetten. Niemand anders kan dat voor je doen. Realiseer je dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leven en je bedrijf en dat als je iets wilt veranderen, jij diegene bent die in actie moet komen.

 

Maar hoe pak je dat nu aan? Want die knop omzetten doe je niet makkelijk zo maar en zeker niet in je uppie. Laten we dat dan ook samen doen. Jij, ik en een paar andere dames die in hetzelfde schuitje zitten als jij. As. donderdagmiddag 6 juli geef ik de workshop MPOWER JOUW BUSINESS en er is nu nog plek.

 

Lees hier alle informatie over deze workshop>>

 

Deze workshop zorgt voor meer focus voor jou als missie-ondernemer. Ik neem je onder andere mee in de wereld van de numerologie en gids je een stukje op je levenspad. Je krijgt meer kennis over je missie, je droombedrijf en je droomdoelen, waardoor je met meer focus vanuit bezieling kunt ondernemen. Zo krijg je echt een bedrijf dat bij je past, waardoor jij je als een vis in het water voelt. Je zult rijkelijk beloond worden met klanten die helemaal met jou resoneren en die je een goed belegde boterham bezorgen.

 

Deze workshop zal je heel veel inzichten geven en je zult met een ‘vlammend’ hart vol inspiratie weer naar huis gaan. Kortom ben jij er klaar voor om nog meer in je missie te stappen, zodat je daaromheen een succesvol bedrijf kunt bouwen? Kom dan donderdag 6 juli van 13.00 – 17.00 uur naar deze workshop.

 

Geef je NU hier op voor deze workshop>>

 

P.S. Let op: als we samen deze middag aan de slag gaan, betekent dit dat je inspirerende ideeën kunt krijgen die je leven een stuk aangenamer gaan maken. Ook op die gebieden waarvan je nu denkt dat het onmogelijk is. Wil je dat? https://sylviabouwer.nl/mpower-jouw-business/

P.S.2 Stuur deze e-mail gerust door aan ondernemers die ook geïnspireerd willen worden en ook behoefte hebben aan meer inkomsten met hun bedrijf.

Sylvia Bouwer

Sylvia Bouwer is Business Navigator en helpt dienstverlenende ondernemers hoe ze op een commerciële, spirituele en authentieke manier hun geld kunnen verdienen zonder zichzelf te verliezen.

>